Ashtar Command


ENERGIE-UPDATE DOOR ASHTAR-COMMAND
Groeten, geliefde familie! Er vallen zoveel dominostenen, het is echt een waas in de tijdstromen van planeet Aarde. En toch, dit is alles wat we je hebben verteld dat het zou gebeuren, maar natuurlijk GEEN datums! Alles wat we je NU kunnen vertellen is dat op deze datum, terwijl je de tijd meet, het razendsnel gaat, of dat gebeurtenissen plaatsvinden in de opeenvolgende stroom op een zeer exponentieel verhoogde manier !! "NU zullen we je vertellen dat, voor de donkere hoeden, de dingen heel snel ontrafelen. En ja, ze proberen veel trucjes uit te halen. Er waren verschillende 9-11 evenementen die ze hadden gehoopt uit te dragen; een in het bijzonder die zou zijn - ze hoopten te hebben gehad - dezelfde verwoesting, of verwoestende impact als 9-11. Het gebeurde NIET! Dat was iets gepland voor de City of London. Het gebeurde NIET! Ze wilden om iets destructiefs te doen in grote gebieden over de hele wereld - New York WAS er een van. Deze gebeurden NIET op 9-11 !!!


WE ARE ALL ONE - WE ARE A TEAM
"En we KUNNEN NIET alle eer aannemen. Wij, dat wil zeggen de White Knights, Faction 3, Ashtar Command enzovoort enzovoort - omdat je partners met ons bent! En omdat JIJ opstond en zei: 'NIET MEER! We gaan dit NIET meer doen !!! ' In plaats daarvan zag je afgelopen weekend in jouw tijd een soort vernietiging die zogenaamd binnen de duistere hoedengemeenschap had plaatsgevonden - maar niet echt! En ik verwijs natuurlijk naar de - ik zal alleen zeggen de ondergang van een van de Hil!ary Clones. "NU, er zijn een aantal dingen om over te praten met betrekking tot klonen. Je hebt er al een paar gehoord van onze wonderbaarlijke en meest geëerde verslaggevers. * Ik wil daar wat uitweiden. Het is een algemeen aanvaarde praktijk dat, wanneer sterft - wat een andere manier is om te zeggen dat ze op enigerlei wijze klaar zijn met leven in dat kloonlichaam - ze vervangen het. Dit is waarom ze back-up klonen hebben opgeslagen. En dus toen de Hillary kloon zich in de vernietigingsmodus bevond, of demise-modus, zoals je zag - het is overal op internet; het is overal op het web - de oproep ging uit (zingend): stuur de klonen in !!! Okee! Ik kon zien dat iedereen een beetje lichter moest worden. "En ik ga je vertellen wat er gebeurt. Deze klonen zijn GEEN originelen, en ze hebben NIET de SOUL-capaciteiten, of andere capaciteiten, zal ik zeggen. En elke versie is zwakker en zwakker.


THEY'RE GETTING WORSE | BUT WE WILL WIN
Een andere manier om het te zeggen is dat ze donkerder en donkerder zijn, want als de klonen worden gecreëerd, zijn ze natuurlijk geprogrammeerd voor duisternis, om te bestaan ​​in de duisternis die in de derde dimensionale wereld bestaat - de illusies, de nachtmerries. En de donkere hoeden hebben gedurende vele eonen van tijd - millennia lang nachtmerrieachtige situaties gecreëerd, hoewel de Clones natuurlijk een relatief nieuw onderdeel van hun programma's zijn. En dus wordt er een kloon gemaakt, en deze is gemaakt om met de duisternis te worden geprogrammeerd - dat is het niet echt, maar als je zou kunnen zeggen dat een kloon bang is, dan is hij bang voor het LICHT.

