💙Labradoriet


✨ Betekenis: Labradoriet wordt vereerd vanwege zijn mystieke eigenschappen, vaak geassocieerd met zelfontdekking, intuïtie en het ontwaken van iemands innerlijke geest. Helende eigenschappen: Er wordt aangenomen dat het kristal genezende energieën heeft die angst en depressie kunnen verlichten en mogelijk het immuunsysteem kunnen versterken.

✨ Bescherming: Van labradoriet wordt gezegd dat het een schild biedt tegen negatieve energieën en tegenslagen, waardoor een veilig en gegrond bestaan wordt bevorderd.

✨ Gebruik: Het kan worden gebruikt bij meditatie of als sieraad worden gedragen om het zelfbewustzijn en paranormale vermogens te vergroten en om door levensveranderingen te navigeren.

✨ Verzorging: Om de glans en energetische eigenschappen te behouden, is het raadzaam om Labradoriet regelmatig te reinigen en op te laden, door het uit te smeren of door het onder maanlicht te plaatsen.

ℹ️ MEER INFORMATIE
Net als het noorderlicht dat de winterhemel van het harde noorden verlicht, schuwt Labradoriet schoonheid, gratie, mystiek en grote genezende krachten niet. Hoewel de wereld ons soms kan beroven van onze broodnodige energie en kostbare hulpbronnen, leert Labradoriet ons hoe we levengevende energie naar alle gebieden van onze ziel kunnen brengen – van het lichaam tot de geest en de diepe, moeilijk bereikbare hoeken die ons tegenhouden alles in balans. Het is een steen die de weg wijst naar zelfrustgevende, artistieke ambitie, kosmische energie en het vergroten van onze eigen mentale helderheid. Bekijk alle manieren waarop Labradoriet wordt beschouwd als de Steen van Transformatie.

🙏 Fysieke helende eigenschappen • Goed voor de luchtwegen • Helpt bij een gezonde spijsvertering • Neemt angst weg Labradoriet kan worden beschouwd als een steen die tot de rand gevuld is met mystieke energie, maar het is ook een geweldige steen om te aarden als het gaat om fysieke genezing. Een van de plaatsen waar Labradoriet als genezend kristal schittert, is als het gaat om het ademhalingssysteem. Van de bloedcirculatie tot de ademhaling en de kracht achter je longen, deze steen heeft alles te maken met het bevorderen van volledige gezondheid en welzijn, en nodigt je uit om comfortabel diep adem te halen terwijl je ja zegt tegen het universum. Iedereen die aan bronchitis en andere ademhalingsproblemen lijdt, kan de helende handen van Labradoriet nuttig vinden op de reis naar welzijn. Labradoriet besteedt misschien bijzondere aandacht aan de longen, maar daar blijft het niet bij. Het helpt ook bij een gezonde spijsvertering, regulatie en zorgt ervoor dat uw stofwisseling goed blijft werken. Voor degenen die last hebben van de symptomen van PMS en pijnlijke menstruaties, kan deze zachte steen ook helpen pijn en spanning laag te houden. Het helpt ook bij het genezen van reuma en verhelpt de problemen veroorzaakt door jicht. In feite kan elke vorm van spanning en angst worden weggevaagd door de weelderige eigenschappen van Labradoriet. Het is een steen waarvan bekend is dat hij de mentale helderheid stimuleert, waardoor je de mist kunt verdrijven en in je eigen gedachten kunt blijven. Precies de formule die je nodig hebt om geweldige beslissingen te nemen.

🧘 Mentale en emotionele helende eigenschappen • Helpt de verbeelding te prikkelen • Klemt de apengeest • Stabiliseert stemmingen Net als het noorderlicht dat de winterhemel van het harde noorden verlicht, schuwt Labradoriet schoonheid, gratie, mystiek en grote genezende krachten niet. Hoewel de wereld ons soms kan beroven van onze broodnodige energie en kostbare hulpbronnen, leert Labradoriet ons hoe we levengevende energie naar alle gebieden van onze ziel kunnen brengen – van het lichaam tot de geest en de diepe, moeilijk bereikbare hoeken die ons tegenhouden alles in balans. Het is een steen die de weg wijst naar zelfrustgevende, artistieke ambitie, kosmische energie en het vergroten van onze eigen mentale helderheid. Bekijk alle manieren waarop Labradoriet wordt beschouwd als de Steen van Transformatie.

