💛Bumblebee Jaspis


🐝Hommeljaspis ook wel genoemd, wordt gevormd door een vulkanisch proces en het is bekend dat het een mengsel van mineralen bevat, waaronder calciet, zwavel, hematiet, vulkanische as, arseen, anhydride en ilmeniet. Eclipse Jasper is een andere naam die wordt gebruikt om Bumblebee Jasper te classificeren. Het resoneert met vreugdevolle, creatieve en onderling verbonden energie. De mineralen in deze steen creëren een visueel verbluffende formatie van levendige geel-, oranje-, zwart- en grijstinten. Wist je dat Hommeljaspis in 1990 werd ontdekt op het eiland Java, Indonesië? Technisch gezien is het qua samenstelling geen Jaspis maar eerder Calciet met diverse minerale pigmenten. Hommeljaspis Metafysische eigenschappen en voordelen De metafysische eigenschappen van Hommeljaspis kunnen worden gekoppeld aan de kleur van deze kristallen. De geactiveerde oranje sacrale en gele zonnevlechtchakra's leiden tot de voordelen van wilskracht, zelfrespect en creativiteit.

> Helende eigenschappen en voordelen:

✨ Zelfwaardering en wilskracht: De kleurenergie van het geel van hommeljaspis stimuleert de zonnevlechtchakra, wat de manier waarop we onszelf waarderen en ons vermogen om onze kracht uit te oefenen verbetert. Activeer de energie van Bumblebee Jasper voor eigenwaarde en wilskracht door de Solar Plexus Chakra balancerende zaadmantra RAM te chanten.

✨ Creativiteit: Hommeljaspis heeft een positieve invloed op de Sacrale Chakra, die verband houdt met het vervullen van ons creatieve potentieel. Het resoneert ook met de natuur en de bijen die van nature creatief zijn. Laad Bumblebee hiervoor op door hem buiten te laten staan bij Nieuwe Maan of Volle Maan.

✨ Verhoogde energie en kracht: De eigenschappen van Bumblebee Jaspis omvatten verhoogde energie en kracht. De zonne-energie van deze steen is levengevend en constant. Je kunt ook mediteren en het zonlicht rondom je kristal visualiseren om je steen op te laden voor meer energie.

✨Overvloed: De energie van Bumblebee Jaspis is van overvloed. Werk met toewijding binnen de gemeenschap om overvloed te creëren, te ontvangen en te delen, zoals bijen dat op samenhangende wijze doen. Hommel Jaspis kan opgeladen worden door de steen vast te houden en te mediteren op dingen waar je dankbaar voor bent. Dit maakt gebruik van bewustzijn en de energie van overvloed.

✨ Familie en gemeenschap: Bumblebee Jaspis kan de verbinding en samenwerking tussen familieleden of leden van de gemeenschap versterken. Dit is geïnspireerd door de energie van efficiëntie en overvloed die wordt belichaamd door bijengemeenschappen. Laad deze steen op voor familie en gemeenschap door een kristalraster te creëren met Bumblebee Jaspis in uw gezinswoning of gemeenschappelijke vergaderruimte.

✨ Bescherming: De voordelen van Bumblebee Jasper omvatten energetische en fysieke bescherming tegen negatieve energieën. Er wordt ook gezegd dat het een beschermend effect heeft tegen elektromagnetische frequenties. Dit kristal kan ter bescherming worden opgeladen door affirmaties met hoge vibraties te herhalen terwijl je je stuk gepolijste Bumblebee Jasper vasthoudt.

✨ Interconnectie: De energie van Bumblebee Jasper is nauw verbonden met de energie van bijen, wat het voordeel van een verbonden samenleving laat zien. De rol die bijen spelen in ons ecosysteem herinnert ons ook aan onze verbondenheid met de natuur. Om Hommeljaspis hiervoor te activeren, mediteer je met de steen in de natuur en sta je stil bij hoe je verbonden bent met alles om je heen.

✨ Manifestatie: Hommel Jaspis resoneert met de energie van creatie. Het verhoogt het energieniveau, de wilskracht en het zelfvertrouwen, wat ons helpt op één lijn te blijven voor gemakkelijke manifestatie. Laad je Hommeljaspis op voor manifestatie door de emoties die je zou voelen voor te stellen of te visualiseren. Denk aan de situaties die je wilt manifesteren terwijl je in de aanwezigheid van deze steen bent.

✨ Kundalini-activering: De oranjekleurige energie van Bumblebee Jasper activeert en balanceert de Sacrale Chakra, ons energiecentrum voor creativiteit, transformatie, plezier en gezonde relaties. Hommeljaspis kan worden geactiveerd voor het balanceren van de Sacrale Chakra door te mediteren en oranje licht te visualiseren dat je kristal en dit chakra oplaadt.

✨ Zonnevlecht Chakra Balans: De vibratie van Hommeljaspis en de kleurenergie van geel maken het een krachtige steen voor het activeren en balanceren van de Solar Plexus Chakra. Dit kristal kan worden opgeladen voor activering en balans van de Solar Plexus door het herhalen van Solar Plexus-affirmaties, zoals "Ik eer mijn persoonlijke kracht."

 ⋰ Bumblebee Jaspis Schijfjes (Mercy) 

 ⋰ Meerdere stenen (Mercy) 

 ⋰ Bumblebee Jaspis Schijfjes (Mercy) 

 ⋰ Bumblebee Jaspis Trommelsteen (Mercy)