Ascentie


 ASCENTIE MANIFESTATIE
Wanneer je voor het eerst ascentie of het idee van spirituele verlichting onderzoekt, kan het een groot en ingewikkeld concept lijken. En tot op zekere hoogte is dat ook zo. Maar als je een stap terug doet en onthoudt dat ascentie over je persoonlijke ontdekkingsreis gaat, hoeft het niet eng of overweldigend te zijn. Er zijn veel lagen op deze reis, en elk brengt je dieper in jezelf, en verbindt je met alles om je heen. Het is een spannend proces dat uiteindelijk leidt tot diepgaande zelfontdekking en een groter begrip van je plaats in het universum. Daarom zijn de heilige wetenschappen zo belangrijk - ze helpen je je bewustzijn te vergroten en een grotere verbinding met de wereld om je heen te ontwikkelen.


OUR ASCENCION JOURNEY HOME
Ascentie is een pad dat leidt naar een beter begrip van jezelf en je relatie met de wereld om je heen. Het is een krachtig hulpmiddel waarmee u uw leven kunt transformeren op manieren die u zich nooit had kunnen voorstellen. Het is ook een van de meest onderbenutte tools die momenteel op de markt zijn. De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat zoiets zelfs bestaat, laat staan ​​hoe het kan worden gebruikt om hun leven te transformeren. Ascentie is echt; het is tastbaar en je kunt het gebruiken om je doelen en verlangens te bereiken, hoe groot of klein ze ook zijn.

⋰ Tarot Kaart (Mercy) 


LATEN WE BEGINNEN MET EEN BASISDEFINITIE VAN ASCENTIE

Ascentie is de manifestatie van je hoogste potentieel, wat je vermogen is om onvoorwaardelijke liefde uit te drukken. Dit is de meest basale definitie, maar deze kan worden uitgebreid met een aantal andere concepten die ook belangrijk zijn om te begrijpen. Het eerste concept is het fysieke vlak - dit is waar je nu bent. Zie dit als aan de onderkant van een piramidevorm vertegenwoordigd door de Grote Boom des Levens (ook bekend als de Kabbalist Boom des Levens). De basis van de piramide heeft veel energie aan de basis en loopt dan taps toe; dit vertegenwoordigt je staat van leven op aarde. Elke dag die je op aarde doorbrengt, wordt je beïnvloed door je omgeving, genetica, ouders en cultuur. Het bovenste punt van de piramide vertegenwoordigt een hoger niveau waar alle dingen mogelijk zijn en alles in goddelijke orde is. Met andere woorden, het leven loopt soepel en er zijn geen beperkingen. Hier heb je volledige toegang tot alle informatie en wijsheid omdat er geen beperkingen zijn aan wat je kunt doen of hoeveel je kunt leren. Je krijgt wat je wilt door er gewoon over na te denken. Er is een oneindig aantal niveaus tussen deze twee punten die verschillende bewustzijnsniveaus vertegenwoordigen waar het leven anders wordt geleefd. Deze bestaansniveaus strekken zich uit van het zeer dichte, materialistische 3D-gebied waarin we leven tot in de hogere, meer etherische en interdimensionale gebieden.

 

HOE VERSCHILLEN ZE?
Laat ik het in eenvoudige bewoordingen uiteenzetten. De hogere frequenties op de oplopende schaal zijn etherischer en minder fysiek dan die eronder. Ze trillen met veel hogere snelheden en hebben een veel lagere dichtheid dan de dichtere vlakken eronder. Ze zijn ook minder corrupt, gevuld met mensen die allemaal verenigd zijn in hun streven naar liefde en licht.


HOE IS DIT ALLEMAAL OP JOU VAN TOEPASSING?
Het betekent dat je ziel, op een bepaald punt in haar evolutie, ernaar verlangt om buiten dit rijk te groeien en het leven op andere bestaansniveaus te ervaren. Het wil de overgang maken van een fysiek wezen naar een spiritueel wezen, omdat het weet dat dit het doel is waarvoor het is geschapen. Dit is waar hemelvaart over gaat! Ascentie is een pad van zelfontdekking, evoluerend bewustzijn en spirituele verlichting. Het is ook een manier om contact te maken met je eigen innerlijke essentie, die een weerspiegeling is van het Goddelijke. De essentie in ieder van ons is waarmee we ons proberen te verbinden, want alleen dan kunnen we de fysieke wereld begrijpen en transcenderen naar een staat van goddelijkheid.