Veren


Hoewel onze engelen altijd bij ons in de buurt zijn, over ons waken en ons beschermen, weten we heel zelden dat ze er zijn.  Soms sturen onze engelen ons kleine tekens en signalen om ons te laten weten dat ze in de buurt zijn.  En er altijd zullen zijn om van ons te houden en ons te ondersteunen.  Deze tekenen kunnen van alles zijn, van een subtiele lichtflits, een regenboog op een sombere dag, of zelfs een onverwacht, plotseling gevoel van liefde en warmte in je. Een van de ultieme tekenen dat je engelen bij je zijn, is het vinden van een veer.  Als je een veer op je pad tegenkomt of als je op een onverwachte plaats een veer vindt, wordt gedacht dat het een boodschap van de engelen is. Heb je onlangs een veer gevonden? Neem een ​​kijkje hieronder om erachter te komen wat het zou kunnen betekenen.

betekenis kleuren:

⋰ Foto Unsplash (Free) 

- Wit

Dit is de meest voorkomende kleur veren van de engelen, en wordt beschouwd als een teken van geloof en bescherming. Een witte veer kan ook je engel zijn die je vertelt dat geliefden in de hemel veilig en wel zijn. 

- Geel

Als je een gele veer vindt, kunnen je engelen je aanstoten om te glimlachen, plezier te hebben en te genieten van het leven!

- Oranje

Oranje veren brengen je aantrekkingskracht en succes! Dit is een teken dat eventuele nieuwe ideeën of kansen worden goedgekeurd door je Engelen.

- Roze

Een roze veer is een teken van liefde van je engelen. Ze laten je weten dat hun liefde onvoorwaardelijk is.

⋰ Veren in een Glaasje (Mercy) 

- Paars

Paars is een kleur die spiritualiteit vertegenwoordigt.
Misschien vragen jouw engelen je om hoger denken en connectiviteit te activeren.

- Rood

Een rode veer staat voor moed, kracht, stabiliteit en geluk. Als je door een moeilijke tijd laat bent gegaan, sturen je engelen troost om je te laten weten hoe sterk je bent.

- Groen

Groene veren vertegenwoordigen welvaart en groei. Als je een groene veer vindt, heb je geluk!

⋰ Foto Unsplash (Free) 

- Blauw

Blauw staat voor communicatie, dus een blauwe veer is misschien wel jouw engelen die zeggen dat je moet luisteren! Blauw is ook een teken van vrede en bescherming.

- Grijs

Grijze veren kunnen zowel vrede symboliseren als neutraliteit. Als je een grijze veer op je pad ziet, proberen je engelen je misschien te vertellen dat het antwoord op een bepaalde situatie misschien niet zo eenvoudig is als een ja of nee. 

- Bruin

Bruine veren symboliseren huis en aarding. Misschien ziet je huisleven binnenkort positiviteit!

- Zwart

Een zwarte veer is een teken van bescherming van je engelen. Ze zijn hier om je te beschermen en negatieve energie af te stoten. 

⋰ Foto Unsplash (Free) 

Wat de kleur of betekenis ook is, het vinden van veren is een ware zegen en een teken van liefde van je engelen