Pure Zeoliet (90gr) Poeder


Wij verkopen nu ook 90 gram pure Zeoliet voor in de yoghurt, smoothie etc. 90 gram staat gelijk aan een maand - dageluckse inname van de voorgestelde 3gram per dag

ZEOLIET IS 100% NATUURLUCK
Het is een vulkanisch klei-mineraal. Zeoliet is miljoenen jaren geleden ontstaan doordat vulkanische as in zeeën terecht kwam. De vulkanische asdeeltjes reageerden met de zoutionen van de zee en vormden op de bodem een soort kleilaag. Deze poreuze kleilaag heeft zich in der jaren ontwikkeld tot het vulkanische mineraal: zeoliet.

WAT DOET HET?
Zeoliet is een vulkanisch natuurlijk mineraal die in staat is om zware metalen zoals kwik, lood, arseen, aluminium en cadmium op een natuurlijke veilige en effectieve manier uit ons lichaam te verwijderen. Een natuurlucke Detox

WAAROM HET LICHAAM ONTGIFTEN? 

Met de huidige voeding voorzien we het lichaam niet alleen van waardevolle voedingsstoffen, zoals vitamines en mineralen, maar nemen we ook stoffen op die onze gezondheid in bepaalde hoeveelheden kunnen schaden. Vervuilende stoffen zijn onder meer milieuverontreinigingen, zoals zware metalen, aluminium en ammonium, die via lucht-, water- en bodemverontreiniging in het voedsel kunnen komen. Deze verontreinigende stoffen hebben de onaangename eigenschap zich op te hopen in de voedselketen. Deze stoffen komen ook voor in onze woon- en werkomgeving, zoals in medicijnen, cosmetica, huishoudchemicaliën, stof, dampen, verven, vernissen, op- en ontsmettingsmiddelen, technische apparatuur, waterleidingen en spaarlampen.

HOE ONTGIFT IK MIJN LICHAAM?
Een eenvoudige en natuurlijk populaire mogelijkheid tot ontgifting is de inname van natuurlijke mineralen zoals zeoliet in de vorm van poeder. Deze kunnen als een spons schadelijke stoffen zoals lood, kwik, cadmium, aluminium en ammonium in het spijsverteringskanaal binden. Omdat deze natuurlijke mineralen zelf onoplosbaar in water en onverteerbaar zijn, worden ze eenvoudig op natuurlijke wijze uitgescheiden met de gebonden verontreinigende stoffen in de ontlasting via de darmen. Het organisme is opgelucht.

HOE WERKT ONTGIFTING VAN HET LICHAAM?
De natuurlijke mineralen Zeoliet hebben onder andere de bijzondere eigenschap om bepaalde schadelijke stoffen selectief te elimineren door ionenuitwisseling en adsorptie, bijvoorbeeld Aluminium (Al3+), Lood (Pb2+), Kwik (Hg2+), Cadmium (Cd2+), Ammonium (NH4+) en Histamine (C5H9N3) in hun natuurlijke holtes en om de mineralen die zich in de holtes bevinden vrij te maken, zoals calcium (Ca2+), magnesium (Mg2+), natrium (Na+) en kalium (K+).

WAT IS ZEOLIET PRECIES?
Zeoliet is een natuurlijke mineraal van vulkanische oorsprong met een hoog siliciumgehalte. Er zijn meer dan 100 verschillende soorten zeoliet. Clinoptiloliet Zeoliet wordt gebruikt voor gezondheids- en medische doeleinden. Deze microporeuze tufsteen bestaat uit een kristalroosterstructuur met holtes die kationen bevatten zoals calcium, magnesium, natrium en kalium. Natuurlijke zeoliet (Clinoptiloliet) wordt al sinds de oudheid gebruikt voor natuurlijke ontgifting en staat bekend om zijn effectieve vervuilende bindende eigenschappen. Na de ramp met de reactor van Tsjernobyl werd bijvoorbeeld 500.000 ton Clinoptiloliet-zeoliet gebruikt om de reactor te omhullen en water, grond, voorwerpen, dieren en mensen te ontsmetten.

