🖤Sneeuwvlok Obsidiaan


Er zijn geen twee tinten die de balans van het leven zo goed weergeven als zwart en wit, en deze getuimelde sneeuwvlok-obsidiaanstenen herinneren ons aan het belang van yin- en yang-energieën en het houden van ons lichaam, geest en ziel zowel zacht als sterk. Bij obsidiaanstenen draait alles om bescherming en de witte vlekjes van dit magische oude glas zorgen ook voor zuiverheid en rustgevende sfeer.

💫 MANTRA "Met deze stenen integreer ik mijn duisternis en licht, zodat ik naar een nieuwe spirituele ruimte kan gaan"

👉 BESCHRIJVING Obsidiaanstenen zijn sublieme helende kristallen. Gevormd uit vulkanisch glas en gevormd door de handen van de natuur, worden deze stenen geboren uit de ruwe energie van de aarde voordat ze worden getemperd en getemd door tijd en wijsheid. Terwijl Obsidiaanstenen bekend staan om hun hulp bij het versterken van het wortelchakra, het reinigen van negatieve gedachtepatronen en het wegstoppen van een sluier van veiligheid, verweeft de Sneeuwvlokobsidiaan ook andere genezende elementen.

🖤 Sneeuwvlok Obsidiaan staat ook bekend als de Steen van Zuiverheid. Het uiterlijk en de glans ervan herinneren ons eraan dat er zelfs op de donkerste nachten een sprankje licht, hoop en verlichting kan zijn. Die duisternis betekent niet altijd gevaar, maar kan ook veiligheid betekenen en die schaduw is gewoon een deel van ons.

🧘 Fysiek kan de Sneeuwvlok Obsidiaan het lichaam helpen kalmeren en temperen, emotioneel geeft het je de kracht om je open te stellen en bewuste verbindingen te maken. Spiritueel zet het zich in de hielen en zorgt ervoor dat je fundament en wortelchakra voor altijd sterk zijn.

✨ Getrommelde stenen zijn perfect om in je tas of zak te stoppen of op je chakra's of persoon te plaatsen tijdens meditatie of andere vormen van spirituele oefening. Je kunt deze stenen hun hoge vibraties laten gebruiken om blokken los te schudden en vastzittende patronen te verschuiven. Wanneer we standvastig en stabiel zijn, maar ons veilig genoeg voelen om uit te breiden en onze weg te vinden, kunnen we alle aspecten van onszelf integreren om volwaardige en mooie wezens te worden.

🤍 De Sneeuwvlok Obsidiaan, vaak de Steen van Zuiverheid genoemd, is helderheid op een koude, heldere nacht. Het helpt je door de duisternis te kijken en een manier van verlichting te vinden. Voor degenen die het gewicht van isolatie voelen, stelt de Sneeuwvlok Obsidiaan je in staat om je open te stellen. Een wortelchakrasteen, er is niets zwart-wit aan dit kristal; het legt de complexiteit van het leven vast. Het sluit je niet op, maar houdt je in balans door zowel sterke wortels te ontwikkelen als de vrijheid om je te vertakken. ▪️In fysieke zin bruist Sneeuwvlok Obsidiaan van helende eigenschappen; voor degenen die een helende hand nodig hebben bij spierpijn, kan deze kostbare steen kalmeren en temperen. Het staat ook bekend om het geven van een gladde huid door zijn zuiverende eigenschappen en het loslaten van die hardnekkige energieblokkades, zodat je weer kunt stralen.