🤎Tijgeroog


✨Betekenis: Tijgeroog is een krachtige steen die helpt bij het loslaten van angst en ongerustheid, het bevorderen van mentale helderheid en het aarden van de energieën van de zon en de aarde.

✨Helende eigenschappen: Er wordt aangenomen dat de steen het emotionele lichaam geneest, verbroken relaties herstelt en inzicht geeft in interne conflicten.

✨Bescherming: Tijgeroog dient als een beschermend schild tegen negatieve energieën en helpt het boze oog en andere kwaadaardige krachten af te weren.

✨Gebruik: Het kan als sieraad worden gedragen, thuis of op kantoor worden geplaatst of bij meditatie worden gebruikt om de energie te benutten en verbinding te maken met de aardende eigenschappen.

✨Verzorging: Om het tijgeroog te reinigen en op te laden, wordt aanbevolen om het in de zon te leggen of met salie uit te vegen.


🤎 Wat is Tijgeroog?

Tijgeroog is een lid van de mineraalklasse Chalcedoon. Het heeft een zijdeachtige glans en een ondoorzichtige transparantie. Tijgeroog is gewoonlijk een metamorf gesteente dat wordt geleverd in roodbruine tinten met ijzeren strepen. De betekenis van Tijgeroog is zelfvertrouwen en innerlijke kracht.

🐯 Genezende eigenschappen en voordelen van Tijgeroog

Verbonden met zowel de wortel- als de sacrale chakra, wordt de Tijgeroogsteen geleverd met een overvloed aan glorieuze genezende eigenschappen en voordelen die helpen om het fysieke en emotionele welzijn in één klap in evenwicht te brengen. Meer dan alleen een mooi gezicht, dient het Tijgeroog als een herinnering om innerlijke kracht te benutten, een beetje groter te staan en te stoppen met het saboteren van het zelf, omdat al het licht en de liefde die nodig zijn al binnenin verborgen zijn. In plaats van je te verstoppen, draait het bij Tiger's Eye om het naar de oppervlakte brengen van prachtig zelfvertrouwen. Kijk eens naar de genezende eigenschappen van de Tijgeroog-edelsteen...


🧘‍♂️ Fysieke genezende eigenschappen

• Brengt het endocriene systeem in evenwicht
• Goed voor seizoensgebonden affectieve stoornissen

Tijgeroog, boordevol vitaliteit en altijd klaar om iemand uit een dip te halen, is een verbazingwekkende bloedversterker en uitzonderlijk in het in evenwicht brengen van het endocriene systeem. Voor degenen die de neiging hebben zich een beetje traag of doorweekt van lethargie te voelen, kan de Tijgeroogsteen zijn vurige goudbruine chi gebruiken om de pot te roeren en de motivatie op te wekken. Hogere energie, een snellere stofwisseling en een zachtere zin in seks helpen allemaal om de hormonen op één lijn te brengen, waardoor de persoonlijke biochemie effectief weer op het beste niveau wordt gebracht. Voor degenen die last hebben van seizoensdepressies houdt de warmbloedige steen ook de hitte van de zon vast, waardoor het gewicht van donkere en sombere dagen wordt verlicht.


🙏 Emotionele helende eigenschappen

• Verwijdert negatieve energie
• Bouwt vertrouwen en eigenwaarde op

Spoel negatieve energie weg, graaf diep in het wortelchakra en laat het zelfvertrouwen de vrije loop met het Tijgeroogkristal. Deze steen heeft veel emotionele helende eigenschappen en helpt de drager sterk, gecentreerd en verbonden te blijven met zijn kern, ongeacht de chaos die hem omringt. Wanneer je je geblokkeerd voelt, kan de energie van Tijgeroog ook dwars door dat gebrek aan motivatie heen snijden en helpen de focus te verleggen door een actievere benadering van het leven aan te moedigen. Door dat veilige en sterke fundament te bouwen, de energie op de juiste manier te richten en de stralende, zonnige warmte van de steen op te nemen, kunnen degenen die ruimte maken voor het Tijgeroog in hun leven ontdekken dat nieuw vertrouwen hen overneemt en hen helpt om verder te rijden. voor succes. Als onderdeel van de genezende krachten worden giftige energieën weggespoeld, mentale wegversperringen opzij geschoven en zijn de diepste dromen plotseling geen visioenen meer, maar komen ze echt binnen bereik. Tijgeroog kan helpen bij het genezen van tal van verschillende relaties. Het kan niet alleen helpen bij het positief overwinnen van een laag zelfvertrouwen en het versterken van de relaties met het zelf, maar het kan ook een handje helpen als het gaat om lastige emotionele banden met financiën en geld. Voor degenen die worstelen met eigenwaarde en daarin geldproblemen opstapelen, werkt Tiger's Eye aan het ontrafelen van deze beperkende overtuigingen en het opruimen van giftige energie rond de dingen in het leven die vaak dienen om mensen een veilig gevoel te geven.


👑 Spirituele helende eigenschappen

• Reinigt het wortelchakra
• Verbetert paranormale vermogen

Voor degenen die wat hulp nodig hebben met hun lagere chakra's, is de Tijgeroog een geruststellende metgezel. Het wortelchakra, het zonnevlechtchakra en het heiligbeenchakra werken allemaal in harmonie met deze aardse steen. Dit zijn de veiligheids- en krachtchakra's, waar mensen zich geaard voelen, verbonden zijn met de aarde onder hun voeten en stabiel genoeg zijn in deze wereld om hogerop te springen en diepere niveaus van spiritueel bewustzijn te verkennen. Zonder een solide basis voor deze chakra's kan het lastig zijn om je zelfverzekerd en op je gemak te voelen, omdat ze actief bijdragen aan het verbonden houden van mensen. Deze stenen zijn ongelooflijke versterkers, wat betekent dat ze ook bekend staan om het aanboren en verbeteren van fysieke vaardigheden. Voor degenen die zich dieper met hun derde oog willen verbinden, kan het gebruik van de edelsteen als spirituele versterker naar hogere rijken de aura ten goede komen, hoewel het de moeite waard is te onthouden dat het Tijgeroog meer een aardse wortelchakra-steen is.

 

 ⋰ Tijgeroog Ruw  (Mercy) 

 ⋰ Tijgeroog Hart  (Mercy) 

 ⋰ Tijgeroog Oplegateen  (Mercy) 

 ⋰ Tijgeroog Trommelstenen  (Mercy) 

 ⋰ Tijgerijzer Oplegsteen (Mercy)