🌟 Fysieke helende eigenschappen • Goed voor de luchtwegen • Helpt bij een gezonde spijsvertering • Neemt angst weg Labradoriet kan worden beschouwd als een steen die tot de rand gevuld is met mystieke energie, maar het is ook een geweldige steen om te aarden als het gaat om fysieke genezing. Een van de plaatsen waar Labradoriet als genezend kristal schittert, is als het gaat om het ademhalingssysteem. Van de bloedcirculatie tot de ademhaling en de kracht achter je longen, deze steen heeft alles te maken met het bevorderen van volledige gezondheid en welzijn, en nodigt je uit om comfortabel diep adem te halen terwijl je ja zegt tegen het universum. Iedereen die aan bronchitis en andere ademhalingsproblemen lijdt, kan de helende handen van Labradoriet nuttig vinden op de reis naar welzijn. Labradoriet besteedt misschien bijzondere aandacht aan de longen, maar daar blijft het niet bij. Het helpt ook bij een gezonde spijsvertering, regulatie en zorgt ervoor dat uw stofwisseling goed blijft werken. Voor degenen die last hebben van de symptomen van PMS en pijnlijke menstruaties, kan deze zachte steen ook helpen pijn en spanning laag te houden. Het helpt ook bij het genezen van reuma en verhelpt de problemen veroorzaakt door jicht. In feite kan elke vorm van spanning en angst worden weggevaagd door de weelderige eigenschappen van Labradoriet. Het is een steen waarvan bekend is dat hij de mentale helderheid stimuleert, waardoor je de mist kunt verdrijven en in je eigen gedachten kunt blijven. Precies de formule die je nodig hebt om geweldige beslissingen te nemen.

🟣 Mentale en emotionele helende eigenschappen • Helpt de verbeelding te prikkelen • Kalmeert de apengeest • Stabiliseert stemmingen De Steen van Transformatie en de Steen van Moed, als deze twee dingen je aanspreken, dan is Labradoriet misschien wel de genezende steen waar je op hebt gewacht. Labradoriet is verre van alleen maar een mooi gezicht, maar met zijn lichtgekleurde kleurenschema's lijkt het krachtige genezing te fluisteren. Mentaal is Labradoriet de steen die je aan je zijde wilt hebben. Eerst en vooral kalmeert het de geest van de aap en zorgt het ervoor dat je gedachten niet van tak naar tak slingeren. Dat wil niet zeggen dat Labradoriet de geest vernietigt; in feite doet het het tegenovergestelde. Als je het gevoel hebt vast te zitten in een sleur of verlangt naar een kickstart in je verbeelding, zullen de iriserende kosmische wervelingen van Labradoriet je artistieke energie zeker doen stijgen. Hoe doet het dat? Op een miljoen en één manieren, maar een van de sterkste vaardigheden van de steen is het helpen energie te herstellen na een afvoer. Het kan gemakkelijk zijn om je verzand te voelen door de routines van het dagelijks leven, de drama's van andere mensen en door onzekerheid over jezelf en de toekomst. Labradoriet ruimt al die rommel op, revitaliseert de geest met een heldere uitbarsting van energie en zorgt ervoor dat je blijft tikken in plaats van te worden belast door gebeurtenissen in de wereld en persoonlijke verantwoordelijkheden. Als je ooit een vleugje motivatie nodig hebt om de uitdaging aan te gaan, staat Labradoriet altijd klaar om je persoonlijke mascotte te zijn. Degenen die wel met een depressie kampen, kunnen merken dat Labradoriet er niet voor terugdeinst om een slecht humeur op te ruimen. Het is een geweldige stabiliserende steen dankzij zijn toewijding om je verbonden te houden met de wereld onder je voeten, ongeacht hoe hoog hij je verbeelding uitnodigt om te reiken. Gebaseerd op het melkachtige maanlicht en de werveling van sterren, draait het allemaal om het bieden van patronen en verlichtingspaden. Als je diep verborgen herinneringen hebt die aan het licht moeten worden gebracht om je te helpen de benodigde lessen te onderscheiden, zal Labradoriet er niet voor terugdeinzen om je dit te laten weten. Dit betekent niet dat het je overweldigt door te proberen alles op te graven wat verborgen zou moeten blijven, maar dat je op zijn intuïtieve kracht kunt vertrouwen om het beste in je naar boven te halen als je er volledig en van ganser harte klaar voor bent en bereid bent om dat te doen. gaan.

