💙Apatiet


✨ Betekenis: Apatiet is een steen die de geest van waarheid en communicatie belichaamt, resoneert met het keelchakra en een vrije stroom van eerlijkheid bevordert.

✨ Helende eigenschappen: Het biedt genezende eigenschappen die rustige communicatie, sociaal gemak en het ontwaken van creativiteit bevorderen, vaak de Steen van Manifestatie genoemd.

✨ Bescherming: Apatiet biedt beschermende energie door het zelfvertrouwen en het vermogen om zich te uiten te bevorderen, waardoor het ideaal is voor mensen die zich niet gehoord voelen.

✨ Gebruik: Het kristal kan in verschillende vormen worden gebruikt, waaronder sieraden of als hulpmiddel voor het zetten van intenties, om een nauwe verbinding te behouden met zijn kalmerende en creatieve energieën.

✨ Verzorging: Zorg voor apatiet houdt in dat je het in het dagelijks leven dicht bij je houdt, zoals het dragen of plaatsen in een heilige ruimte, om het volledige potentieel en de kracht ervan te benutten.

Apatiet is prachtig blauw en ontleent zijn naam aan het Grieks en fluistert in alle tinten van de Egeïsche Zee. Van blauw naar groen glinstert ze in haar oceaanstemmingen en brengt het lyrische ritme van water, stroming en de spirituele afstemming op de aarde en het land. Apatiet is een geweldige steen voor degenen die voor altijd het gevoel hebben dat hun stem wordt overstemd door de golven die op het land neerstorten.

💎 Voordelen van Apatiet

Apatiet, een steen van diepe zintuiglijke genezing, houdt ons fris en gefocust en nodigt tegelijkertijd ruimte, veiligheid en het toevluchtsoord uit om gemakkelijk te stromen. Hier zijn de voordelen van deze heldere en mooie steen...

🙏 Rustige communicatie

In plaats van je uit te nodigen de waarheid als een machtig zwaard of een fel schild te gebruiken, leent het zich juist goed voor diplomatie, waardoor je ervan verzekerd bent dat je in authenticiteit leeft zonder dat je hoeft te vechten.


🧘 Sociaal gemak

Als je moeite hebt om gezien te worden of je gehoord te voelen, dan helpt Apatiet je om je claim in de wereld te verdedigen en met vertrouwen naar buiten te treden. De kracht van het hebben van een stem die gehoord kan worden, de claimer van waarheid en kennis, en de opnieuw ontwaakte zin voor een creatief leven, dragen allemaal bij aan de prachtige cyclus van Apatiet die je dat sociale gemak schenkt.


🦋 Maak creativiteit wakker

Apatiet, bijgenaamd de Steen van Manifestatie, is ook een steen die helpt je creatieve enthousiasme te ontwaken en heldere nieuwe oplossingen te vinden voor oude en saaie problemen van hart en ziel. Als je het gevoel hebt dat je een oplossing overkoepelt, zal Apatiet je zachtjes naar beneden halen. Als je niet hoog genoeg reikt, zal het je aanmoedigen om naar hogere sferen te springen.


🩵 Versterk het lichaam

Naast spirituele visioenen en mentale magie helpt apatiet ook het lichaam te versterken. Het werkt om de stofwisseling te stimuleren, het hongergevoel te verminderen en ervoor te zorgen dat je de wijze kracht hebt om gezond te eten. Apatiet helpt ook de cellen te regenereren en moedigt de botten aan om calcium op te nemen, wat zorgt voor kracht en vitaliteit van top tot teen.

 

 ⋰ Apatiet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Apatiet Palmsteen (Mercy) 

 ⋰ Apatiet Trommelsteen (Mercy) 

 ⋰ Apatiet Trommelsteen (Mercy) 

 ⋰ Apatiet Palmsteen (Mercy) 

 ⋰ Apatiet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Apatiet Palmsteen (Mercy)