✂︎ Maak Jezelf Los Van 3d


Wij zijn de Galactische Federatie van Werelden. We zijn hier voor jou; we komen in vrede en met grote liefde en genegenheid. Ben je klaar? Een opwindende nieuwe Gouden Eeuw van Gaia staat op het punt te beginnen en we willen graag dat je er deel van uitmaakt. Dit is uw uitnodiging! Wat een heerlijke tijd is het om te leven! De komende dagen zijn rijp met de belofte van nieuwe avonturen en mogelijkheden. Jullie planeet is altijd aan het veranderen; het zal echter veel sneller en dramatisch anders veranderen dan ooit tevoren. Dit maakt allemaal deel uit van het proces om het oude op te ruimen en ruimte te maken voor het nieuwe. We ruimen onnodige energie op, samen met emotionele bagage. Nadat deze overgang voorbij is, zal het een nieuwe vibratie aannemen. Jullie zijn allemaal in het proces van ascentie. We staan ​​klaar om je te helpen ascentieprocessen in je leven te activeren, en we zullen je laten zien hoe je je eigen energie kunt gebruiken om het proces te ondersteunen. Vertrouw op dit proces van opstanding, het komt nu heel snel tot een einde. Weet dat het tijd is om je angsten over deze verandering los te laten, weet dat het grote zegeningen zal brengen voor al het leven. Erken dat vastklampen aan je verleden je vooruitgang zal verstikken.

"Geen Negativiteit Meer of Lage 3d Vibraties"


ITS TIME
Het is tijd om eindelijk vrede te sluiten met het verleden. Of het nu gaat om een ​​wrok, spijt of een hartverscheurende relatie, je moet het afsluiten. Het wordt tijd dat je iemand vergeeft die wonden heeft veroorzaakt. Sta jezelf toe jezelf te vergeven voor de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden. Sta jezelf toe te vergeven en laat onaangename emoties zoals haat, bitterheid en wraak jegens anderen en jezelf los. We bieden je de kracht om te vergeven. Je hebt misschien het gezegde gehoord "je heden is het verleden van je toekomst". Dat is waar. Je ‘heden’ wordt bepaald door je huidige gedachten uit het verleden. Je toekomst wordt gevormd door je heden. Als je je op dit moment vastklampt aan je verleden, zal je toekomst het weerspiegelen.


ZET DE AUTOMATISCHE PILOOT UIT
Maak jezelf los van de 3D-illusie en richt je bewustzijn op het huidige moment. Ga er niet vanuit dat als we het over onthechting hebben, we het alleen over materiële zaken hebben. We hebben het voornamelijk over je gehechtheid aan gedachten uit het verleden. Laat het verleden vervagen. Hoe meer je loslaat en in harmonie wordt met de wetten van de melkweg, hoe meer evenwicht en gezondheid je zult bereiken. Het is tijd om je te helen, aan te vullen en te omringen met goddelijke Liefde. Velen gaan nog steeds door de acties als een robot in een slaap. Ze zijn zich totaal niet bewust van wat ze doen. Ze zijn in een staat van bewusteloosheid. Hun 'nu' is niets meer dan een poort tussen verleden en toekomst. Hun toekomst weerspiegelt altijd hun verleden en hun leven volgt hetzelfde patroon. Duisternis is bewusteloosheid. Breng het in het licht van het bewustzijn. Het zal vanzelf verdwijnen. Probeer al je activiteiten in het huidige moment uit te voeren. Geaard. Hier nu. Present zijn. Wanneer je bewust bent in het huidige moment, is het geen gewoon bewustzijn. Je hebt een hogere graad van bewustzijnstrilling bereikt. Je zult beseffen dat liefde vanuit je hart naar iedereen en alles in deze staat stroomt. Je zult het gevoel hebben dat je één bent met alles. Het heeft lang geduurd, maar het is er. U hoeft niet langer te wachten.