🩶Pyriet


Pyriet, bekend om zijn stralende, gouden glans, is een boeiend kristal dat bekend staat om zijn helende eigenschappen. Pyriet helpt tegen negatieve energieën, pyriet vormt een beschermend schild voor wie de kalmerende invloed ervan zoekt. Men denkt dat de positieve energie iemands zelfvertrouwen en motivatie versterkt en tegelijkertijd de wilskracht vergroot om uitdagingen te overwinnen. De creatieve vonk van Pyriet inspireert tot mentale helderheid, waardoor het een favoriete metgezel is voor diegenen die hun verbeelding willen aanwakkeren.

🧘 Naast zijn metafysische eigenschappen zou pyriet ook het fysieke welzijn bevorderen, en vooral de ademhalings- en spijsverteringsgezondheid bevorderen. Geassocieerd met het Zonnevlechtchakra sluit het aan bij persoonlijke kracht en zelfverzekerdheid, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor meditatie- en manifestatieoefeningen.

✨ Betekenis: Pyriet, vaak 'Fool's Gold' genoemd, wordt geassocieerd met het aantrekken van rijkdom, overvloed en geluk vanwege het metaalachtig goudachtige uiterlijk. Helende eigenschappen: Er wordt aangenomen dat pyriet het fysieke welzijn bevordert, en dat het de bloedsomloop en ademhalingssystemen ondersteunt en beschermt tegen milieuverontreinigende stoffen.

✨ Bescherming: Pyriet wordt in spirituele praktijken vaak gebruikt als schild, waarvan wordt aangenomen dat het negatieve energie blokkeert en de gebruiker beschermt tegen fysiek gevaar.

✨ Gebruik: Mensen gebruiken pyriet op verschillende manieren, zoals in sieraden vanwege de esthetische en metafysische eigenschappen, en in meditatie of spiritueel werk om de helderheid en focus te vergroten.

✨Verzorging: Om pyriet te onderhouden, is het raadzaam om het droog te houden en voorzichtig schoon te maken, omdat het kan verkleuren of corroderen als het wordt blootgesteld aan vocht of agressieve chemicaliën.

 ⋰ Pyriet Cluster (Mercy) 

 ⋰ Pyriet Cluster (Mercy) 

 ⋰ Pyriet Cluster (Mercy) 

 ⋰ Pyriet Cluster (Mercy) 

 ⋰ Pyriet Cluster (Mercy) 

 ⋰ Pyriet Cluster (Mercy) 

 ⋰ Pyriet Hartje (Mercy)