🧡Carneool


✨ Betekenis: Carneoolkristallen worden gevierd vanwege hun rijke, levendige energie die moed, motivatie en andere positieve levenskeuzes stimuleert.

✨ Helende eigenschappen: Van Carneool wordt aangenomen dat het de stofwisseling stimuleert, helpt bij vruchtbaarheidsproblemen en de opname van vitamines en mineralen verbetert, terwijl het ook emotionele warmte en ondersteuning biedt.

✨ Bescherming: Het kristal wordt aangeprezen als een schild dat afgunst, woede en wrok afweert, of het nu van jou komt of naar jou wordt gestuurd, en zorgt voor emotionele stabiliteit.

✨ Gebruik: Carneool kan in verschillende vormen worden gebruikt, zoals sieraden, of gewoon in een ruimte worden bewaard, en het is vooral gunstig voor degenen die hun zelfvertrouwen willen vergroten en een golf van warmte en vreugde in hun spirituele beoefening willen brengen.

✨ Verzorging: Hoewel de pagina geen specifieke onderhoudsinstructies voor Carneool geeft, kan de carneool over het algemeen worden gereinigd en opgeladen door hem onder stromend water te houden en hem vervolgens te laten genieten van de zonnestralen of het maanlicht.

🧡 Wat is Carneool?

Carneool behoort tot de Chalcedoon-familie. Het is een silicamineraal dat zijn kleur ontleent aan ijzeroxide. Carneool heeft een zeshoekig kristalsysteem en heeft een glasachtige glans. Het wordt geleverd in kleuren die roodbruin zijn. De betekenis van Carneool is energie en creativiteit.

🙏 Carneool helende eigenschappen

Carnelian heeft veel namen: The Singers Stone, The Sunset Stone en The Artists Stone. Het heeft een levendig creatief voordeel in alles wat het doet. De warme tinten van de herfst herinneren je eraan om de seizoenen los te laten die je niet dienen, om warmte en licht in je lichaam op te slaan en verder te reizen – hoe donker het pad ook is. Als krachtig genezend kristal geneest Carneool lichaam, geest en ziel in één klap. Laten we eens wat beter kijken en zien hoe Carneool u kan helpen.

🧘‍♂️ Fysieke helende eigenschappen

• Stimuleert de weefsels en organen
• Verhoogt het libido
• Detoxen

Zoals alle vuurstenen doordrenkt Carneool het lichaam met leven en licht, waarbij een beroep wordt gedaan op de krachten van fysieke energie. Het draait allemaal om het stimuleren van de spieren, het helpen van zuurstof om zijn vrije stroom te vinden en het spoelen van uw weefsels en organen met de beste gezondheid. Voor iedereen die in de problemen zit als het gaat om seksuele energie, kan Carnelian misschien helpen. Deze steen stimuleert de vruchtbaarheid en zelfs voor degenen die dat pad niet willen bewandelen, kan het een geweldig hulpmiddel zijn om je libido een boost te geven en je te helpen volledig in het vuur van je eigen seksuele identiteit en kracht te stappen. Ook degenen die last hebben van lage rugklachten of reuma zullen de eigenschappen van Carneool als een verademing ervaren. De warme trillingen sijpelen door, brengen genezing aan botten en ligamenten en helpen je om je los en lenig te voelen in plaats van stijf en koud. Carneool geeft ook een ontgiftende blos aan degenen die mogelijk in gevecht zijn met alcohol, drugs en andere stimulerende middelen die uw algehele gezondheid en wonderbaarlijke welzijn niet dienen.

🎇 Mentale en emotionele helende eigenschappen

• Verhoogt de vitaliteit
• Stimuleert warmte en warmte
• Moedigt creativiteit aan

Voor degenen die wat meer vlammen in hun vuur nodig hebben, wil Carnelian altijd graag jouw kracht naar boven halen. Het Carneool-kristal heeft alles te maken met het schenken van een overvloed aan vitaliteit aan degenen die zich een beetje verloren en traag voelen. Deze heldere uitbarsting van energie zorgt ervoor dat je weer op de been bent en de drang voelt om verder te gaan en te overwinnen, vooral als het gaat om creatieve projecten. Het heet niet voor niets The Artist's Stone. Carneool nodigt je uit om te schrijven, schilderen, dansen en zingen en doet dat door warmte en hitte te stimuleren, de ledematen los te maken, energie te laten stromen en je aan te moedigen je innerlijke kind te omarmen. en zeg een lief ja tegen spontaniteit.

Als je onze creatieve sappen de vrije loop laat, krijg je een geheel nieuw leven ingeblazen en voel je je gemotiveerd en zelfverzekerd nu je uit de schaduw hebt kunnen stappen. Als je boosheid stevig hebt vastgehouden of jezelf hebt beheerst, is dit het moment om het allemaal los te laten. Er branden nieuwe vuren, dus laat die bittere sintels met rust. Voor eeuwig en altijd werd Carneool beschouwd als een steen die schuchtere sprekers hielp hun stem te verheffen. Dit is waar het ook zijn naam verdient als The Singers Stone. Zelfs als je geen noot kunt vasthouden, zorgt het in je leven brengen van Carneool ervoor dat je stem altijd zuiver klinkt en dat je nooit meer op je tong hoeft te bijten. Als we onze stem kunnen verheffen, volgt de ziel.


🔥 Metafysische eigenschappen

• Verbonden met de lagere chakra's
• Wekt je krijgersgeest

Zoals veel oranje geneeskrachtige stenen is Carneool verbonden met de drie lagere chakra's. De Wortelchakra is de basis van al onze chakra's, het is waar onze veiligheid zit en ons geaard houdt in de wereld die ons vasthoudt. Als de Wortelchakra geblokkeerd is, kan het lijken alsof je totaal uit balans bent en dat je voortdurend gespannen en onzeker bent. Wanneer dit chakra in beweging is, weet je dat je emotionele risico's kunt nemen in het leven, omdat het centrum altijd stand zal houden.

De Sacrale Chakra is waar onze passie, intimiteit en het innerlijke vuur zitten. Als de jouwe geblokkeerd is, heb je misschien het gevoel dat je moeite hebt om verbinding te maken en dat het bijna onmogelijk lijkt om vreugde te vinden. Carneool wekt deze levenslust op en laat de energie van de grond naar de marine stromen. Het laatste chakra dat verbonden is met Carneool is het Zonnevlechtchakra, de plaats waar onze persoonlijke kracht brandt. Dit is het centrum van ons zelfrespect en waar onze krijgersgeest op de loer ligt. Als je Solar Plexus niet stroomt, heb je misschien het gevoel dat er geen strijd meer in je zit. Vrees niet, Carneool is hier om die krijger tot actie aan te zetten.

 

 ⋰ Carneool Palmsteen (Mercy) 

 ⋰ Carneool Trommelstenen (Mercy) 

 ⋰ Carneool Trommelstenen (Mercy) 

 ⋰ Carneool Palmstenen (Mercy) 

 ⋰ Carneool Palmsteen(Mercy)