Levensdoel


DE NIEUWE AARDE WORD DOOR JOU, KRIJGER/STRIJDER VAN GOD, WORDEN GESCHAPEN
De tijd is voor jou gekomen om in je goddelijke levensdoel te stappen. Of je hier bent gekomen met een hoger doel en een missie en als krijger van God doet er niet meer toe. Kijk, op het moment dat je als mens incarneert, ben je gewoon een mens en heb je een vrije wil. Niemand mag uw vrije wil schenden. Dus ongeacht wie je bent in andere dimensies of als je op aarde bent geïncarneerd met een goddelijk doel, je hebt de vrije keuze om op elk moment van richting te veranderen en je zou ervoor kunnen kiezen om een ​​mensenleven te leiden. Bewusteloos, onbewust en in diepe slaap.

MAAK JE KEUZE LICHTWERKERS
Ook al ben je hier gekomen om Gods werk te doen, je moet toch de keuze maken. Je hebt het recht om vrijwillig te kiezen om je missie te vervullen binnen deze incarnatie of om een ​​mensenleven te leiden en al het andere te vergeten of zelfs niet te herinneren. Maar je weet ook dat een mensenleven je nooit tevreden kan stellen. Kun je iets noemen dat andere mensen doen in de 3D-wereld waar je echt gepassioneerd over bent? Als mooie huizen, auto's, juwelen en zelfs minnaars je niet opwinden, dan weet je dat er nog maar één ding te doen is dat je geest in vuur en vlam zet. 

WEES DE VERSCHUIVING VAN 3D NAAR 5D
Verander dit systeem van frequentieregeling. Help het planetaire ascensieproces.
Bouw een nieuwe aarde. U bent de beste krijgers van God. Je bent naar de aarde gekomen om goddelijk werk te doen.  De gedachte hieraan prikkelt je geest, toch? Dit is waar je ziel naar hunkert. De mensheid heeft genezers, leraren, lezers en bewuste bedrijven nodig die dit rijk verheffen en bijdragen aan de planeet. Nieuwe aarde zal zichzelf niet bouwen. Het is gebouwd door degenen die de Godin liefhebben en de aarde eren. Een nieuw ras ontwikkelt zich. Een die niet wordt bepaald door kleur, religie of politiek, maar door hun liefde, hun mededogen, hun bewuste bewustzijn en door de vrede die ze creëren. Jij en je kinderen zijn dit nieuwe ras van de mensen van de regenboog. De tijd om een ​​nieuwe aarde te creëren ligt niet langer in de verre toekomst. Het is nu hier. U moet nu actief werken. Plant een tuin. Gooi de tv weg. Homeschool uw kinderen. Creëer een online bedrijf dat de mensheid en de aarde dient. Je bent in theorie niet dit nieuwe ras. Jullie zijn in werkelijkheid geascendeerde meesters.

WE ALL HAVE TO DO OUR PART
De engelen- en galactische rijken zijn hier om je spiritueel, mentaal, emotioneel en zelfs binnen en vanuit het astrale rijk bij te staan, maar je moet het fysieke werk doen. Begrijp je dat er geen manier is om dit te omzeilen? De Galactische Federatie zal uw tuin niet voor u planten. Ze zullen je tv niet weggooien, ze kunnen je kinderen geen thuisonderwijs geven of nieuwe bedrijven voor je opzetten die uiteindelijk de volkeren van de aarde zullen dienen.