💜Amethist


Bekend om zijn variatie aan violette tinten, is Amethist een halfedelsteen en de meest waardevolle vorm van kwarts. Het is door de geschiedenis heen gebruikt vanwege zijn schoonheid en vermeende mystieke krachten. Amethist kan iemand helpen verslavingen te overwinnen, omdat het een ontnuchterend effect heeft op overmatig genot en fysieke hartstochten, en nuchterheid ondersteunt.

💟 Wat zijn de helende eigenschappen van Amethist?
Amethist is een geweldig hulpmiddel bij verslavingen, stabiliteit, moed, lucide dromen en slapeloosheid. Het kan ook helpen om stress te verlichten en een gevoel van kalmte en vrede te bevorderen.

> Amethist kan ook helpen bij:
✨ Pijn: Amethist is goed voor het reinigen van bloed omdat het fysieke, emotionele en psychologische pijn of stress verlicht en geopathische stress blokkeert om genezing te bevorderen.

✨ Slapeloosheid: Amethist helpt bij slapeloosheid omdat het de slaapkwaliteit verbetert en rust brengt. We raden aan om Amethist onder je kussen of op je nachtkastje te leggen, zodat je een rustige nacht hebt. Slapen met Amethist kan ook intuïtieve dromen oproepen.

✨ Reinigende Aura: Amethist balanceert en verbindt de fysieke, mentale en emotionele blokkades, waardoor de aura wordt gereinigd.

✨ Stress: Amethist is een natuurlijk kalmeringsmiddel dat stress vermindert en ontspanning bevordert door; het blokkeren van geopathische stress en negatieve omgevingsenergieën.

✨ Organisatie: Amethist helpt u zich minder verspreid, meer gefocust en in controle over uw vermogens te voelen.

✨ Besluitvorming: Amethist brengt gezond verstand met zich mee en brengt beslissingen en inzichten in de praktijk, wat helpt bij het besluitvormingsproces.

✨ Mentaal kalmerend: Amethist en helpt bij de overdracht van neurale signalen naar de hersenen, waardoor de spanning van een overactieve geest wordt verlicht.

✨ Angst: Amethistkristallen kunnen angst helpen verlichten en gemoedsrust brengen; dit komt doordat Amethist hoogte- en dieptepunten in evenwicht brengt om emotionele centrering te bevorderen. Amethist zal gevoelens van woede, woede, angst en ongerustheid wegnemen, wat verdriet zal verlichten.

✨ Spiritueel: Amethist is een krachtige spirituele steen omdat hij de liefde voor het goddelijke bevordert, inzicht geeft in de ware aard ervan en onbaatzuchtigheid aanmoedigt.

🌍 De meeste Amethisten komen uit Brazilië, maar zijn ook te vinden in Groot-Brittannië, Canada, Oost-Afrika, India, Mexico, Rusland, Siberië, Sri Lanka, de Verenigde Staten en Uruguay. ℹ️ Amethist is een variant van kwarts. Kwarts wordt gevormd in magma wanneer gasbellen vast komen te zitten, waardoor kristallen kunnen ontstaan in de holtes die door de gasbellen worden gecreëerd.

 ⋰ Amethist Toren (Mercy) 

 ⋰ Amethist Chevron  (Mercy) 

 ⋰ Amethist Cluster (Mercy) 

 ⋰ Amethist Geode (Mercy) 

 ⋰ Amethist Kettinghanger (Mercy) 

 ⋰ Amethist Ruw (Mercy) 

 ⋰ Amethist Cluster (Mercy) 

 ⋰ Amethist Cluster (Mercy) 

 ⋰ Amethist Cluster (Mercy) 

 ⋰ Amethist Palmsteen (Mercy) 

 ⋰ Amethist Cluster (Mercy) 

 ⋰ Amethist Cluster (Mercy) 

 ⋰ Amethist Armband (Mercy) 

 ⋰ Amethist Cluster (Mercy) 

 ⋰ Amethist Bollen (Mercy) 

 ⋰ Amethist Trommelsteentjes (Mercy) 

 ⋰ Amethist Ruw (Mercy) 

 ⋰ Amethist Piramide (Mercy)