🩵 Amazoniet


✨ Betekenis: Amazoniet, vaak de Steen van Moed en de Steen van Waarheid genoemd, stelt iemand in staat zichzelf te onderzoeken en zijn eigen waarheden en integriteit te ontdekken, en voorbij de angst voor oordeel of confrontatie te komen.

 

✨ Genezende eigenschappen: Het is bekend dat de genezende eigenschappen van Amazoniet de keel-, schildklier- en zenuwbanen ten goede komen, en helpen bij celregeneratie en genezing na trauma of letsel.

 

✨ Bescherming: Als beschermende steen helpt Amazoniet de emoties in evenwicht te brengen en geeft het fysiek uithoudingsvermogen, terwijl het energiefilterende vermogen beschermt tegen elektromagnetische vervuiling.

 

✨ Gebruik: Het gebruik van Amazoniet omvat het dragen als sieraad, het dragen als een steen of het gebruiken bij meditatie om de hart- en keelchakra's te openen, waardoor communicatie en helderheid worden bevorderd.

 

✨ Verzorging: Om Amazoniet te verzorgen, wordt aanbevolen om het onder stromend lauw water te reinigen en het onder het maanlicht op te laden. Vermijd direct zonlicht, omdat dit de kleur van de steen kan beïnvloeden.

 

🩵Wat is Amazoniet?

Amazoniet is een variëteit van kaliumveldspaat en behoort tot de mineraalklasse van Microcline. Het maakt deel uit van het triclinische kristalsysteem en heeft een glasachtige glans. Amazoniet is verkrijgbaar in de kleuren paars, grijs, groen en blauw. Meestal is het een groenachtig blauwe kleur. De betekenis van Amazoniet is om angst te verzachten en duidelijkheid te brengen.

 

🙏 De genezende voordelen van Amazoniet

Het Amazonietkristal is een merkwaardig en mooi ding. Overspoeld met die prachtige tint van iriserend groenblauw, is het geen wonder dat deze steen verbonden is met de elementen aarde en water. Geregeerd door Maagd en met niet alleen een prachtige kleuraccent, maar ook stralende genezende eigenschappen, zijn er eindeloze voordelen verbonden aan het brengen van een Amazoniet-edelsteen in je leven, je garderobe en je huis...

 

🧘 Fysieke genezende eigenschappen

• Brengt schildklierproblemen in evenwicht
• Helpt cellen te regenereren

Hoewel kristalgenezing een geweldige manier is om je emotionele en spirituele welzijn te vergroten, brengt Amazoniet ook een reeks fysieke helende voordelen met zich mee. De relaxte sfeer van Amazoniet kan helpen schildklierproblemen in evenwicht te brengen. Voor degenen die kampen met een calciumtekort kan Amazoniet het lichaam effectief helpen calcium beter op te nemen, waardoor een dosis dromerige vitaliteit terug in uw botten komt. Naast het verbeteren van de gezondheid van de botten, kunnen hogere calciumniveaus er ook voor zorgen dat het haar glanzend en sterk wordt.

Amazoniet is ook uitzonderlijk in het helpen van cellen om te regenereren en kan de perfecte oppepper bieden, vooral na een ziekte, verwonding of dip in de lichamelijke gezondheid. Het wrijven van de verkoelende aanraking van Amazoniet over huiduitslag kan er ook voor zorgen dat de uitslag helder en gekalmeerd blijft. Degenen die worstelen met huidaandoeningen en zelfs acne kunnen merken dat Amazoniet helpt om een heldere en levendige gezondheid terug te brengen.

 

🪽 Mentale en emotionele helende eigenschappen

• Verzacht angstig denken
• Helpt bij het genezen van trauma uit het verleden

Als je merkt dat je apengeest zich soms gedraagt als gebroken glas met gefragmenteerde gedachten die hier, daar en overal heen gaan, dan kan Amazoniet de meest verbazingwekkende edelsteen zijn om al die rafelige emotionele draden samen te weven. Het kalmeren van angstige aard en zelfvernietigende gedachten is waar Amazoniet het beste in is. Het is ook een briljante edelsteen om bij de hand te hebben als je je gevoel van eigenwaarde een boost wilt geven. Verbonden met het vrouwelijke, werkt het Amazonietkristal rechtstreeks tegen gewoonten van zelfverwaarlozing en nodigt het je uit om jezelf altijd op de eerste plaats te zetten.

Voor degenen die worstelen met trauma uit het verleden, kan Amazoniet ook zijn helende energie gebruiken om je te helpen een stap verder te komen. Door de geest te helpen stress en angst uit te filteren en te leren los te laten wat ons niet langer dient, helpt het oude wonden te herstellen en dingen beter beheersbaar te laten lijken door grote problemen op te splitsen in hapklare, verteerbare stukjes.

Alle mooie emotionele woorden die verband houden met Amazoniet zijn er om eerst op jezelf te worden toegepast. Oprechtheid, liefde, eerlijkheid, integriteit, welsprekendheid en helderheid – als we deze weelderige labels kunnen toepassen op de manier waarop we met onszelf omgaan, worden we in een verbazingwekkende ruimte geplaatst om ons pad van magie in de wereld te manifesteren. Amazoniet is ook verbonden met het hartchakra, de plek die stroomt van licht en plaats maakt voor het geven en ontvangen van liefde. Wanneer het hartchakra geblokkeerd is, kan het een strijd zijn om iemand te vertrouwen en jezelf open te stellen voor de vriendelijkheid die de wereld te bieden heeft, wat een domino-effect kan hebben op je eigen gevoel van eigenwaarde en destructieve gevolgen kan hebben. patronen die keer op keer opduiken.

Amazoniet is een geweldig hulpmiddel om al die opgebouwde negatieve energie uit jullie wereld te helpen verspreiden. Of het nu gaat om harde woorden die je voor jezelf hebt, oneerlijke meningen, fysieke bijwerkingen van elektromagnetische velden of giftige attitudes van andere mensen, dit is een edelsteen die dat allemaal opzuigt en verspreidt op een manier die je helder en positief achterlaat. geestig.

 

🦋 Spirituele helende eigenschappen

• Verbindt met het keelchakra
• Maakt gebruik van intellect en intuïtie

Als keelchakra-steen nodigt Amazoniet je ook uit om kristalheldere communicatie uit te testen en te oefenen met het stellen van prachtig gezonde grenzen. Het nodigt je uit om uit de angst voor de schaduw van het oordeel te stappen en in het licht te stappen. Welke verwachtingen anderen ook van je hebben, het is lang niet zo belangrijk als de waarheid van je eigen hart.

Door zowel intellect als intuïtie aan te boren, kan Amazoniet de ziel beter helder en authentiek maken. Wanneer we comfortabel in ons vel zitten en verbonden zijn met ons ware zelf, nodigt dit ons uit om een spirituele sprong te maken en onze geest en hart te openen voor oneindige mogelijkheden.

 

⋰ Amazoniet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Amazoniet Trommelteen (Mercy)