♡ Gebruik jij al onze gezondheid producten ? 🍃 ook kan je hier jou kerst cadeau (pakketjes) vinden 🎄 We bezorgen ook in het buitenland*

 Flower of Life


De bloem des levens is een geometrische vorm die is samengesteld uit meerdere gelijkmatig verdeelde, overlappende cirkels gerangschikt in een bloemachtig patroon met zesvoudige symmetrie als een zeshoek. Het wordt beschouwd als een heilige geometrie met een oude religieuze waarde die de fundamentele vormen van ruimte en tijd weergeeft.

WAT IS DE FLOWER OF LIFE?
De bloem des levens is een geometrische vorm die is samengesteld uit meerdere gelijkmatig verdeelde, overlappende cirkels gerangschikt in een bloemachtig patroon met zesvoudige symmetrie als een zeshoek. Een reeks overlappende cirkels die oneindig naar buiten kunnen bouwen en een bloemachtig raster vormen. Alle geometrische vormen zijn erin terug te vinden; wordt gebruikt als blauwdruk voor complexere vormen van heilige geometrie, zoals de kubus van metatron en merkaba. Symboliseert de schepping en herinnert ons aan de eenheid van alles: we zijn allemaal gebouwd vanuit dezelfde blauwdruk.

WAAROM WORD HET ALS EEN HEILIG SYMBOOL BESCHOUWD?
Heilige geometrie wordt in het stedelijk woordenboek gedefinieerd als "de onderliggende geometrie in de natuur". Heilige geometrie zorgt voor balans. Er is zowel mannelijke als vrouwelijke energie. Het wordt als heilig beschouwd omdat de bloem des levens verlichting biedt aan degenen die het symbool en zijn perfecte vorm bestuderen. Het gelooft dat al het leven deel uitmaakt van een goddelijk, geometrisch plan.

VOORDELEN FLOWER OF LIFE
Voordelen van de bloem des levens - Het wordt als heilig beschouwd omdat de bloem des levens verlichting geeft aan degenen die het symbool en zijn perfecte vorm bestuderen. Het gelooft dat al het leven deel uitmaakt van een goddelijk, geometrisch plan. Er wordt aangenomen dat het dragen van de symbolen van heilige geometrie een paar voordelen heeft. Laten we eens kijken naar de voordelen om een ​​beter begrip te krijgen van het effect dat het symbool van de bloem des levens heeft:


HERRINERT JE AAN HET HEILIGE / GODDELIJKE
Het houdt je in contact met het spirituele rijk. Het dragen van items met spirituele symbolen is een manier om u in contact te houden met uw waarden en ambities.


GENEZENDE KRACHTEN
Eeuwenlang hebben mensen aan bepaalde symbolen genezende krachten toegeschreven. Gebruik heilige geometrie niet als vervanging van medische zorg om ziekten te diagnosticeren of te behandelen. Het kan echter het genezingsproces ondersteunen.

VERBINDING MET GELIJKGESTEMDE
Een andere reden om items met een heilige geometrie-thema te dragen, is om een ​​statement te maken en contact te maken met je stam. Mensen die resoneren met het symbool dat u weergeeft, zullen naar u toe worden getrokken. Het is een geweldig gespreksonderwerp. U hoeft niet per se een gesprek te hebben; zelfs door symbolen kunnen we ons verbonden voelen.

 

LEVENSBLOEM PATROON
De bloem des levens is een geometrisch symbool dat typisch bestaat uit negentien overlappende cirkels die gelijkmatig van elkaar zijn verdeeld. Het patroon gevormd door de cirkels creëert afbeeldingen van perfect symmetrische bloemen. Sommige levensbloem-symbolen gebruiken slechts zeven cirkels in het ontwerp, dus er zijn enkele verschillende variaties op het symbool.

 

WAT BETEKEND DE BLOEM DES LEVENS?
De betekenis achter het symbool van de bloem des levens is dat wordt aangenomen dat het de cyclus van de schepping vertegenwoordigt. Het laat zien hoe al het leven uit één enkele bron komt - voorgesteld door de cirkel in het midden van het patroon. De volgende 6 cirkels zijn identiek aan het celdelingsproces. Daarom wordt de bloem des levens gezien als een model van Gods schepping. De naam "levensbloem" komt niet voort uit bloembeelden maar uit de cyclus van een fruitboom.

 

SYMBOLIEK VAN DE FLOWER OF LIFE
de bloem des levens heeft een groot spiritueel vermogen. Het kan niet worden ontkend omdat het symbool ons op een onbewust niveau aanspreekt, schijnbaar magisch.
Het levenszaad wordt gevormd met zeven overlappende cirkels die een meer uniek bloemmotief creëren. Voor sommigen symboliseert dit de 7 scheppingsdagen waarin God het leven schiep.

VERHOOGT HET WELZIJN
Deze symbolen worden beschouwd als spiritueel met ons verbonden, waardoor ons bewustzijn over de omgeving en onszelf wordt vergroot.