De Gebeurtenis / The Event


Wij zijn lid van de Galactische Federatie. Het is onze missie om vrede en harmonie tot stand te brengen in het hele universum. Vrede en Serene Harmonie is waar we voor staan, en het is onze missie om dit te verspreiden. Ze noemen ons ook de Galactische Federatie van Werelden omdat alle werelden die in vreedzame coëxistentie willen leven met alle galactische samenlevingen lid zijn van deze goddelijke organisatie. Dit omvat ook jullie wereld, geliefden. Jullie zijn allemaal leden van de Galactische Federatie.

LIGHT ALWAYS WINS
Je zou kunnen denken dat 'wacht even, niet alle wezens in onze wereld zijn welwillend.' en je hebt gelijk om dat te denken. Het is vergelijkbaar voor onze werelden. En toch geven de meeste wezens in onze werelden de voorkeur aan licht boven duisternis. Deze situatie maakte het nog belangrijker om samen te komen en een unie te vormen die waakt over de evolutie van bewustzijn in onze melkweg en vrede en vrijheid garandeert voor degenen die voor liefde kiezen. We zijn verheugd aan te kondigen dat de wereldwijde acceptatie van de boodschap van de Galactische Federatie monumentale niveaus heeft bereikt. Als resultaat van dit constante delen is het Nieuwe Tijdperk van Vrede voor de mensheid begonnen. Alles goed. Iedereen draagt ​​zijn steentje bij voor het collectief. Je gaat naar een nieuwe dimensie met je spirituele ontwaken. Je ontwaakt voor je ware zelf en je verschuift het bewustzijn op aarde.

NEW (GOLDEN) AGE
Planeet Aarde staat aan de vooravond van een prachtig nieuw tijdperk. Het zal een tijdperk van liefde, eenheid en overvloed zijn. Een waar we al heel lang naar toe hebben gewerkt en een die absoluut zeker is, want dit tijdperk is slechts de volgende stap in jullie evolutie. Dit is een geweldige verklaring. We verzekeren je dat je in een toekomst zult leven waarin je niet hoeft te vrezen voor je leven en je kunt concentreren op dingen die voor jou het belangrijkst zijn, zoals liefde en eenheid. In de overblijfselen van de derde dimensie zie en voel je nog steeds veel van deze anorganische wereld en zijn tekenen en symptomen in je fysieke realiteit. Deze anorganische manier van leven maakt deel uit van wat je nu uit je wezen verwijdert. Door deze oude matrix te verwijderen, keer je terug naar je oorspronkelijke staat van leven, denken, waarnemen, voelen, bestaan. Je keert terug naar meer organisch.

WITH YOU AS DESIGNER
Het mooie van de verandering die plaatsvindt, is dat het je niet is opgelegd. De wijziging is door u geïnitieerd. Jullie zijn hier om mede-scheppers van de nieuwe matrix te zijn. Je bent hier om je beheersing van kracht, liefde en wijsheid uit te drukken. Er werd je ooit verteld dat je machteloos stond over je leven en beslissingen. Dit was een leugen die bedoeld was om je te onderdrukken en je vast te houden in de oude frequentie. De oude matrix stort in. Het stort om je heen sneller dan ooit tevoren. De oude 3D-wereld veroudert, vlak voor je eigen ogen. Dit proces is begonnen met het ontwaken van voldoende mensen om deze planetaire ascentie te beginnen naar de hogere dimensies van de werkelijkheid waar alles organisch en goddelijk is.

EENHEID(BEWUSTZIJN)
De hogere rijken worden bevolkt door pure goddelijke energie, alomtegenwoordig bewustzijn, onvoorwaardelijke liefde, oneindige intelligentie en geen scheiding maar echte eenheid en eenheid. Het oude is voorbij, en een nieuwe realiteit ontvouwt zich in de harten van alle wezens die zich afstemmen op waarheid en liefde. In deze ontvouwing zal jullie wereld doorgaan met transformeren en een verscheidenheid aan veranderingen voortbrengen die al gaande zijn, ontworpen om de mensheid vooruit te helpen zonder verdere vertragingen. Er zijn velen zoals jij die klaar, bereid en verlangend zijn om deze nieuwe tijd in jullie wereld te omarmen. Ze zien de veranderingen die komen met open armen en harten. Dit zijn de dapperen, de genezers, de leraren, degenen die anderen willen voorbereiden op deze nieuwe manier van leven. 

READY?
Degenen onder jullie die klaar zijn om echt vooruit te gaan, zullen op deze planeet blijven. Er zijn duizenden en duizenden mensen klaar voor deze verandering. Velen zoals jullie hebben zich vrijwillig aangemeld om de lichtwerkers te zijn voor deze nieuwe tijd op de planeet. Je bent hier om anderen te helpen ontwaken voor hun nieuwe realiteit. Jij bent hier om hen te begeleiden op hun reis van verlichting. Het is niet de bedoeling dat de hele mensheid op dit moment op aarde blijft. Deze wereld wordt om zo te zeggen "opgeruimd", zodat alleen die zielen die zijn gekomen om zichzelf te zuiveren, zullen blijven om de veranderingen hier op aarde te ervaren.