WAAR WORD ZEOLIET  VOOR GEBRUIKT?
Zeoliet kan worden gebruikt als een natuurlijke bioregulator om de gezondheid te beschermen door symptomen veroorzaakt door blootstelling aan verontreinigende stoffen te voorkomen en te verlichten. Zeoliet kan als een spons schadelijke stoffen in het maagdarmkanaal selectief binden en op natuurlijke wijze uit het lichaam verwijderen. Het onverteerbare Zeoliet wordt uitgescheiden met de gebonden verontreinigende stoffen zonder de stofwisseling op natuurlijke wijze te belasten met de ontlasting via de darmen. Door b.v. lood, cadmium, aluminium, ammonium en histamine, Zeoliet kan worden gebruikt om de lever te verlichten door het darmkanaal te ontgiften. 

ℹ️ EXTRA INFORMATIE ℹ️

Zeoliet 90 gr is een gecertificeerd medisch product (CE0481) en zorgt voor het ontgiften + ontslakken + uitleiden + ontzuren en reguleren van het lichaam.

EIGENSCHAPPEN
100 % natuurlijk, kan zonder risico's gebruikt worden en is onbeperkt houdbaar Neemt neurotoxines en andere giftige uitscheidingen (van bacteriën) op en leidt deze uit. Ontlast het lichaam van zware metalen (o.a. kwik), restanten van farmaceutische medicamenten en andere lichaamsvreemde stoffen. Ontzuurt het lichaam en herstelt het zuur-base evenwicht. Stabiliseert de darmflora. Versterkt en reguleert de weerstand. Bevordert de aanmaak van afweercellen. Verbetert het zelfgenezend vermogen omdat belastende stoffen verdwijnen. Het bestanddeel 'zeoliet' is een van de sterkst werkende antioxidanten. Zeoliet is een sterke 'vrije radicalenvanger'. Voorziet het lichaam van essentiële mineralen. (Door 'moderne voedingsgewoonten' en langdurige ziekte ontstaat vrijwel altijd een mineralentekort.) Zorgt voor een goede verspreiding en voor een gelijkmatige werking van tincturen en kruiden.

🫙 DOSERING & GEBRUIK
ONTGIFTEN: 3 gram (=één volle theelepel) 1 à 2 x daags. Duur: minimaal 3 à 4 maanden. In een glas water roeren en bij voorkeur minimaal een half uur voor de maaltijd opdrinken. Het meest effectief werkt Zeoliet morgens vroeg. Na de nachtrust bevat het lichaam de meeste afvalstoffen en is het lichaam ook het zuurst. De rest van de dag véél (water) drinken.

ONTSLAKKEN: (=darmreiniging) 10 gram één volle eetlepel) 1 à 2 x daags. Duur: 1 week. - De dosering voor het ontslakken is hoger dan voor het ontgiften omdat voor het ontslakken meer absorptiemiddel nodig is. Het ontgiften, de afvoer van zware metalen, neurotoxinen en dergelijke is een langduriger en subtieler proces omdat deze stoffen overal in het lichaam opgeslagen zijn. Aanbevolen wordt om in de eerste week te ontslakken en in de weken daarna door te gaan met de lagere dosis voor het ontgiften, ontzuren en reguleren. Eventueel kan men (bij overgevoeligheid) het ontslakken overslaan of op een later tijdstip doen. - Zeoliet kan zonder bezwaar samen met andere (natuurlijke) middelen worden ingenomen.

KINDEREN & DIEREN
De dosering voor kinderen en dieren verhoudingsgewijs naar lichaamsgewicht aanpassen. - Ook toepasbaar tijdens en na zwangerschap. - Aanbevolen maximale dagelijkse dosering niet overschrijden. - Hoewel het niet de hoofdtoepassing is, is Zeoliet ook uitwendig toepasbaar bijvoorbeeld voor het sneller doen helen van (vieze) wondjes en als huidverzorgingsmiddel.

BEWAREN
Goed gesloten en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.