Hoge Vibratie


Als je je vibratie wilt verhogen, is het essentieel om je gedachten onder de knie te krijgen, maar er zijn belangrijkere stukjes van de puzzel. Ik zal je laten zien hoe je je kunt afstemmen op hogere trillingen, zodat je de verandering kunt zijn die je in de wereld wilt zien, maar eerst wil ik je eraan herinneren dat je geen coureur bent, dus verwacht niet dat je van nul naar negentig in vijf seconden. Als je inspirerende stappen neemt om je vibratie te verhogen, is het belangrijk om geduldig en aardig voor jezelf te zijn.  Omdat overtuigingen voorwaardelijke gedachten zijn, heeft elke overtuiging een overeenkomstige vibratie. Dit betekent dat je je vibratie kunt verhogen door gevoelens los te laten, zoals slachtofferschap en hulpeloosheid, en door bekrachtigende overtuigingen te omarmen. Hoe meer je gelooft in je vermogen om bewust te creëren en hoe meer je gelooft dat het Universum je onvoorwaardelijk ondersteunt, hoe meer je vibratie zal stijgen. 


HERKEN UW EIGEN WAARDE

Als je je waarde weer opeist en de buitenwereld niet langer vraagt ​​om te laten zien dat je waardig bent, zal je vibratie natuurlijk toenemen en zul je ontdekken dat je waarde gegarandeerd en fundamenteel is. U hoeft niet alleen iets te doen om uw waardigheid te bewijzen, het probeert het te bewijzen, het beschermt u er ook tegen - omdat u niet kunt bewijzen wat u bent. Als de zon opkomt en de lucht vrij is om in te ademen, kan je echte waarde niet worden verwijderd, wat je ook doet of niet doet.


VERVUL UW EIGEN EMOTIONELE BEHOEFTE EERST
Als je stopt met jezelf op te offeren of compromissen te sluiten om aan je emotionele behoeften te voldoen, zal je vibratie natuurlijk toenemen. Vervul je eigen emotionele behoeften: waardeer jezelf, accepteer jezelf, herken jezelf, luister naar jezelf. Geef jezelf volledige goedkeuring om je leven te leiden alsof je het echt wilt leven!
 

NEEM JE VERANTWOORDELIJKHEID
Om een ​​bewustzijnsveranderaar te zijn, moet je de volledige verantwoordelijkheid nemen voor je leven en elke ervaring daarin. Dit betekent dat het jou niet overkomt, maar alles is een weerspiegeling van jou of een toevoeging aan jou. Zolang je de wereld de schuld geeft van je problemen, ben je machteloos om je vibratie laag te houden en te creëren. In plaats daarvan, naarmate je steeds bewuster de verantwoordelijkheid neemt voor je leven, zullen je vibraties natuurlijk stijgen. 


STOP MET REAGEREN
Telkens wanneer je negatief reageert op de realiteit, of het nu een persoon, plaats of ervaring is, geef je je kracht weg en verlaag je je vibratie om overeen te stemmen met degene waarop je reageert. De truc is om te stoppen met dingen persoonlijk op te vatten - en je versie van het verhaal dat je ertoe bracht te reageren te laten vallen. Het is maar een verhaal en geen verhaal is waar, tenzij we ze waar maken.

Free Download

10 Signs You Are Raising Your Vibration And Ascending Your Consciousness
PDF – 139,7 KB 458 downloads