🤎Agaat


✨ Betekenis: Agaat is een aardende steen die emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht brengt en yin- en yang-energieën harmoniseert.

Helende eigenschappen: Het helpt bij het centreren en stabiliseren van fysieke energie, geneest innerlijke woede, bevordert liefde en moedigt de moed aan om opnieuw te beginnen.

✨ Bescherming: Agaat biedt een beschermend schild rond het lichaam, weert negatieve energieën af en bevordert de veiligheid en zekerheid.

✨ Gebruik: Agaat kan als sieraad worden gedragen, thuis of op kantoor worden geplaatst voor positieve energie, of worden gebruikt bij meditatie om de mentale functie te verbeteren en de concentratie te verbeteren.

✨ Verzorging: Om agaat te reinigen en op te laden, plaatst u het onder stromend water, vermijdt u langdurige blootstelling aan zonlicht en plaatst u het af en toe op een seleniet- of kwartscluster.

🤎 Wat is Agaat?

Agaat komt uit de rotsformatieklasse van Chalcedoon en ook kwarts. Agaat is te vinden in vele tinten: van blauw, rood, paars, zwart, groen, bruin, roze en meer. Het is ook verkrijgbaar in verschillende soorten stijlen met verschillende patronen op het oppervlak van de steen, die elk een andere betekenis hebben. Agaat betekent genezing en aarding.

🪶 Agaat helende eigenschappen

Een rijke verscheidenheid aan Agaatstenen betekent dat er eindeloze mogelijkheden zijn voor genezing van de fysieke, emotionele en spirituele elementen van je wezen. Alle Agaten hebben een paar stevige eigenschappen gemeen – vooral dat ze stabiliseren, aarden en altijd klaar staan om je open en bereid te houden voor alle overvloed die het universum jouw kant op wil sturen.


🧘‍♂️ Fysieke helende eigenschappen

Agaat geeft de drager een vleugje fysieke energie – perfect om je uit die energiedaling te halen. Dankzij zijn versterkende eigenschappen geeft Agaat uw stofwisseling een boost, waardoor elke centimeter van uw lichaam naar behoren functioneert. Voor degenen die ook last hebben van maag- en spijsverteringsproblemen, kan Agaat het genezende medicijn zijn dat u nodig heeft om uw systeem goed te laten werken. Het is ook bekend dat Agaat de bloedvaten helpt versterken en slaapproblemen vermindert, waardoor u goed uitgerust en opgewekt blijft.


🌅 Mentale en emotionele helende eigenschappen

Emotioneel gezien is Agaat een prachtig geschenk om je zelfvertrouwen te vergroten. Voor degenen die moeite hebben met het nemen van beslissingen of die de neiging hebben om op het hek te blijven zitten, kan Agaat je aanmoedigen om je eigen diepe bron van intuïtie aan te boren, verbinding te maken met je gevoel voor kennis, en naar binnen te kijken voor de antwoorden in plaats van naar krachten van buitenaf. . Agaatstenen zijn vaak kristallen van kracht en moed, ze versterken onze mentale functies, ze houden ons scherp van geest en helder van hart, en ze nodigen ons uit om onze analytische vaardigheden hoger te zetten als het gaat om het doorzoeken van problemen. In tegenstelling tot sommige van de dromerige en verheven kristallen, gaat het bij Agaat meer om het geven van een geweldige basis in de werkelijkheid en ervoor zorgen dat je in balans blijft in je denken. Deze eigenschappen kunnen enorm behulpzaam zijn, vooral als het erom gaat je een gevoel van gegrondheid te geven, zodat je je altijd veilig en geborgen voelt in je eigen wezen. Voor degenen die willen wortelen als het om hun eigen ziel gaat en die bereid zijn trauma los te laten en hun eigen moedige waarheid te omarmen, geeft Agaat je alles wat je nodig hebt.


🌟 Metafysische eigenschappen

Agaat heeft een enorme invloed op het opruimen van je chakra's, en welk chakra wordt beïnvloed, hangt vaak af van de Agaat-variëteit die je kiest. Blauwe Kantagaat is geweldig in het helen van het keelchakra, Mosagaat doet wonderen als het gaat om het openen van het hart, en Gele Agaat zal dat sacrale chakra helemaal opruimen. Alle Agaten werken om het lichaam te zuiveren van giftige en negatieve energie. Het is bekend dat deze stenen je tot op het bot doordrenkt houden van prachtige positiviteit.


