💜Rainbow Fluoriet


✨ Betekenis: Fluoriet wordt vaak de 'geniale steen' genoemd vanwege zijn vermogen om mentale mist op te ruimen en plaats te maken voor een duidelijk en schoon pad van nieuwe informatie en ideeën.

✨ Helende eigenschappen: Er wordt aangenomen dat het kristal negatieve energie en stress absorbeert en neutraliseert, positiviteit aanmoedigt, de energieën in evenwicht brengt en de balans en coördinatie verbetert, zowel fysiek als mentaal.

✨ Bescherming: Fluoriet staat bekend om zijn beschermende en stabiliserende invloed, die de aura beschermt tegen manipulatie van buitenaf of onnodige invloed, en beschermt tegen psychische manipulatie.

✨ Gebruik: Het kan op verschillende manieren worden gebruikt, zoals in sieraden, meditatie, of gewoon in een kamer worden geplaatst, om de focus te bevorderen, het leren te ondersteunen en om te beschermen tegen elektromagnetische velden (EMF's).

✨ Verzorging: Om fluoriet te reinigen en op te laden, wordt aanbevolen om rook van salie of palo santo te gebruiken, of deze op een seleniet-oplaadplaat te plaatsen, terwijl langdurige blootstelling aan direct zonlicht wordt vermeden om te voorkomen dat deze vervaagt.

ℹ️ MEER INFO
Wat zijn de genezende eigenschappen van fluoriet? Fluoriet bezit verschillende genezende eigenschappen. Hier zijn enkele van de algemeen toegeschreven genezende eigenschappen van fluoriet:

💫 Energie zuivering: Fluoriet kan de aura reinigen en stabiliseren, negatieve energieën verwijderen en een gevoel van harmonie en evenwicht bevorderen.

💫 Mentale helderheid en focus: Fluoriet kan de mentale vermogens, concentratie en leervermogen verbeteren. Het zal helpen bij het organiseren van gedachten, het nemen van beslissingen en het verbeteren van de algehele mentale helderheid. Biedt laserfocus en een opmerkelijker vermogen om nieuwe ideeën vast te houden.

💫 Emotionele genezing: Fluoriet wordt geassocieerd met emotionele genezing en zou helpen bij het loslaten van emotioneel trauma, het kalmeren van de geest en het verminderen van angst en stress. Het kan de emotionele stabiliteit bevorderen en het zelfvertrouwen stimuleren.

💫 Chakra-uitlijning: Verschillende kleuren fluoriet worden geassocieerd met specifieke chakra's in het lichaam. Paars fluoriet is bijvoorbeeld verbonden met het derde oogchakra, wat intuïtie en spiritueel bewustzijn bevordert, terwijl groen fluoriet verbonden is met het hartchakra, wat helpt bij emotionele genezing en liefde.

💫 Fysiek welzijn: Fluoriet kan fysieke genezingsprocessen ondersteunen. Er wordt gezegd dat het het immuunsysteem versterkt, helpt bij pijnverlichting en helpt bij problemen met botten, tanden en gewrichten.

💫 Spirituele groei: Fluoriet wordt vaak gezien als een kristal dat spirituele groei en verbinding kan bevorderen. Het kan meditatie vergemakkelijken, communicatiekanalen met hogere rijken openen en spiritueel ontwaken bevorderen. & Over het algemeen is Fluoriet een geweldige steen voor zeer gedreven individuen en mensen die een eigen bedrijf runnen of starten.

 ⋰ Fluoriet Punt (Mercy) 

 ⋰ Fluoriet Punt (Mercy) 

 ⋰ Fluoriet Palmsteen (Mercy) 

 ⋰ Fluoriet Piramide (Mercy) 

 ⋰ Fluoriet Engel (Mercy) 

 ⋰ Fluoriet Palmsteen (Mercy) 

 ⋰ Fluoriet Oplegsteen (Mercy) 

 ⋰ Fluoriet Oplegsteen (Mercy) 

 ⋰ Fluoriet Oplegsteen (Mercy)