Granaat


❤️ GRANAAT ❤️

✨ Betekenis: Granaat, bekend als de granaatappelsteen, wordt vereerd vanwege zijn verbindingen met creativiteit en liefde, en symboliseert moed en positief denken, vooral door zijn historische verhalen van de ark van Noach tot het verhaal van Persephone in het oude Griekenland.

✨ Helende eigenschappen: De genezende eigenschappen van granaat zijn uitgebreid en bieden fysieke genezing door de seksuele energie te vergroten, gifstoffen weg te spoelen en de bloedsomloop te verbeteren, naast mentale en emotionele genezing door het bevorderen van zelfvertrouwen, het onderhouden van relaties en het bevorderen van een positieve kijk.

✨ Bescherming: Granaat dient als beschermende talisman voor reizigers en wordt verondersteld licht en hoop te brengen, vergelijkbaar met de mythische voorstelling ervan als het enige licht op de ark van Noach.

✨ Gebruik: Het gebruik van granaat strekt zich uit van het versieren als sieraad tot het plaatsen in huizen of kantoren om de creativiteit, seksuele energie en harmonie te stimuleren, en het wordt ook gebruikt in Feng Shui- en reiki-genezingspraktijken.

✨ Verzorging: Om uw granaatkristal te verzorgen, reinigt u het met een sopje, zorg ervoor dat het niet te heet is, spoelt u het goed af, laat u het volledig drogen en laadt u het op door het op een cluster van bergkristallen te plaatsen of het gedurende een korte periode aan zonlicht bloot te stellen.

De granaatappelsteen van granaat glanst met een donkerrode glans die de ziel onmiddellijk beroert. Deze kostbare edelsteen staat al lang bekend om zijn rijke verbindingen met creativiteit en liefde. The Garnet heeft duizend verhalen op zijn naam staan. Er werd gezegd dat dit het enige licht op de ark van Noach was en het markeerde als een steen die elk spoor van hoop bevatte dat er een olijftak wachtte aan het einde van een grote strijd.

Naast bijbelse teksten is de granaat ook te vinden in de fabels van het oude Griekenland. Van Persephone wordt gezegd dat hij de sleutel in handen heeft tot waar de granaat voor het eerst ontstond. De godin van de zonneschijn werd gevangengenomen door Hades en naar de onderwereld gedragen. Hij verleidde haar om de glimmende granaatappelpitjes te eten, waarvan werd gezegd dat ze haar voor altijd aan hem hadden gebonden. Persephone moest echter in het licht van de zon lopen en was niet iemand die afgesloten moest blijven van de wereld. Ze sloot een deal met Hades dat ze haar tijd zou verdelen tussen de aarde en de wereld eronder, en zo werden de seizoenen geboren. Het Latijnse woord voor granaatappel is Granatum, en één blik op deze felrode stenen herinnert je eraan hoe deze juwelen aan hun naam kwamen.

Door het verhaal van Persephone is de Granaat een steen van moed en de kracht van positief denken geworden. Het is ook een talisman voor reizigers die hun weg in de wereld willen vinden. De granaat is in vele uithoeken van de wereld glanzend te vinden. Het is afkomstig uit India, Madagaskar, Sri Lanka en daarbuiten. Het is een edelsteen van stralende seksualiteit, het is allemaal vuur en licht, en het is diep verbonden met onze wortelchakra's (zoals alle rode stenen), maar werkt ook op onze zonnevlecht en ons hart.

🪭 Granaat helende eigenschappen

Een rijk helende steen, de genezende eigenschappen van Granaat zijn overvloedig. Of het nu glinsterend rood, groen of goud is, het is een steen die zelfvertrouwen, seksuele energie en echte oprechtheid schenkt. Voor degenen die een helpende hand nodig hebben om sterk en trots op deze aarde te staan, kijk eens naar de vele prachtige voordelen die de granaatedelsteen op tafel brengt.

🥊 Fysieke genezende eigenschappen

Voor degenen die een laag libido hebben of problemen hebben met fysieke intimiteit, kan het inbrengen van de Granaatsteen in je leven de beste oplossing zijn om je seksuele vaardigheden een boost te geven. De granaat is een krachtig seksuele steen en is niet bang om een vuurtje in je lendenen aan te steken, een vloedgolf van energie te brengen en je te helpen je klaar te voelen om tussen de lakens te vragen wat je wilt en nodig hebt.

Granaat straalt warmte uit en heeft de kleur van rijk bloed. Het is ook een prachtige steen die helpt lichaamsgifstoffen weg te spoelen en de bloedsomloop sterk te houden. Het is een steen die je bloed wil laten stromen, je hart wil laten kloppen en je stofwisseling zo goed mogelijk wil laten werken. Voor degenen die op zoek zijn naar een steen die hun lichaam helpt de broodnodige voedingsstoffen te absorberen, is Garnet jouw man.

❣️ Mentale en emotionele helende eigenschappen

Granaat, de steen van toewijding, is een glorieus juweel voor diegenen die een helpende hand zoeken als het gaat om alles wat met relaties te maken heeft. Het is bedreven in het opruimen van negatieve energieën door gifstoffen weg te spoelen, niet alleen uit je lichaam, maar ook uit je leven in het algemeen. Het werkt nauw samen met de aardende chakra's om je veilig en stabiel op de been te houden en minder snel in de valkuilen van zelftwijfel en jaloezie te trappen en al die eigenschappen die het smeden van een hechte band met je geliefde in de weg kunnen staan. .

Granaat is een zeer opbeurende steen met zijn rijke kleuren en verwarmende gloed. Je kunt niet anders dan je gesteund en gevoed voelen door zijn diep helende eigenschappen. Het is een geweldige talisman om dichtbij te hebben voor de momenten waarop je de behoefte voelt om in evenwicht te komen. Het houdt je uit de emotionele achtbaan door ervoor te zorgen dat je gevoel van eigenwaarde hoog genoeg is om gezonde keuzes te maken en dat je het leven vanuit een positief perspectief benadert.

Voor degenen die zich vaak verloren voelen door een gevoel van crisis, is de Granaat hier om je van die existentiële en emotionele rand af te praten. Het brengt uw overlevingsinstinct in actie en zorgt ervoor dat, ongeacht welke problemen er opduiken, u op uw best bent en altijd toegerust om ermee om te gaan.

🔺 Metafysische eigenschappen

Een van de belangrijkste spirituele geschenken die je krijgt van de gloed van de granaat is de aardende kracht van je wortelchakra's. Ons basischakra is een van de belangrijkste chakra's, omdat het ervoor zorgt dat we ons veilig en vastgebonden voelen in plaats van in de ruimte te zweven. Als we ons veilig voelen, zijn we in staat keuzes te maken die verband houden met ons authentieke welzijn. De granaat werkt ook goed op het sacrale chakra, dat de basis vormt van al onze creativiteit en zelfs van ons seksuele zelf. Als je je chi wilt stimuleren en licht door je chakra's wilt laten stromen, is de granaat een amulet van verbazingwekkende passie.

❤️ https://www.awakening-worldwide.nl/webshop/edelstenen-kristallen

 ⋰ Granaat Kubus  (Mercy)