💛Calciet


✨ Betekenis: Calciet, verkrijgbaar in verschillende tinten, is een carbonaatmineraal dat bekend staat om zijn energieversterkende eigenschappen en symbolisch wordt erkend vanwege de kracht van geest en energie.

✨ Helende eigenschappen: Calciet wordt gevierd vanwege zijn vermogen om blokkades op te ruimen, chakra's te activeren en het lichaam, de geest en de ziel voor te bereiden op een hogere spirituele verbinding, terwijl het ook fysieke voordelen biedt, zoals het ontgiften van organen en het ondersteunen van het skeletstelsel.

✨ Bescherming: Het is bekend dat dit kristal, vooral in de oranje variant, positiviteit uitstraalt, energie versterkt en de gebruiker tegen negativiteit beschermt, terwijl het ook emotionele intelligentie en mentale helderheid bevordert.

✨ Gebruik: Calciet kan in verschillende vormen worden gebruikt, zoals sieraden en trommelstenen, en kan in huizen of kantoren worden geplaatst om de communicatie en harmonie te verbeteren, of bij meditatie worden gebruikt om verbinding te maken met hogere spirituele niveaus.

✨ Verzorging: Om zijn levendige energie te behouden, moet Calciet worden gereinigd met warm water en een zachte doek. Het kan worden opgeladen door het bloot te stellen aan zonlicht of door het in kristallen clusters te plaatsen.


💛Wat is Calciet?

Calciet is een veel voorkomend maar complex kristal. Het is een carbonaatmineraal dat in verschillende tinten verkrijgbaar is. Calciet kan helder of wit zijn, maar ook bruin, rood, oranje, blauw, groen en geel (naast andere kleuren). Calciet betekent kracht van geest en energie.


🔑 Genezende eigenschappen

Calciet is een ongelooflijke alleskunner als het gaat om het in topvorm houden van je lichaam, geest en ziel. Of het nu glanst met citrustinten of zo helder is als gletsjerijs, Calciet is een geweldige steen om blokkades op te ruimen, de chakra's te activeren en je klaar te maken voor een hogere spirituele verbinding. Bekijk alle manieren waarop Calciet je weer in balans kan brengen…


🧘‍♂️ Fysieke genezende eigenschappen

Calciet is een schoonmaakmiddel en doet grondig werk, vooral als het gaat om het fysieke lichaam en om de gezondheid op de eerste plaats te houden. Het helpt om uw organen ontgift te houden en op rolletjes te laten werken, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan de blaas en de nieren. Het is niet verwonderlijk dat Calciet het lichaam ook helpt calcium te absorberen en verkalking kan helpen afbreken die kan bijdragen aan artritis. Kortom, bij Calciet draait alles om het helpen van botten en het skeletstelsel. Het helpt ook bij een mooie bloedcirculatie en stimuleert een gezond immuunsysteem en zorgt ervoor dat mensen groeien in kracht en geest.


🙏 Mentale en emotionele helende eigenschappen

Als het gaat om emotionele genezing en mentale helderheid, is dit waar Calciet echt uitblinkt. Bij de glinsterende steen draait alles om het opbouwen van emotionele intelligentie, zodat je je hoogte- en dieptepunten kunt doorzoeken, je gevoelens kunt voelen, maar niet verstrikt raakt in een specifieke manier van denken. Met zijn heldere energie heeft Calciet alles te maken met het verhogen van je motivatieniveau, zodat je dingen gedaan kunt krijgen. Het zorgt ervoor dat je geest scherper aanvoelt, maar houdt je evenwichtig en sereen. Het is een zeer stabiliserende steen die je uitnodigt om weer in contact te komen met je innerlijke dialoog en te begrijpen wat voor jou belangrijk is om je energie op dit moment op te richten.


🪄 Metafysische eigenschappen

Het feit dat Calciet een zeer reinigende steen is, betekent ook dat Calciet op spiritueel niveau klaar is om de negatieve energie en rommel op te ruimen die achter in je mentale kast is opgeborgen. Calciet is een spirituele steen en hij weet dat, om voorbereid en klaar te zijn voor hogere niveaus van denken en het vinden van je doel, je geest gereinigd en helder moet zijn en vrij van vertroebelde momenten. Calciet kan ons helpen opnieuw verbinding te maken met onze centrale ziel en kan ons zelfs aanmoedigen om verborgen paranormale vermogens aan te boren.


