Engelen Altaar Info


Het creëren van een altaar is een plek om creatief te worden en jezelf en je individuele spiritualiteit uit te drukken. Dit is niet beperkt tot hekserij en veel spirituele werkers met veel verschillende overtuigingen en werkwijzen gebruiken altaren voor hun heilige ruimte. Je kunt veel verschillende dingen laten zien en het rangschikken op de manier die bij je past. Het is handig om te weten welke kant het noorden is ten opzichte van uw altaar als u de elementen op uw altaar wilt weergeven en ze in de corresponderende richtingen wilt laten rangschikken / plaatsen.

⋰ Altaar (Mercy) 


YOUR SACRED PLACE
Versterk symbolisch je intenties / focus. Eer uw goden. Vier maanstanden / sabbats / feestdagen. Bewaar hier u heilige spirituele hulpmiddelen. Leg u kristallen / kristalroosters, kaarsen, tarot- / orakelkaarten, journal, bloemen, planten, beelden / beeldjes neer. Ook kunt u wierook, etherische oliën, harsen en veegkruiden tentoonstellen en verbranden.  Je behandelt je altaar als een helige ruimte en moet dit regelmatig schoon houden, zowel fysiek als energetisch. Rozenwater is uitstekend geschikt voor fysieke reiniging van de oppervlakken en sproeien in de lucht / op stoffen en het gebruik van bange rook om voorwerpen en het gebied uit te vegen. Minstens één keer per week is een goede gewoonte om uw altaar te reinigen. Bij de eerste opstelling wijdt u uw altaar in met behulp van een toewijdingsritueel dat u zelf kunt creëren.


EEN PLEK VOOR RITUELEN
Een basisritueel kan zijn: het branden van heilige / ceremoniële kruiden / oliën / wierook, het aansteken van een witte kaars (geassocieerd met goddelijkheid), het openen van een cirkel, uitnodigen in de elementen, je hogere zelf, je energetische ondersteuningsteam en goden (zie hoe je een cirkel) hen een voor een vragen om uw altaar te zegenen en te beschermen. 


IN YOUR ELEMENT
Je zou elk element (met de klok mee Noord> West) om de beurt kunnen vragen om je altaar in te wijden, en misschien zelfs elk stuk gereedschap op het altaar, door iets te zeggen als:

“Door de kracht van de aarde reinig en wijd ik dit altaar in de naam van het universum, in alles wat, volgens goddelijke wil, mijn hoogste waarheid is en voor het hoogste goed van alle betrokken zielen. En zo is het."