♡ Gebruik jij al onze Dennennaalden Thee ? 🍃 Nieuw in het assortiment Nattokinase & 5-htp 🌿 we bezorgen ook in het buitenland*

 Derde Oog Superfoods


Voedsel om het derde oog chakra te voeden: aangezien het derde oog chakra MINDFUL en INTUÏTIEF eten regelt, zullen alle stappen die je kunt nemen om af te stemmen op wat je lichaam op een bepaald moment nodig heeft, ook het derde oog chakra activeren. Dat gezegd hebbende, er zijn specifieke voedingsmiddelen die je kunt eten om deze chakra te activeren. Cacao bevat prachtige antioxidanten die ervoor zorgen dat er serotonine vrijkomt, wat de doorbloeding naar de hersenen verbetert.


ALLE BLAUWE, PAARSE & INDIGO VOESDEL
Omdat de kleur van het derde oog chakra indigo is, kan paars voedsel erg nuttig zijn. Druiven, aubergines, paarse boerenkool, bosbessen, paarse zoete aardappelen en bramen kunnen allemaal helpen. Omega-3-rijke voedingsmiddelen zoals zalm, walnoten en avocado kunnen ook helpen, omdat ze de hersenen een broodnodige boost geven. Voldoende wateropname zal helpen om stagnatie in het lichaam te verplaatsen, zowel fysiek als energetisch.

 

11 Detox Snacks tegen Zware Metalen

‣  Selderij Smoothie
‣  Druiven
‣  Wilde Zwarte Bessen
‣  Appels
‣  Koriander
‣  Peterselie
‣ Radijsjes
‣ Knoflook
‣ Gerstegrassap poeder
‣ Spirulina
‣ Zeoliet


NOG MEER VOEDINGSMIDDELEN DIE JE DERDE OOG ONTKALKEN

Ze merkte ook op dat voedingsmiddelen zoals chlorella, spirulina, blauwgroene algen, rauwe appelciderazijn, chlorofyl, koriander, rauwe cacao, gojibessen en vitamine D je helpen om je pijnappelklier te ontgiften.