💛🧡❤️🩷🩵💚🩵🩷❤️🧡💛

Calciet kan in een prachtig scala aan kleuren voorkomen, van helder ijs tot helder oranje citrus. Elk brengt zijn eigen stralende energie met zich mee, maar alle Calciet is hier om creatieve expressie aan te moedigen, negativiteit weg te wassen en emotionele genezing te bevorderen, zodat je het leven kunt leiden waarvoor je geboren bent.


🌈 De verschillende soorten calciet

Er wordt gezegd dat er meer dan driehonderd verschillende soorten calciet verspreid zijn over de hele wereld, maar hier zijn de belangrijkste soorten calciet die je tegen kunt komen tijdens je genezingsreis.


🧡 Oranje Calciet

Met zijn frisdranktinten en sacrale chakra-verbinding is Oranje Calciet een heldere uitbarsting van vreugde. Om de energie te versterken en positiviteit uit te stralen, bruist deze steen van heldere en frisse energie.


🩵 Blauwe Calciet

Diepe blauwtinten sluiten prachtig aan op het keelchakra en nodigen je uit om je waarheid te spreken. Blauwe Calciet is ook een visiesteen en kan je helpen bij het maken van die keuzes voor verandering.


🩷 Cobalto Calciet

Een uitbarsting van energie is te vinden in de Cobalto Calciet. Dit is een steen die de geest van de aap kalmeert en het denken over rampen kan stoppen. Goddelijke liefde en oneindige wijsheid hoeven bij Cobalto niet zwaar te zijn.


💚 Groene Calciet

Ruim de blokkades in je hartchakra op met de glinsterende tinten van de groene calcietsteen. Het is een verbazingwekkend actieve steen als het gaat om de lichamelijke gezondheid, maar kan je ook aanmoedigen om de ups en downs van het leven gemakkelijk te verwerken.


🩷 Mangano Calciet

Laat pijn en angst los en al die spinnenwebben die zich aan je hart vastklampen met de rijpe helende energie van Mangano Calciet. Voor degenen die moeite hebben met het uiten van hun ware gevoelens, kan dit een slaapliedje zijn om je daarheen te leiden.


❤️ Rode Calciet

Vermaal en versterk je wortelchakra met Rode Calciet. Een geweldige steen om je fysieke uithoudingsvermogen te verhogen. Rode Calciet is hier om je emoties in evenwicht te brengen en je sterk te houden.


💛 Gele Calciet

Als sterke zonnevlechtchakrasteen is gele calciet geweldig als het gaat om hulp in overgangsperioden van het leven. Het bouwt je eigenwaarde en een positieve houding op, waardoor je kunt stralen.


💛 Honing Calciet

De zachte gouden steen van Honing Calciet leert ons hoe we onze kracht op een verantwoorde manier kunnen uitoefenen. Het is een rechtvaardige en eerlijke steen die ons helpt interne en externe obstakels in het leven te overwinnen.


🤍 Witte Calciet

Bij Witte Calciet gaat het erom de energie te reinigen en zuivere gedachten in de geest te brengen. Het zorgt voor een geweldige kruinchakra-genezer en wil je verbinden met het universum.


🤍 Heldere Calciet

Een uitstekende steen voor de ogen en altijd klaar om kristalhelder zicht en verder zicht te verlenen. Heldere Calciet is ook hier om je derde oogchakra te voeden en licht uit te stralen vanuit je kruinchakra voor hoger denken.

 

 ⋰ Calciet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Honing Calciet Ruw  (Mercy) 

 ⋰ Calciet Trommelsteen (Shanaya) 

 ⋰ Calciet Trommelsteentje (Mercy) 

 ⋰ Calciet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Groene Calciet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Blauwe Calciet Ruw (Shanaya) 

 ⋰ Honing Calciet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Groene Calciet Ruw (Shanaya)