💛Citrien


Citrien is een steen die positiviteit en geluk uitstraalt. Het staat bekend als de 'successteen' omdat er wordt gezegd dat het succes, geluk en overvloed bevordert. Dit is het beste kristal om deze manifestaties te stimuleren als u intenties heeft die betrekking hebben op het behalen van succes in financiële of zakelijke ondernemingen. Citrien is een krachtkristal dat de mentale helderheid vergroot en het vermogen vergroot om verlangens te manifesteren. Het kristal is ook een aurabeschermer; het fungeert als een systeem voor vroegtijdige waarschuwing, zodat actie kan worden ondernomen om zichzelf te beschermen.

👉 Wat is Citrien?
Citrien is een kwartsvariëteit die in kleur varieert van lichtgeel tot goudbruin. De naam komt van het Franse woord voor citroen, 'citroen'. Dit kristal is een krachtige steen voor manifestatie, dus je kunt het ook gebruiken in je kristalrasters en meditatieoefeningen om je verlangens te helpen manifesteren. Citrien draagt de kracht van de zon over, waardoor het verwarmend, energiek en zeer creatief is. De steen absorbeert, transmuteert, verspreidt en aardt negatieve energie, waardoor hij de energie in hoge mate beschermt.

⛰️ Waar komt Citrien vandaan?
Citrien wordt in veel landen over de hele wereld aangetroffen, waaronder Brazilië, Madagaskar, Rusland, Frankrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Onze Citrien is afkomstig uit Brazilië, waar Citrien van de hoogste kwaliteit wordt geproduceerd. Opgemerkt moet worden dat helaas een grote meerderheid van de 'Citrien' op de markt geen natuurlijke Citrien is, maar eerder hittebehandelde Amethist.

✨ Helende eigenschappen: De genezende eigenschappen van citrien omvatten het vermogen om de chakra's te reinigen, vooral de zonnevlecht en de navelchakra's, en om de zelfgenezing van de drager te bevorderen.

✨Bescherming: Citrien staat bekend om zijn beschermende eigenschappen, zoals het beschermen tegen negatieve energie en het bevorderen van een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

✨ Gebruik: Het gebruik van citrien kan variëren van het dragen als sieraad, het plaatsen ervan in huis of op de werkplek, of het gebruiken in meditatie om overvloed en persoonlijke empowerment aan te trekken.

✨ Verzorging: Om citrien te verzorgen, is het raadzaam om het regelmatig onder stromend water te reinigen, het in de zon op te laden en het op een droge, donkere plaats te bewaren wanneer het niet in gebruik is. 

 ⋰ Citrien Punt (Mercy) 

 ⋰ Citrien Geslepen (Mercy) 

 ⋰ Citrien Trommelsteen (Mercy) 

 ⋰ Citrien Cluster (Mercy) 

 ⋰ Citrien Cluster (Mercy) 

 ⋰ Citrien Trommelsteen (Mercy)