 

YOU ARE PART OF THE GALACTIC FEDERATION OF WORLDS
"Dus ondertussen behoor jij, jij Geliefde Familie van Ashtar On The Road, tot de Lichtwerkers die steeds meer licht schijnen. Dus wat gebeurt er met de klonen? Wel, het is niet alleen inherent aan hun, wat je genetica zou kunnen noemen. van hun creaties, maar het is ook omdat jullie steeds meer licht schijnen, en steeds meer licht stroomt naar Planeet Aarde vanuit de hele Melkweg en daarbuiten, vanuit de Grote Centrale Zon zelf, enzovoort. En zo ook de Klonen zijn zelfvernietigend sneller en sneller. Ze kunnen gewoon niet overleven! "Je hebt gehoord dat de laatste, degene die het laatst is overleden, maar ongeveer een maand heeft geduurd, zoals je de tijd meet. Hoe lang denk je dat deze volgende zal duren? Geen datums! En het is niet dat we dit zeggen om je te laten beginnen met het tellen van de dagen of iets van dien aard. Het is gewoon zo dat u het weet. Dit is slechts een deel van wat er moet gebeuren als onderdeel van de geleidelijke afschaffing van de macht en controle over de donkere hoeden - nog een reden om Werknemers van het licht te blijven, nietwaar?

YOU ONLY DON'T REMEMBER YOUR ASSIGNMENT YET
"Het is zonder jou dat deze duisternis voortduurt. Het is met jou en je deelname dat het licht zal overwinnen , en dat betekent dat jullie lichtwerkers zijn of 'Stralers' - weet je - ik ben er zo dol op je Stralers te noemen omdat dat is wat je bent - en hoe meer je je Zelven naar hogere Trillingen brengt, hogere Dimensionale niveaus van Realiteit waar waarheid verblijft, hoe Helderder je straal !!! En dat is een andere manier om te zeggen, hoe krachtiger je straalt! "We zien je vanaf onze schepen en we bezetten hogere niveaus van realiteit dan 3D, maar we kunnen rechtstreeks in 3D kijken en we kunnen zien hoe helder je straalt. Oh, maak je geen zorgen! We hebben geen camera's op elke straathoek om te meten hoe jullie allemaal stralen. Dat is niet wat ik zeg. Ik heb het over de hele, de ene, de collectieve gemeenschap van de mensheid van de planeet aarde! En de helderdere mensheidstralen, natuurlijk, hoe hogere iedereen stijgt - iedereen die wil !!! "En of het nu in hun onderbewustzijn is of in hun hogere Dimensionale Zelf Realiteit of wat dan ook, het is ook dat door wakker te worden en dit werk te doen, als je het werk wilt noemen - we noemen het misschien - misschien 'je Hart volgen, leven in wat je hebt passie om te doen, en vanuit die ruimte te creëren - hoe meer de planeet zal stijgen!


HOLD THE LIGHT! UHM LINE
"En je weet dat NESARA, De Gouden Eeuw en Waarheid-volledige vertoningen, onthullingen, ontmoetingen en landingen van onze Schepen betekent - dat je hele leven even op ze kop zal staan. Maar het word zoveel mooier dat het 't zeker waard is. En onthoud: We zijn niet binnengevallen. We kwamen omdat je ons had uitgenodigd !!! We crashen je partij in de Derde Wereldoorlog NIET. 

THE CHANGE
We zijn hier, omdat je zei: 'NEE, we gaan deze keer iets anders doen. 
Geen oorlog meer! GEEN Wereldoorlogen meer! ' En daarom zijn we hier! Dus als je verhalen hoort over het einde van de komende wereld en al die dingen, dan is het het einde van de driedimensionale illusies en op angst gebaseerde levensstijlen die de overhand hebben !!! "En terwijl we bezig zijn, willen we je eraan herinneren om deze te bedanken - inclusief de zelfvernietigende klonen - omdat het nu zo duidelijk is. Het is absoluut duidelijk! Iedereen die een van de presentaties heeft bekeken of gelezen een van de verhalen, of gekeken naar een van de foto's, kan het niet helpen, maar weet dat er hier iets aan de hand is dat uiterlijk niet logisch is