De Hemel op Aarde is nu Hier


De Gouden Eeuw van Verlichting is aangebroken. Hoewel de hemel echt altijd een deel van ons is geweest, is hij nog nooit zo beschikbaar geweest als nu. In feite is deze energie zo overheersend; het is een mandaat geworden. De kristalstructuren die het lot van onze planeet bepalen, zijn na eeuwenlange schade nog intact. Deze prachtige, lichte energie van Liefde is het plan voor onze planeet en ons Universum.


THE GOLDEN AGE IS HERE
Soms aangeduid als het Aquariustijdperk of de Vijfde Zon, zijn we een tijdsperiode binnengegaan waarin deze paradigmaverschuiving op handen is. Deze periode is de poort naar ascentie en we zullen binnenkort van vrede op aarde kunnen genieten, maar er is werk aan de winkel. Terwijl de energieverschuiving een deel van de vergelijking is; wij mensen zijn het andere deel van de vergelijking. We moeten onze lichtlichamen activeren en in een hogere frequentie vibreren om met deze energie samen te werken. Het is aan ons om diep in ons wezen te gaan om de veranderingen te laten ontstaan. Verandering kan een beetje rommelig zijn, maar hoe eerder we er doorheen zijn, hoe beter.


EVERYTHING WE NEED IS INSIDE OF US
We moeten dieper kijken; we moeten dieper voelen; we moeten leven met een groter gevoel van betekenis en doel. Zonder in de diepten van ons wezen te gaan, is er geen hemel - alleen het tijdelijke. De magie begint wanneer we de eeuwige kant van het leven betreden. We moeten ook weer contact maken met de natuur en de natuurgeesten. Terwijl we dat doen, zullen we leren hoe we onze ecosfeer kunnen genezen. Ieder van ons speelde een rol bij het creëren van dissonante energieën en ieder van ons zal een rol spelen bij de genezing van alle systemen – groot en klein.


A NEW PARADIGM
Er zijn talloze spirituele leringen naast talloze manieren om de cijfers te kraken, maar we kunnen beginnen met te erkennen dat onze planeet al zo'n 4,5 miljard jaar in aanbouw is. Het heelal zoals we het kennen evolueert zelfs langer dan onze planeet. Bij het bestuderen van de geschiedenis van de natuurlijke ontwikkeling ervan, zou de wijsheid en het geduld die nodig waren om deze verbazingwekkende schepping tot bloei te brengen, zelfs de meest arrogante ziel vernederen. Het is een geweldige tijd om te leven. Terwijl we enkele van de rotzooi die we hebben veroorzaakt doorwerken, moeten we de tijd nemen om naar de pure pracht van deze majestueuze planeet te kijken.


HELPING WITH THE EVOLUTION ON EARTH
Om de mensheid hier te laten incarneren, moesten we in organische vorm aankomen omdat deze energie voortdurend wordt gecreëerd en opnieuw wordt gecreëerd. Om binnen de natuurlijke wetten van Gaia te werken, hebben we een dierlijk lichaam bewoond met een beetje aanpassingen om de maximale flexibiliteit in uitdrukking van geest mogelijk te maken. Leven als geestelijke wezens in organische menselijke lichamen was een uitdaging en het is een onderdeel van onze evolutie als soort.


"HET ZIT IN JE DNA"
Deze inherente instelling voor de mensheid is een strijd geweest en we hebben karma gecreëerd. Karma is alles wat niet in overeenstemming is met Gods wil of Gods plan voor deze planeet. We moeten anderen en onszelf vergeven voor onze menselijkheid. Het is soms behoorlijk lelijk geworden en we zijn ook gastheren geworden voor duistere energieën in het proces. Hiermee kunnen we nu klaar zijn. Onze causale lichamen, DNA en chakra-systemen bewaren alle evolutionaire informatie die we nodig hebben om elke keer effectief te reïncarneren en dingen niet te herhalen. Als we de dingen nu repareren, zullen we de correcties meenemen naar volgende incarnaties. DNA verandert als we veranderen en we geven dit door aan toekomstige generaties.


THE END OF KARMA
We zijn aan het einde van een karmische cyclus, dus hieruit volgt dat het tijd is om ons karma op te ruimen voordat we naar de nieuwe cyclus gaan. Naast het opruimen van ons karma, hebben we te maken met duistere krachten en bedrieglijke energieën, waarvoor we moeten leren hoe we op een zeer efficiënte manier subtiele energieën kunnen lezen en ermee kunnen omgaan. Velen die proberen op te staan, ontdekken dat duistere krachten zullen proberen hun succes te belemmeren. Volharding staat gelijk aan doorbreken. We moeten ophouden slachtoffer te worden van de angstzaaiers. Veel drama's spelen zich af als we ons bewust worden van dat wat ons collectieve bewustzijn moet verlaten.


IT'S THE CIRCLE OF LIFE
Hoewel er discussie is over hoe lang wij als mensen hier zijn geëvolueerd, is het niet lang geleden in vergelijking met het grote geheel. Sommigen zeggen dat het 26.000 jaar geleden is en anderen zeggen dat het min of meer is. In feite is het waarschijnlijker dat menselijke wezens zijn geëvolueerd en gedelegeerd gedurende verschillende perioden door de tijd heen.