Mercy's Pine Needle Tea


Wij verkopen 500ml Geconcentreerde Dennennaald 'Thee', wat goed is voor een maand aan thee als je 1 kopje per dag neemt. Het word gemaakt met gezuiverd water en geen extra toevoegingen. Puur Natuur. Doe 2 Eetlepels in een kopje, en giet er kokend water bij. Eventueel toevoegen van een smaakje of zoetstof is niet nodig maar kan wel.

De naalden worden met liefde en respect voor moeder Aarde geplukt van onze eigen bomen. De soort is de Pinus Sylvestris.


Waar is Dennennaald Thee Allemaal Goed Voor? 

Dennennaaldthee heeft een aangename smaak en geur (altijd een goed begin).
Het is rijk aan vitamine C (5 keer de concentratie van vitamine C in citroenen) en kan verlichting brengen bij aandoeningen zoals hartaandoeningen, spataderen, huidklachten en vermoeidheid. Vitamine C is ook een booster voor het immuunsysteem, wat betekent dat dennennaaldthee kan helpen bij het bestrijden van ziekten en infecties. 

Dennennaaldthee bevat ook een hoog gehalte aan vitamine A, wat goed is voor je gezichtsvermogen, de regeneratie van haar en huid verbetert en de productie van rode bloedcellen verbetert. Het kan worden gebruikt als slijmoplossend middel voor hoest en om congestie op de borst te helpen verlichten; het is ook goed voor keelpijn. 

Het geeft je mentale helderheid. Het kan helpen bij depressie, obesitas, allergieën en hoge bloeddruk. Dennennaalden bevatten antioxidanten. Deze verminderen vrije radicalen, die schadelijk zijn voor de mens en ziekten kunnen veroorzaken. Taoïstische priesters dronken dennennaaldthee omdat ze dachten dat ze daardoor langer leefden. Er is onderzocht bewijs dat dennennaaldthee kan helpen het verouderingsproces te vertragen.

Wij gebruiken het uit voorzorg tegen de spike-eiwitten***

Dennennaalden bevatten shikiminezuur, hetzelfde molecuul dat wordt aangetroffen in het steranijskruid dat in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt om plagen en aandoeningen van de luchtwegen te behandelen...  


BELANGRIJKE INFORMATIE
*Niet gebruiken bij zwangerschap en het geven van borstvoeding*
Kinderen vanaf 2 jaar & bij het gebruik van bloedverdunners.


Two Aquarius Ice Tea Please

Leuk idee voor de warme zomer maanden! Maak er een ice tea van met eventuele lekkere gezonde toevoegingen! De Nieuwe Gezonde Ice-Tea