KaRa - De Sprong


HERINNER WIE JE BENT
Ik ben KaRa. Ik, zoals velen van jullie weten, ben een afgezant, een Pleiadische afgezant voor de raad hier op aarde. Ja, er is hier een Grote Aardraad. En velen van jullie, in jullie multidimensionale vormen, zijn al een deel van, een deel van de Aarde Raad, of een deel van de Pleiadische raden, of de Sirische raden, of de Arcturische raden, veel van de verschillende raden jullie, zoals je multidimensionale zelf, al een deel van bent. Sommigen van jullie bevelen al schepen aan als je multidimensionale aspecten! Denk daar even over na… Nu ben je zoveel meer dan wie je denkt dat je was! Ja, in uw vlees en bloedvat zijn u en uw persoonlijkheid wie u nu bent. Maar verder dan deze uitdrukking van jezelf hier op deze planeet, ben je zoveel meer. En we kennen jou! Dat is de reden waarom we keer op keer naar jullie toekomen, elke week, bij elkaar komen, deze boodschappen naar jullie brengen, jullie deze inzichten brengen. En nog belangrijker, deze herinneringen naar u toe brengen. Omdat het erom gaat onthouden wie je bent. Het gaat erom te weten dat je zoveel meer bent. Je brengt zoveel meer naar de planeet, naar het collectieve bewustzijn van de planeet.

 

MASSA MEDITATIE
Elke keer dat je samenkomt in groepsmeditatie, doe je zoveel meer dan je op dit moment aan jezelf denkt. We kunnen je keer op keer vertellen hoeveel je voor het collectief betekent, maar totdat je voelt, en die herinneringen naar je toe komen ... Herinner je je dat je op een schip was? Herinner je je dat je in een van die concilies zat? Weet je nog dat je aan de tafels zat? Sommigen van jullie staan ​​op het punt zich te herinneren dat in je droomstaat, in je ontwakende staat, visioenen begint te krijgen van de verbondenheid van dit alles. Het is misschien niet precies waar u aan een tafel zit, maar u zult de vibratie ervan begrijpen. Dat is waar het allemaal om draait.

EVERYTHING IS ENERGY, VIBRATIONS & CONCIOUSNESS
Je hoort vaak dat alles door vibratie en bewustzijn is. En inderdaad, alles is vibratie en bewustzijn. Je begint steeds meer te begrijpen hoe vibratie, terwijl je omhoog gaat in vibratie, je inderdaad ook omhoog gaat in bewustzijn. En terwijl je omhoog gaat in vibratie en bewustzijn, kom je steeds dichterbij om in contact met ons te kunnen zijn.Ja, u heeft momenteel contact met ons, aangezien ik met u spreek. Maar ik spreek meer van verder contact. Contact waarop u allemaal wordt voorbereid. Velen van jullie weten dat niet. Velen van jullie vragen zich af hoe het zou zijn om op een schip gestraald te worden. Maar denk hier even over na: wat als je op je eigen schip zou worden gestraald en verbinding zou maken met je eigen Hogere Aspect van jezelf? Hoe zou dat zijn? Of als je in staat bent om andere planeten in andere melkwegstelsels te bezoeken en echt te gaan waar niemand eerder is geweest! In ieder geval niemand hier van deze planeet! Het is Star Trek en jouw Star Wars - die afbeeldingen zijn inderdaad nauwkeuriger dan velen op dit punt geloven. Nogmaals, het gaat erom je te herinneren wie je bent en tot het inzicht te komen dat je zoveel meer bent dan het vat dat je nu bezet.

JIJ BENT DE WEGWIJZER
 We spraken eerder over ascensie en hoe je bent in de eerste ascensiegolf. En inderdaad, jullie zitten allemaal in die eerste golf van ascensie. Zal iedereen tegelijk tegelijk opstijgen? Nee. Het is zowel een individueel proces als een collectief proces. Want jullie bereiden als individuen de weg voor, niet alleen voor jezelf om te ascenderen, maar bereiden ook de weg voor voor anderen om na jou te ascenderen. Jullie zijn de wegwijzers van wie je vaak hebt gehoord. Degenen die de weg banen, de weg voorbereiden. De Johannes de Doper die erom bekend staat de weg te bereiden voor degenen om het Christusbewustzijn aan te nemen, net zoals Yeshua het Christusbewustzijn aannam, werden de Christus. Ieder van jullie zit in dat proces, neemt het Christusbewustzijn aan, beweegt zich door je ascensie heen. 

FIRST WAVE
Als je nu in die eerste golf van ascensie bent, heb je alles voor je open, vergezichten die je je voorstellingsvermogen te boven gaat, of in het proces om je voor je open te stellen. Denk in termen van het opstappen naar een afgrond, een grote afgrond die uitkijkt over een enorm uitzicht op landschappen, bergen en rivieren.