Ascending To 5d


We ascenderen door de 4D-brug naar het 5D-bewustzijn, waarbij we 3D samenvoegen met 4D- en 5D-frequenties, waarvan we afstammen als Lichtwerkers en Sterrenzaden. Het Ascentieproces omvat energieverschuivingen, golven en lichtlichaamactiveringen terwijl we de hogere dichtheidsfrequenties integreren. Dit proces kan uitdagende emoties en lichamelijke symptomen veroorzaken, die hieronder in meer detail worden beschreven. Activeringen gebeuren synchroon, op specifieke tijden en maken deel uit van dit goddelijk georkestreerde proces. Alles is gesynchroniseerd in 5D en in hogere dimensies, alle dimensies bestaan ​​en werken met elkaar samen, aangezien elk nodig is als ondersteuning voor de volgende hogere dichtheid. De dimensies bestaan ​​samen als verschillende niveaus van dichtheid, allemaal met elkaar verbonden, niets gebeurt ooit bij toeval. Alles is gesynchroniseerd in de creatie en reactie van lichtenergie en vibratie binnen de verschillende dichtheidsniveaus.


HOW IS LIFE?
"Ohh.. uhm.. ik onderga lichtlichaam activeringen door de Centrale Zon en via lichtcodes word me dna & bewustzijn geactiveerd, waardoor ik inzie dat ik een multidimensionaal wezen ben en dat ik begin te herinneren waar ik oorspronkeluck vandaan kom. De reden dat ik hierna toe ben gekomen, met welke missie en levensdoel.  En dankzij het verhoogd bewustzijn heb je andere dingen ook zo door. Een geweldige spirituele rollercoaster"

 

SYNCHRONITEIT
Dit verklaart waarom velen van ons synchronistische gebeurtenissen of een toename in synchroniciteit hebben meegemaakt (zoals 11:11 en andere cijferreeksen) terwijl we door het ontwakingsproces gaan en worden geactiveerd. Deze activeringen vallen samen met energetische frequentiegolven die door de aarde bewegen, locatie voor locatie. Deze energiegolven of verschuivingen kunnen verschijnen en worden op verschillende manieren ervaren. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld getuige geweest van een ongewone roze tot paars gekleurde waas in de lucht of zelfs binnenshuis. Het oorsuizen is ook door velen gemeld, evenals het bijbehorende gevoel of het gevoel te weten dat er een andere energie doorheen beweegt. Velen kunnen tijdens deze verschuivingen intense fysieke ascensiesymptomen ervaren, die hieronder in detail worden vermeld. Naarmate meer mensen hun ontwaken ervaren en zich bewust worden van hun missie op aarde om te helpen bij het ascensieproces van 3D via 4D naar 5D, beginnen velen steeds meer synchroniciteit op te merken. Velen zien herhalende nummerpatronen. Synchroniciteit wordt ervaren in het 4e dichtheidsbewustzijn. Deze nummerreeksen bevatten een trilling die informatie bevat. Tijdens het ontwaken begin je de nummerpatronen te zien. Het onderbewustzijn begeleidt je om op een bepaald moment in een richting te kijken om de nummerreeks te zien om de informatie die in het nummer is gecodeerd in je onderbewustzijn in te drukken. 4D- en 5D-informatiecodes zijn vervat in de trillingsfrequentie van het nummerpatroon of de reeks.

 

ITS TIME TO LEVEL UP
Het onderbewustzijn houdt deze informatie vast en het wordt in de loop van de tijd in het bewustzijn geïntegreerd. Je zult waarschijnlijk niet de volledige boodschap onmiddellijk of in één keer begrijpen, maar begrip zal onbewust worden geïntegreerd in je fysieke, emotionele, astrale en etherische lichamen tijdens het ascensieproces. Elk nummerpatroon bevat een andere codering van informatie. Deze codes zijn geprint op iemands onderbewustzijn en creëren activaties binnen het etherische DNA. Aldus het fysieke lichaam en het astrale lichaam integreren met deze trillingsinformatie van hogere frequentie. Deze DNA-activeringen creëren een verdere ontwaking in het 3D-lichaamsbewustzijn van het individu, en stijgen met deze integraties in de loop van de tijd. De 4e dichtheid is als een brug naar de 5e dichtheid, en de Aarde maakt momenteel een tijd van ascensie door waarin wij en de hele Aarde in een proces zijn van doordrenken met de 4e dichtheid terwijl we ons bewustzijn ascenderen. Lichtwerkers, Sterrenzaden, genezers, we zijn allemaal hier om de vibratie van het bewustzijn hier in 3D Aarde ruimte-tijd te helpen verhogen, om de Ascentie van de Aarde te assisteren. 

INTEGREREN IN 5D
Het integreren van nieuwe energieën in 4D veroorzaakt ascentie symptomen bij velen van ons omdat we worden geactiveerd naar een hogere dichtheid. Lagere vibrerende denkpatronen, gewoonten en overtuigingen, inclusief trauma uit het verleden, moeten naar de oppervlakte worden gebracht om losgelaten te worden. Dit pijnlijke en uitdagende proces moet worden overwonnen om onze trillingsfrequentie te verhogen en door te stijgen naar 5D. Het Ascentie proces, de activeringen, golven en energieverschuivingen veroorzaken ascentie symptomen die zich manifesteren als fysieke en emotionele stress.