💜Lepidoliet


 Lepidoliet is een van de beste helende kristallen voor degenen die worstelen met angstgevoelens, hoge en lage stemmingen, het gewicht van depressie en woedeaanvallen. Dankzij zijn verbazingwekkende zachte energie en zijn diepe verzorgende vibraties wil deze steen dat je lekker in je vel zit en sterk en standvastig blijft in de wetenschap dat alle dingen voorbij moeten gaan.

✨ Lepidoliet is een prachtige steen voor emotioneel evenwicht en volledig welzijn. Naast dat het zijn magie uitwerkt als het gaat om de kaarten van de geest en de ziel, helpt het ook een handje als het gaat om het rechtop houden van het lichaam en in de hoogste gezondheid. Lepidoliet kan u beschermen tegen de bijwerkingen van elektromagnetische velden en PMT. Kortom, alles wat op een negatieve manier met je energie knoeit, wordt zeker door Lepidolite de deur gewezen. Als je een beroep wilt doen op deze krachtige paarse krachten, kun je Lepidoliet op plaatsen plaatsen waar elektronica aanwezig is, of in de buurt houden tijdens de meer uitdagende cycli van je menstruatie.

💟 Lepidoliet is ook een hartgenezer. Het werkt met de hogere chakra's, van het hartchakra tot het derde oogchakra en het kruinchakra. Wanneer deze drie chakra's op één lijn liggen, kunnen we het hoogtepunt van onze spirituele gelukzaligheid bereiken. Het hart helpt ons te leunen op liefde en zelfcompassie, het derde oog maakt gebruik van onze bron van wijsheid, en de kroon biedt een brug van het hier en nu naar het hogere universum.

💫 De eigenschappen van lepidoliet worden beïnvloed door de kleur van dit kristal. Paarse lepidoliet resoneert met de Kruinchakra, het chakra voor spiritueel ontwaken en verbinding. Het is ook verbonden met de Soul Star, het chakra van goddelijke liefde en wijsheid.

💜 De energie van Lepidolietkristal is gekoppeld aan de violette vlam. De violette vlam is een frequentie die negatieve energie opruimt en positiviteit, genezing, vrijheid en transformatie mogelijk maakt.

✨ Het overheersende element van Lepidoliet is water, dat deze kristalenergie afstemt op de gemakkelijke, ontspannende, verfrissende energie van water. Dit element weerspiegelt ook de verbinding van dit kristal met het thema emoties, wat het voordeel biedt van emotionele steun en stabiliteit.

✨De metafysische eigenschappen van Lepidoliet helpen de mentale functies te verbeteren, waaronder zowel analytisch als logisch denken, evenals expansief en vrij denken. Het verbetert de focus en verbinding met uitgebreide kennis. Activeer opzettelijk het Lepidolietkristal voor meer focus en kennis door de tijd te nemen om je te concentreren op 8 opzettelijke diepe ademhalingen terwijl je dit kristal vasthoudt.

✨De kalmerende en hoopvolle energie van Lepidoliet maakt het een nuttige steen voor de geestelijke gezondheid. Dit kristal kan voor meer emotionele stabiliteit zorgen. Het kan je vibratie verhogen, je geest zuiveren en je geest bevrijden. Lepidoliet kan worden geactiveerd voor ondersteuning van de geestelijke gezondheid door een meditatie van 8 minuten met positieve bevestiging te beoefenen terwijl u uw kristal draagt.

✨De vibratie van Lepidoliet is stabiel en transmuteert energie op een manier die ons kan helpen beschermen tegen chaotische elektromagnetische frequenties. Laad je lepidolietkristal op als een beschermend amulet door een veegrookritueel uit te voeren met affirmaties om bescherming en soevereiniteit te activeren.

👑 Lepidoliet activeert de Kroon- en Zielsterchakra's, waardoor we hogere perspectieven kunnen ervaren. Dit helpt altijd om meer vrede te hebben in het heden, geduldiger en harmonieuzer. Activeer Lepidoliet voor de patiënt en harmonieuze resonantie door uw kristal bij elk van uw chakra's van wortel tot kruin te houden. Spreek hardop een affirmatie uit voor elk chakra.

 ✨Drukvermindering: De energie van Lepidoliet is zo rustgevend, ondersteunend en optimistisch, waardoor het een uitstekend kristalhulpmiddel is voor het verlichten van stress. Geniet van de ontspannende eigenschappen van deze steen door een lepidolietbol of een trommelsteen in je handpalm te rollen, je handen te masseren en te mediteren op de textuur en energie van het kristal.

✨Droomwerk: zoals droomherinnering, droomreizen en lucide dromen. Worden geprofiteerd van de aard van Lepidoliet. Het is een steen die portalen naar etherische rijken kan openen, zoals de droom- of astrale gebieden. Om deze steen te activeren voor droomwerk, moet je een maand lang mediteren met je Lepidoliet voordat je gaat slapen en voordat je een droomdagboek gaat bijhouden als je wakker wordt. Ga door met slapen met Lepidoliet in de buurt.

✨ Lepidolietkristal helpt ons toegang te krijgen tot innerlijke wijsheid en kosmische wijsheid en deze te integreren. Het helpt ons om gebruik te maken van de collectieve Akasha-kronieken door de activering van de Kruinchakra en daarbuiten. Ervaar Lepidoliet voor wijsheid door je steen vast te houden terwijl je vrij vloeiend spreekt, schrijft of enige vorm van creatieve expressie oefent.

✨Lepidoliet kan psychische zintuigen verbeteren of activeren. Dit komt omdat het een vibratie heeft die energie naar de hogere chakra's leidt. Het verbetert de mentale helderheid en focus, wat ook helpt de psychische zintuigen te verbeteren. Activeer Lepidoliet met de bedoeling heldere psychische zintuigen te bereiken door het kristal op je voorhoofd te plaatsen en je de lichtpaarse energie van de steen in je derde oog voor te stellen.

✨Het uitstralen van een hoopvolle, opbeurende energie helpt dit kristal emotioneel te stabiliseren. Het kan worden gebruikt om opzettelijk af te stemmen op een kalme en positieve emotionele toestand. Terwijl u uw Lepidoliet vasthoudt, neemt u even de tijd om de positieve emotie te kiezen die u graag zou willen ervaren. Visualiseer met aandacht voor je zintuigen de emoties in het heden.

✨Terwijl Lepidoliet de hogere chakra's activeert en ons in een vrediger en harmonieuzer toestand brengt, inspireert het op natuurlijke wijze tot een groter spiritueel bewustzijn. Werk met Lepidoliet voor spiritueel ontwaken door het vast te houden terwijl je je dagelijkse meditatie beoefent.

 ⋰ Lepidoliet (Mercy) 

 ⋰ Meerdere stenen (Mercy)