Sirius Aartsengelen


EEN BERICHT VAN DE AARTSENGELEN VAN LICHT VAN SIRIUS
Geliefden, we sturen jullie allemaal veel Liefde en Licht, terwijl jullie door de stormachtige wateren navigeren die op dit moment door Planeet Aarde stromen. Velen van jullie voelen zich misschien verankerd in een wereld van de derde dimensie van beperkingen, blokkades, gezondheidsproblemen, verdriet, teleurstellingen en zogenaamd gebrek aan vrijheden terwijl je nog steeds bezwijkt voor een duistere agenda. In werkelijkheid zijn je beperkingen maar een illusie en je kunt op elk moment ontsnappen dat je wilt, door gewoon in een Hogere Dimensie te zijn.

BLIJF ZOLANG MOGENLIJK IN 5D
De Hogere 5 Dimensionale wereld is net zo echt als elke tijd die je kunt doorbrengen in de 3 Dimensionale wereld. We moedigen jullie allemaal aan om meer tijd door te brengen in een 5-dimensionale wereld dan in de 3-dimensionale wereld van beperkingen. We moedigen je aan om dankbaar te zijn voor alles wat je kunt doen, in plaats van te klagen over wat je niet kunt. Wees dankbaar voor de lucht die je kunt inademen, de smaak van het voedsel en het water dat je kunt binnenkrijgen, de prachtige bezienswaardigheden die je kunt zien, de geluiden kunt horen en het lichaam kunt voelen dat je hebt, ongeacht de beperkingen. Het leven is inderdaad een zegen en hoe of wat je ook voelt, je leeft nog steeds in deze speciale tijd van Transitie.


MOTHER EARTH
Je ziel is altijd vrij om rond te dwalen, mijn lieverds, dus stel je voor waar je ziel zou willen zwerven. Je dromen zijn echt en kunnen alles manifesteren wat je zo verlangt, naarmate je manifestaties sneller beginnen te worden. Degenen onder u die het geluk hebben om naar buiten te gaan, de aarde in, hebben het geluk dat u kunt communiceren met de flora en fauna. Doe dit als je je alleen voelt en gezelschap nodig hebt. Degenen onder jullie die in hun eigen huis geïsoleerd zijn, kunnen nog steeds de lucht zien en van een afstand kijken en verbinding maken met de natuur. Als iedereen zich verloren voelt, kun je je nog steeds terugtrekken in je ziel en een nieuwe wereld tot bestaan ​​dromen.


DEPRESSIES KOMEN ALS JE NIET IN EEN LIJN STAAT MET JE ZIEL
Degenen onder jullie die depressief zijn, kunnen nog steeds enige hoop vinden in een Schepper die hen niet in de steek laat. Praat met hem over het verdriet en de woede die je voelt. Communiceer met Moeder Natuur en vertel haar uw problemen. Geloof en vertrouw op de hogere machten die u niet in de steek zullen laten. Hoe moeilijk het voor u ook is om het te begrijpen, geloof in uzelf als een sterke ziel die een missie heeft om anderen te helpen en weet dat u na verloop van tijd zult overwinnen. Blijf in contact met je gidsen en engelen en leun op dit moment op anderen voor steun en wees heel zacht voor jezelf.

WE HAVE SO MUCH TO BE GRATEFUL FOR
Deze tijd van zogenaamd gebrek in de wereld is een gelegenheid om te beseffen hoeveel je in het verleden als vanzelfsprekend hebt beschouwd. Het is nu een tijd voor een houding van dankbaarheid voor alles wat je hebt. Zegen alles wat je hebt, ook al zijn dit heel kleine weldaden. Jullie zijn in leven dierbaren en als zodanig ben je nu hier om die wonderbaarlijke nieuwe wereld tot bestaan ​​te dromen. U heeft niemand anders nodig om dit voor u te doen. U bent de machtigen en u kunt dit voor uzelf doen. Je hebt geen grote leider nodig om de Nieuwe Wereld voor je te creëren.