🩵 Turquoise


✨ Betekenis: Turkoois, met zijn prachtige blauwe tint die doet denken aan de oceaan, staat bekend om zijn vermogen om negatieve energie te reinigen, geluk te brengen en waarheidsgetrouwe communicatie mogelijk te maken door verbinding te maken met het keelchakra.

 

✨ Helende eigenschappen: Deze eeuwenoude helende steen wordt vereerd vanwege zijn fysieke helende eigenschappen, vooral bij het verlichten van ademhalingsproblemen, het versterken van het immuunsysteem en het verzachten van ontstekingsaandoeningen.

 

✨ Bescherming: Door te helpen bij duidelijke communicatie en het bevorderen van zelfbewustzijn, biedt Turkoois een beschermingslaag tegen misverstanden en negatieve energie, waardoor een gevoel van vrede en sereniteit wordt bevorderd.

 

✨ Gebruik: Turkoois kan als sieraad worden gedragen, in huizen of kantoren worden geplaatst om rijkdom en positieve energie aan te trekken, of worden gebruikt in Feng Shui-praktijken, waardoor het een veelzijdige steen is voor dagelijks gebruik.

 

✨ Verzorging: Om de levendigheid en effectiviteit te behouden, moet Turquoise voorzichtig worden gereinigd met warm zeepsop en een borstel met zachte haren, en kan het worden opgeladen onder het maanlicht of door het uit te smeren met salie.

 

💎 Turkoois betekenis

Duik in het zachte, stille hemelsblauwe water en de reinigende kalme energie terwijl je ja zegt tegen alles wat Turkoois te bieden heeft. Deze prachtige blauwe steen suddert met alle tinten van de oceaan en verbindt zich met het keelchakra, zodat je je waarheid kunt spreken en ervoor zorgt dat je innerlijke criticus het zwijgen wordt opgelegd.

Met natuurlijke tinten zo bleek en helder als de melkweg, is deze heilige steen ondergedompeld in tinten heilig blauwgroen om een extra laag spirituele reiniging te brengen. Blauw is de kleur die de ziel kalmeert, die ons herinnert aan de waterstroom, de reinigende energie van de aarde en de golf van energie die van diep van binnen kan komen. Met een naam uit het oude Frans die Turks betekent, misschien verwijzend naar de rijke Perzische geschiedenis, draait de blauwe turquoise steen helemaal om het reinigen van negatieve energie en het brengen van geluk.

 

🙏 Turkoois helende eigenschappen

Dit speciale kristal biedt vele voordelen aan iedereen die van Turquoise Howliet houdt en draagt. Het voelt zich het meest thuis wanneer het je verleidt om je ware stem te laten stromen. Het is een steen die geluk brengt, oude wonden geneest en over het algemeen meer levensbevestigend fortuin in jouw wereld weeft. Hier zijn nog een paar voordelen als je de kalme essentie van blauw in je leven brengt...

 

🧘 Fysieke genezende eigenschappen

Turkoois is een Keelchakra-steen en helpt alle problemen op dat gebied te genezen. Als u keelpijn, ademhalingsproblemen, allergieën, migraine en andere lichamelijke kwalen heeft die door de oren, neus, keel en longen lopen, dan wil Turquoise u graag een handje helpen.

Deze steen is diep verbonden met de adem en omdat hij een rustgevende aanraking van koel water geeft, kan hij de adem en de longen helpen een diepere stroom te vinden, wat betekent dat alles, van bronchiale problemen tot paniekaanvallen, goed op afstand wordt gehouden. Over het algemeen werkt Turkoois het beste als versterkende steen en zit het vol ontstekingsremmende eigenschappen die reuma en andere problemen kunnen helpen. Bij deze steen gaat het erom je immuunsysteem te versterken, je te helpen die voedingsstoffen op te nemen, zure angst op te ruimen om stemmingswisselingen op te lossen en je fysieke lichaam en ziel volledig opnieuw in evenwicht te brengen, zodat je je fris, gereinigd en helder in je hoofd voelt in deze modderige omgeving. wereld.

 

🦋 Mentale en emotionele helende eigenschappen

Turkoois doet wonderen voor je welzijn over de hele linie, maar als helende steen voor je emotionele en mentale gezondheid glinstert en straalt Turkoois het meest. De helende energie draait helemaal om sereniteit en vrede – net alsof je op een warme dag de verkoelende tinten van kalm water binnenstapt. Voor degenen die zich opgebrand voelen of het gevoel hebben dat hun geest zwaar belast wordt, weet deze steen hoe hij die levensvallen effectief kan genezen, zodat je je kunt losmaken en je eigen ruimte kunt betreden in plaats van te proberen al je gevoelens in een doos te proppen.

Turkoois is een zachte en vriendelijke zoeker naar de waarheid. Het nodigt je uit om onder de oppervlakte te duiken en erachter te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is niet nodig om je overweldigd te voelen, omdat het dit niet op een opdringerige manier doet, maar je eerder op je gemak stelt door je moed, kracht en een kalme geest te geven. Het is een steen van communicatie, zowel met anderen als met onszelf.

Wanneer we zijn afgestemd op onze essentiële communicatiemiddelen en het gevoel hebben dat we worden gehoord, ontstaat er ruimte voor compassie om te groeien. Turkoois Howliet heeft een zachte en stralende aard en nodigt uit tot mededogen om naar buiten te eben, maar ook om naar binnen te keren. Soms krijgt onze innerlijke criticus te veel ruimte, maar deze steen brengt wijze woorden en ideeën tot stand zonder de dreiging van ons eigen oordeel.

 

🧿 Metafysische eigenschappen

Het valt niet te ontkennen dat Turkoois een versterkend middel is voor de geest. Het werkt nauw samen met ons keelchakra, dat de kern vormt van onze communicatie en het gevoel dat we gehoord worden – die beide bijdragen aan ons gevoel van eigenwaarde. Een geblokkeerd keelchakra kan tot veel problemen leiden, zowel in de manier waarop we tegen onszelf praten als in de manier waarop we met de wereld communiceren. Als je moeite hebt om je keelchakra te openen, kan het zijn dat je moeite hebt om gehoord en gewaardeerd te worden, dat je het lastig vindt om je grenzen duidelijk te houden, en dat je het gevoel hebt dat je ‘people-pleasen’ je op je plek houdt. Turquoise Howliet is een steen die verbinding maakt met het keelchakra en uitnodigt om te stromen. Het gaat erom jouw waarheid naar de oppervlakte te laten borrelen.

Als je hogerop wilt springen, dan helpt Turquoise Howlite je opnieuw een handje. Het is een steen waarvan bekend is dat hij een open geest opent en helpt bij spirituele transformatie, ongeacht in welke fase van je reis je je bevindt.

 

 ⋰ Turqouise Trommelsteen (Mercy)