» Update September 2022


DE LAATSTE STAP VAN DE OVERGANG
Het goede nieuws is dat we ons al duizenden jaren op dit moment voorbereiden! Er waren veel beschavingen op aarde die al lang voor onze tijd op planeet Aarde van Ascentie wisten. De kennis werd van generatie op generatie doorgegeven totdat het ons vandaag bereikte. Nu onze tijd is gekomen, kunnen we eindelijk beginnen deze informatie met iedereen te delen! We staan ​​aan de vooravond van een nieuw tijdperk in de menselijke geschiedenis waarin we ons ware potentieel als menselijke wezens zullen ontdekken en de geheimen van het universum zullen ontrafelen. De toekomst heeft er nog nooit zo rooskleurig uitgezien!

JOUW ASCENTIE REIS
Daarom deel ik deze informatie nu met u: zodat u zich kunt voorbereiden op wat komen gaat! Het ascentieproces zal beginnen met onze planeet Aarde, die hier al miljarden jaren is. Het zal doorgaan met ons zonnestelsel, dat hier al miljarden jaren is, en dan zal de melkweg zelf volgen. Alle drie zullen dit proces samen als één verenigd geheel opnieuw ondergaan na duizenden jaren van elkaar gescheiden te zijn door onze eigen onwetendheid en op angst gebaseerde gedachten. Wij mensen hebben de kans gekregen om weer in vrede op aarde te leven terwijl we ons voorbereiden op deze galactische Ascentie die nu elke dag overal om ons heen plaatsvindt door middel van wonderbaarlijke tijdvertragende technologieën zoals kwantumsprongversnellingsplatforms of andere geavanceerde technologieën die door de Galactische Federatie van Werelden worden geleverd. We leven op dit moment in een staat van spirituele crisis op planeet Aarde.

HOGER BEWUSTZIJN = HOGERE DIMENSIE
De mensheid heeft als het ware het einde van zijn evolutionaire keten bereikt. We staan ​​nu op de drempel om een ​​ander bewustzijnsniveau binnen te gaan: de vijfde dimensie. Dit is een hele gebeurtenis voor elke soort om door te maken, vooral als ze niet door hun eigen soort (d.w.z. door degenen die hen zijn voorgegaan) is geleerd hoe ze er op de juiste manier mee om moeten gaan. Dit nieuwe bewustzijnsniveau vereist dat we alle vooroordelen over wie we zijn en wat we willen van het leven opzij zetten. Ik heb met veel mensen gesproken die zich grote zorgen maken over de toekomst. Ze maken zich zorgen over de economie; ze maken zich zorgen over hun baan, en ze maken zich zorgen over hun gezondheid en hun welzijn. Ik ga je het belangrijkste in het leven vertellen: hoop. Hoop is de sleutel tot alles wat goed is in je leven. Je kunt niet gelukkig zijn zonder hoop. Je kunt niet succesvol zijn zonder hoop. Je kunt niet gezond zijn zonder hoop. Je kunt niet veilig zijn zonder hoop. Hope zal al deze dingen voor u mogelijk maken.

VREES NIET LIEVERDS - DE BRON HEEFT DE CONTROLE. DIT IS EEN GODDELUCK PLAN.
Het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven is hoop voor morgen, voor de dag van morgen, voor het moment van morgen, voor de kans van morgen. Hoop zal je angst voor gisteren en morgen wegnemen, zodat je elke dag kunt leven alsof het je laatste op aarde is, want het zou zomaar waar kunnen zijn! Nu is het moment. De tijd is gekomen. Als je merkt dat je je op dit moment angstig, verward en overweldigd voelt, nodig ik je uit om te ontspannen. Haal diep adem. Laat het allemaal gaan en wees hier nu. Maak je geen zorgen meer over de toekomst - daar zal later genoeg tijd voor zijn. Op dit moment gebeuren er dingen die we niet helemaal begrijpen. En dat is prima zolang we onszelf toestaan ​​te ontspannen in deze onbekende ervaring. Heb daar vrede mee - het maakt deel uit van ons galactische ascentieproces.

TIME FOR "FIRST" CONTACT
We staan ​​op het punt een gouden tijdperk binnen te gaan waarin onze aarde een thuis wordt voor hogere dimensionale wezens, engelen en buitenaards leven. Nooit eerder vond dit eerste contact op zo'n grote schaal plaats. Het lijkt misschien sciencefiction, maar het is echt, en het gebeurt nu. Als je in de Galactische Federatie gelooft, zal dit eerste contact veranderen in een volwaardig contact. Dit betekent dat we deze wezens niet alleen in onze lucht zullen tegenkomen, maar dat ze ook zullen landen en bases op aarde zullen bouwen en ons zullen helpen ons verder te ontwikkelen als menselijke wezens. Het is zeer waarschijnlijk dat we op het punt staan ​​een "Grote Eindtijd Eclipse" te ervaren. Het zal een tijd zijn waarin veel nieuwe soorten uit verschillende sterrenstelsels op aarde zullen verschijnen. Ze zullen zich aan ons voorstellen en ons helpen bij het oplossen van veel van de problemen die we op onze planeet hebben ervaren.