🖤🩶💙🩵💚💛🧡🩷❤️💜

SOORTEN AGAAT

Jouw perfecte soort Agaat is daar. Een van de beste dingen bij het kiezen van een Agaatsteen is de enorme verscheidenheid. Of je nu iets zachts en met veel natuur wilt, of op zoek bent naar een energieke bron van vuur en chi, je kunt er zeker van zijn dat de juiste soort Agaat er is. . Bekijk de verschillende Agaatkristallen en vind de energie die jou aanspreekt.


🩵Blue Lace Agaat

Prachtige Blue Lace Agaat is onmiddellijk rustgevend met zijn bleke kleurenschema en wolkachtige sfeer. Dit is een geweldige steen voor het opruimen van geblokkeerde keelchakra's en moedigt je aan om je waarheid te spreken.


💚Mosagaat

Als zonnige hellingen door torenhoge bomen herinnert Mosagaat ons eraan om ons opnieuw te verbinden met de natuur en de aarde door onze vingers te voelen. Dit was de steen van tuinders en kwekers en is een glorieus amulet voor degenen die hun hartchakra willen genezen en eraan herinnerd moeten worden om in hun behoeften te voorzien.


🤍🩶Dendritische Agaat

De Dendritische Agaat, ook bekend als de Steen van Overvloed, heeft alles te maken met het binnenbrengen van overvloed en het verwelkomen van het wonder van het toeval. Dit is een steen die vaak wordt gebruikt om een grote oogst aan te moedigen, maar die regel kan op alle aspecten van je leven worden toegepast.


🧡Vuur Agaat

Met een naam die alles zegt, is de Vuuragaat een flikkerende vlam van licht. Voor degenen die meer warmte in hun hart nodig hebben en de verwarmende sintels van passie en ambitie willen omarmen, zal deze mystieke steen sluimerende dromen nieuw leven inblazen.


🩶Botswaanse Agaat

Aards, rijk en glorieus gegrond, de Botswana Agaat is hier om je stevig en stabiel en altijd op de been te houden. Deze steen is puur comfort en staat erom bekend de geest af te koelen en u kristalhelder te houden in uw benadering van probleemoplossing.


🖤Zwarte Agaat

Soulvol en rokerig en doordrenkt met eindeloze beschermende eigenschappen, staat de Black Agate-steen bekend om zijn vermogen om stormachtige energie weg te vagen en een waanzinnige geest te vervangen door alle stilte van een kalme en vredige nacht.


🤍Witte Agaat

Haal diep adem, blijf in balans en laat los. De Witte Agaat is pure genezing en directe toegang tot hogere rijken. Deze steen, die altijd klaar is om gebruik te maken van je kruinchakra, maakt van de dagelijkse uitdagingen een fluitje van een cent


🤎Bruine Agaat

Aardse energie wacht met de zachte aard van Bruine Agaat. De Bruine Agaat staat bekend als een steen die hart en ziel verankert en brengt comfort en gewicht waar dat nodig is, zodat u zich veilig en stabiel voelt, hoe sterk de emotionele wind ook waait.


❤️ Drakenader Agaat

Hoe mythisch de naam ook doet vermoeden, bij Dragon Vein Agate draait alles om het aanwakkeren van je creatieve vuur, het betreden van de reis van je held en het overgaan van een stagnerende slaap naar een wereld van felle en fantastische dromen.


🤎 Indiase Agaat

Geliefd bij wijzen, die wegen naar een hoger bewustzijn smeden en solide aardende eigenschappen leveren, de Indiase Agaatstenen hebben alles te maken met het genezen van het hart en de sacrale chakra's. Voor degenen die snel boos worden: deze steen zal je wegleiden van de rand en naar bewuste magie.


💚 Boom Agaat

Veranderende bosvibes, natuurlijke gelukzaligheid en alle stilte van het stilstaan komen samen in de ongelooflijk rustgevende sfeer van Boomagaat. Deze steen is een groene scheut van hoop na een strenge winter, die ons eraan herinnert dat het leven draait om kalmte en geduld en dat er goede dingen komen voor degenen die wachten.


💛 Gele Agaat

Zeg ja tegen die Solar Plexus-genezing met de Gele Agaat. Zonnig, stabiel en altijd bereid om een handje te helpen als het gaat om het verleggen van je perspectief en het aanboren van een logische manier van denken: de Gele Agaat is een gouden gelukzaligheid.

 

 ⋰ Agaat Ruw  (Mercy) 

 ⋰ Agaat (Mercy) 

 ⋰ Agaat Geode (Mercy) 

 ⋰ Agaat Gepolijst (Mercy) 

 ⋰ Agaat Zelf Gevonden (Mercy) 

 ⋰ Agaat Zelf Gevonden (Mercy) 

 ⋰ Agaat Geode (Mercy) 

 ⋰Botswana Agaat (Mercy) 

 ⋰ Zwarte Agaat Schijfje (Mercy)