🤍Bergkristal


✨ Betekenis: Bergkristal, vaak de 'Meestergenezer' genoemd, staat bekend om zijn vermogen om de geest van negativiteit te zuiveren en een hogere spirituele ontvankelijkheid te vergroten.

✨ Helende eigenschappen: Het staat bekend om zijn vermeende vermogen om elke aandoening te genezen, omdat het tot doel heeft hogere energieniveaus te bieden, het immuunsysteem te verbeteren en het hele lichaam in balans te brengen.

✨ Bescherming: Er wordt aangenomen dat bergkristal beschermt tegen negativiteit, zich afstemt op je hogere zelf en pijn verlicht, en het wordt vaak gebruikt in meditatie om afleidingen weg te filteren.

✨ Gebruik: Mensen gebruiken bergkristal om te helpen bij spirituele groei, genezing en het manifesteren van doelen door het te dragen, ermee te mediteren of het in hun woonruimtes te plaatsen.

✨ Verzorging: Om helder kwarts te verzorgen, moet het regelmatig worden gereinigd en opgeladen, wat kan worden gedaan door het in te smeren met salie, het te baden in zonlicht of maanlicht, of door het op een seleniet-oplaadplaat te plaatsen.


🤍 Wat is helder kwarts?

Helder kwarts wordt ook wel kristalkwarts genoemd en is een mineraal gemaakt van zuurstof- en siliconenatomen. Het maakt deel uit van het trigonale kristalsysteem en heeft een glasachtige glans. Zoals de betekenis van de naam doet vermoeden, is Bergkristal transparant en helder tot wit gekleurd. Het draagt ook de naam Bergkristal. De betekenis van Helder Kwarts is genezing en spirituele groei.


🪽 Genezende eigenschappen

De Heldere Kwarts is een meestergenezer en brengt een hele reeks krachtige positieve vibraties, diepe zielsreiniging en meer geduld en voorspoed met zich mee voor iedereen die zich in stilte tot unieke spirituele energie wendt. Kijk eens naar deze ongelooflijke genezende eigenschappen van het Bergkristalkristal.


🧘 Fysieke helende eigenschappen

• Stimuleert het immuunsysteem
• Verwijdert gifstoffen

Terwijl Helderkwarts op emotioneel en spiritueel gebied gonst, brengt het ook een hele reeks gezondheidsvoordelen met zich mee voor degenen die verlangen naar lichamelijke genezing. De steen met heldere ogen is een wonder als het gaat om het stimuleren van het immuunsysteem, het op gang brengen van uw stofwisseling en zelfs helpen bij het afvallen. Met zijn waterachtige helderheid is het ook zeer effectief als het gaat om het verwijderen van gifstoffen in het lichaam.


💭 Mentale en emotionele helende eigenschappen

• Beschermt tegen negatieve energie
• Stimuleert helderdere gevoelens

Als schild tegen negatieve energie en doordrenkt met krachtige positieve vibraties, is de Bergkristalsteen een sublieme emotionele hulp voor iedereen die op zoek is naar een langdurige opkikker. Deze ijskoude, heldere en lichtgevende steen gaat op de ziel inwerken, schopt de energie eruit die je naar beneden sleept en geeft je een nieuw gevoel van doelgerichtheid en spel. Het stimuleert betere gevoelens en verandert zelfs het kleinste vleugje vreugde in iets dat groter is dan het leven, als je bereid bent het toe te staan. Zoals gezegd is deze steen een meester in energie. Hij weet precies wat hij moet doen met al die overtollige energie en waar hij deze moet kanaliseren om de beste resultaten te bereiken.


🤍 Metafysische eigenschappen

• Moedigt spirituele groei aan
• Verbindt met alle chakra's

Bij Bergkristal draait alles om spirituele groei, het verleidt je graag om diep te kijken. Het is een kristal dat verbinding maakt met alle chakra's, blokkades opruimt, je aura schoonmaakt en energie uitnodigt om te stromen. Een deel van de betekenis van Helder Kwarts is dat het vooral het kruinchakra stimuleert. Dit is het chakra voor degenen die er klaar voor zijn om verbinding te maken met hogere vlakten en een sprong te maken in de oneindige mogelijkheden die het universum biedt.

 

 ⋰ Bergkristal Geode (Mercy) 

 ⋰ Bergkristal Geode (Mercy) 

 ⋰ Bergkristal Punt (Mercy) 

 ⋰ Bergkristal Geode (Mercy) 

 ⋰ Bergkristal Geode (Mercy) 

 ⋰ Bergkristal Trommelsteen (Mercy)