💎 Metafysische eigenschappen • Verbonden met het keelchakra • Verbonden met het derde oogchakra • Verbonden met de Keelchakra – het communicatiemiddel, en de Derde Oogchakra – dat wat ons verbindt met de spirituele wereld, ligt Labradoriet op de grens tussen wat we hier op aarde nodig hebben en wat ons kan helpen hogerop te springen. De Keelchakra helpt ons onze waarheid te spreken en geworteld te blijven in authenticiteit. Het herinnert ons aan de kracht van het gebruik van onze stem, van het helder communiceren van onze behoeften en van het empoweren van onszelf in de wereld. Als we een keelchakrablokkade hebben, kunnen we moeite hebben om ons gehoord of begrepen te voelen, kunnen onze relaties met anderen gespannen raken en missen we het vertrouwen om te zeggen wat er voor ons eigen bestwil moet worden gehoord. Het Derde Oog Chakra brengt ons op één lijn met De Steen van Transformatie en de Steen van Moed, als deze twee dingen je aanspreken, dan is Labradoriet misschien wel de genezende steen waar je op hebt gewacht. Labradoriet is verre van alleen maar een mooi gezicht, maar met zijn lichtgekleurde kleurenschema's lijkt het krachtige genezing te fluisteren. Mentaal is Labradoriet de steen die je aan je zijde wilt hebben. Eerst en vooral kalmeert het de geest van de aap en zorgt het ervoor dat je gedachten niet van tak naar tak slingeren. Dat wil niet zeggen dat Labradoriet de geest vernietigt; in feite doet het het tegenovergestelde. Als je het gevoel hebt vast te zitten in een sleur of verlangt naar een kickstart in je verbeelding, zullen de iriserende kosmische wervelingen van Labradoriet je artistieke energie zeker doen stijgen. Hoe doet het dat? Op een miljoen en één manieren, maar een van de sterkste vaardigheden van de steen is het helpen energie te herstellen na een afvoer. Het kan gemakkelijk zijn om je verzand te voelen door de routines van het dagelijks leven, de drama's van andere mensen en door onzekerheid over jezelf en de toekomst. Labradoriet ruimt al die rommel op, revitaliseert de geest met een heldere uitbarsting van energie en zorgt ervoor dat je blijft tikken in plaats van te worden belast door gebeurtenissen in de wereld en persoonlijke verantwoordelijkheden. Als je ooit een vleugje motivatie nodig hebt om de uitdaging aan te gaan, staat Labradoriet altijd klaar om je persoonlijke mascotte te zijn. Degenen die wel met een depressie kampen, kunnen merken dat Labradoriet er niet voor terugdeinst om een slecht humeur op te ruimen. Het is een geweldige stabiliserende steen dankzij zijn toewijding om je verbonden te houden met de wereld onder je voeten, ongeacht hoe hoog hij je verbeelding uitnodigt om te reiken. Gebaseerd op het melkachtige maanlicht en de werveling van sterren, draait het allemaal om het bieden van patronen en verlichtingspaden. Als je diep verborgen herinneringen hebt die aan het licht moeten worden gebracht om je te helpen de benodigde lessen te onderscheiden, zal Labradoriet er niet voor terugdeinzen om je dit te laten weten. Dit betekent niet dat het je overweldigt door te proberen alles op te graven wat verborgen zou moeten blijven, maar dat je op zijn intuïtieve kracht kunt vertrouwen om het beste in je naar boven te halen als je er volledig en van ganser harte klaar voor bent en bereid bent om dat te doen. gaan.

🪄 Metafysische eigenschappen Verbonden met het keelchakra Verbonden met het derde oogchakra Verbonden met de Keelchakra – het communicatiemiddel, en de Derde Oogchakra – dat wat ons verbindt met de spirituele wereld, ligt Labradoriet op de grens tussen wat we hier op aarde nodig hebben en wat ons kan helpen hogerop te springen. De Keelchakra helpt ons onze waarheid te spreken en geworteld te blijven in authenticiteit. Het herinnert ons aan de kracht van het gebruik van onze stem, van het helder communiceren van onze behoeften en van het empoweren van onszelf in de wereld. Als we een keelchakra blokkade hebben, kunnen we moeite hebben om ons gehoord of begrepen te voelen, kunnen onze relaties met anderen gespannen raken en missen we het vertrouwen om te zeggen wat er voor ons eigen bestwil moet worden gehoord. De Keelchakra helpt ons onze waarheid te spreken en geworteld te blijven in authenticiteit. Het herinnert ons aan de kracht van het gebruik van onze stem, van het helder communiceren van onze behoeften en van het empoweren van onszelf in de wereld. Als we een keelchakra blokkade hebben, kunnen we moeite hebben om ons gehoord of begrepen te voelen, kunnen onze relaties met anderen gespannen raken en missen we het vertrouwen om te zeggen wat er voor ons eigen bestwil moet worden gehoord. De Derde Oog Chakra brengt ons op één lijn met ons hogere doel en helpt ons dieper te zien, zowel extern als intern. Wanneer we dat chakra aanboren, zijn we in staat om bewuster door de wereld te bewegen en oude ideeën los te laten die ons niet langer ondersteunen, ten gunste van het nemen van nieuwe en opwindende paden die beter aansluiten bij ons ware oneindige doel. Dit is de reden waarom Labradoriet altijd geassocieerd wordt met sjamanisme, mystiek en magie. Het is lange tijd een hulpmiddel geweest waar genezers zich tot hebben gewend, en velen worden aangetrokken door de hemelse uitstraling en het vermogen om gebruik te maken van die verschillende bewustzijnstoestanden. Er worden ook paranormale krachten toegeschreven aan edelstenen uit Labradoriet

 ⋰ Labradoriet (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet Vlammen (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet Engel (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet hanger (Shanaya) 

 ⋰ Labradoriet (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet Vlam (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet Piramide (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet hangers (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet Palmsteen (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet Palmsteen (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet Palmsteen (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet Oplegstenen (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet Gepolijst (Mercy) 

 ⋰ Labradoriet Mermade Sculpture (Mercy)