💙Azuriet-Malachiet


Azuriet-Malachiet heeft unieke spirituele eigenschappen en voordelen vanwege de heldere kleuren en verbindingen met de elementen. Balans wordt weergegeven door de blauwe en groene krachten in 'Azuur'-Malachiet. Blauw betekent kalmte en gemoedsrust, terwijl groen groei en verandering betekent. Ze werken goed samen om mensen te helpen emotioneel te genezen en als mensen te groeien.

Dit kristal is gerelateerd aan het Sacraal-, Zonnevlecht-, Hart-, Keel-, Derde Oog- en Kruinchakra, waardoor het een krachtig hartinstrument is. Het bevordert gezonde relaties en eigenliefde door het hart te openen voor liefde, mededogen en vergeving. Azuriet-Malachiet kan dus helpen bij gesprekken, wijzer worden en creatiever worden Azuriet-Malachiet trilt 1 en 9. Omdat de nummer 1 staat voor een nieuwe start en leiderschap, is deze steen geweldig om goede veranderingen in je leven aan te brengen. Terwijl nummer 9 staat voor mentale groei en voltooiing.

> Azuriet-Malachiet helende eigenschappen en voordelen

✨ Een van de voordelen van Azuriet-malachiet is het verlichten van stress, omdat het de energie aardt en in evenwicht brengt. Houd het kristal in je hand, sluit je ogen en stel je voor dat je zorgen in de steen smelten om dit effect te gebruiken. Loslaten en vrede

✨ De helende eigenschappen van Azuriet-Malachiet helpen je los te laten en innerlijke vrede te vinden door de hartchakra te harmoniseren. Plaats Azuriet-Malachiet op je borst terwijl je mediteert en programmeer het om je te helpen emotionele banden los te laten en vrede te vinden.

✨ Het ondersteunen van uw botten en uw immuunsysteem zijn enkele eigenschappen van Azuriet-Malachiet. Om het op te laden, maak je een elixer. Plaats het kristal in de buurt van schoon water en laad het op onder de zon. Drink het opgeladen water vaak om je botten en immuunsysteem sterk te houden.

✨Mensen denken dat Azuriet-Malachiet vrouwen kan helpen zwanger te raken. Plaats het kristal in het midden van een rooster van Rozenkwarts en Maansteen. Stel jezelf als doel om zwanger te worden en plaats het rooster in je slaapkamer om dit te helpen verwezenlijken.

✨Dit kristal helpt bij gesprekken door de keelchakra op de juiste plaats te zetten en de natuurlijke ritmes van het lichaam te herstellen. Het dragen van azuur-malachiet als halsketting in de buurt van je keel zal je helpen duidelijker te spreken en beter te slapen. Stel het doel van een beter gesprek voordat u het draagt. Spirituele eigenschappen en voordelen van Azuriet-malachiet

✨Door het Derde Oog Chakra te openen helpt Azuriet-Malachiet bij inzicht en het zien in de toekomst. Om dit effect te gebruiken, mediteer je met het kristal en concentreer je je op je innerlijke visie. Je kunt het gebruiken om je paranormale vaardigheden te vergroten en te leren vertrouwen op je intuïtie.

✨Dit kristal helpt je verbinding te maken met hogere werelden om de Akasha-kronieken te lezen. Creëer het verlangen om verbinding te maken met de Akasha-kronieken en vraag om hulp terwijl je je voorstelt dat het kristal de deur opent naar eeuwenoude kennis. versterking

🦋 De metafysische eigenschappen van Azuriet-malachiet versterken energieën en intenties door te resoneren met hogere trillingen. Zet Azuriet-Malachiet in het midden van een kristalrooster dat je maakt met de stenen die jij leuk vindt. Zorg ervoor dat het andere kristallen helpt en uw doelen beter werken.

🌌 Psychische bescherming
✨Deze steen beschermt je mentale zelf door je af te schermen tegen slechte energie. Houd Azure-Malachiet vast en stel je een schild voor. Programmeer het om negatieve invloeden te blokkeren en positieve energie toe te laten. Helderheid van visie  Door te linken met het Luchtelement maakt Azuur-Malachiet de geest helderder en verbetert het zicht. Stel je voor dat je gedachten helder en overzichtelijk zijn. Gebruik het om beslissingen te nemen en erachter te komen wat er aan de hand is.

 ⋰ Azuriet-Malchiet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Malachiet ruw (Shanaya) 

 ⋰ Azuriet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Azuriet-Malchiet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Azuriet-Malchiet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Malchiet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Azuriet-Malchiet Ruw (Mercy)