Bescherming Rituelen


Ben je ooit in de buurt van iemand geweest die je energie leegzuigt? Een kamer binnengelopen en een bepaalde sfeer gevoeld? Of je hoofd omgedraaid om iemand naar je te zien staren? Als je op een of alle van deze ja hebt geantwoord, dan heb je het spirituele energiesysteem van je lichaam aan het werk ervaren.

WAAROM IS HET DE MOEITE WAARD OM ELKE DAG TE DOEN?
Om te weten hoe u uw spirituele energie kunt beschermen, is het de moeite waard om even uit te leggen waar het allemaal over gaat. Dus in de eenvoudigste bewoordingen geweven in en rond je fysieke lichaam is een energetisch lichaam dat bestaat uit zulke hogere energietrillingen dat we het over het algemeen niet kunnen zien. Het energieveld dat je lichaam omringt, wordt de aura genoemd en bestaat uit zeven lagen die vanuit je lichaam naar buiten pulseren. Stel je voor dat je in een ei staat en dat je een basisafbeelding hebt om mee te werken. Je aura is verbonden met 7 energiecentra (of chakra's) in het lichaam die onderling verbonden zijn met een uitgebreid netwerk van energiekanalen, meridianen en nadi's genaamd, die door de binnenkant van je lichaam lopen. Stel je een wegenkaart voor die bestaat uit snelwegen, tweebaanswegen en B-wegen en dat geeft je een basisbeeld om te visualiseren.

MIJN FAVORIETEN MANIEREN OM ME TE BESCHERMEN
Hier zijn dan onze favoriete tools en technieken die we al een aantal jaren gebruiken en die zullen helpen om je spirituele energie te beschermen en om te reinigen en nieuwe energie op te doen. Er is geen bepaalde volgorde, lees gewoon door en probeer degene die met jou resoneert: