🩵 Chrysocolla


Chrysocolla is een prachtig, blauwgroen, op koper gebaseerd mineraal dat op veel plaatsen over de hele wereld wordt aangetroffen, waaronder de VS, Arizona, Chili, Peru en Rusland. De kleur van Chrysocolla varieert van lichtblauwgroen tot diepblauwgroen, afhankelijk van de hoeveelheid koper in de steen. De meest voorkomende vorm van Chrysocolla is een vaste massa kristallen met een wasachtige glans. De kristallen zijn meestal klein, maar kunnen enkele centimeters groot zijn, afhankelijk van waar ze vandaan komen. Chrysocolla wordt vaak verward met Turkoois en Malachiet.

💫 Betekenis: Chrysocolla is een rustige steen die geassocieerd wordt met empowerment en onderwijs, vaak de 'wijze steen' of de 'leersteen' genoemd.

💫 Helende eigenschappen: Dit kristal staat bekend om zijn vermogen om de geest te kalmeren, mentale spanning te verminderen en een gevoel van hernieuwde kracht te bieden, vooral in tijden van verandering.

💫 Bescherming: Chrysocolla fungeert als een beschermend schild tegen negatieve energieën en helpt allerlei negatieve trillingen af te voeren.

💫 Gebruik: Het kan als sieraad worden gedragen, thuis of op de werkplek worden geplaatst, of tijdens meditatie worden gebruikt om de rustgevende en inspirerende energieën te benutten.

💫 Verzorging: Om de energieën van chrysocolla zuiver te houden, is het essentieel om hem regelmatig te reinigen, door hem in het maanlicht te plaatsen of door middel van veegtechnieken. 

🩵💙🩵 MEER INFORMATIE 🩵💙🩵

✨ Chrysocolla brengt vrede en rust voor degenen die het dragen. Het helpt bij de communicatie en het begrip tussen mensen. Het helpt ook bij emotionele genezing door troost en ondersteuning te bieden in moeilijke tijden.

🌌 Chrysocolla helpt Stier om ruimdenkender en flexibeler te zijn, moedigt Maagd aan om creatiever en spontaner te zijn, en moedigt Schorpioen aan om anderen meer te vertrouwen en te accepteren. Chrysocolla heeft ook veel genezende eigenschappen en voordelen die andere sterrenbeelden helpen.

🌍 Chrysocolla is een steen die geassocieerd wordt met het element Aarde. Het helpt je verbinding te maken met de aarde en haar energieën, en het bevordert innerlijke vrede en rust. Deze steen is een krachtige helende steen die je kan helpen genezen van emotionele wonden en trauma's.

✨ Drukvermindering: Chrysocolla is een krachtige steen voor emotionele genezing en helpt stress en angst te verminderen. Draag een Chrysocolla-hanger die in de buurt van je hartchakra rust om je emotionele ruimte van negatieve emoties te reinigen.

✨ Innerlijke rust: Door vrede en rust te brengen, stelt Chrysocolla je in staat innerlijke balans en harmonie te vinden. Mediteer elke ochtend 5 minuten met Chrysocolla op je hartchakra voor kalmere emoties gedurende de dag.

✨Uitdrukking: Chrysocolla is een krachtige steen voor communicatie en helpt u uw gevoelens en gedachten duidelijk en beknopt uit te drukken. Draag een Chrysocolla-hanger die in de buurt van uw keelchakra rust voor een beter vermogen om uzelf uit te drukken en te articuleren.

✨ Uitgave: Het gebruik van Chrysocolla helpt negatieve emoties los te laten, zoals schuldgevoel, angst, woede en wrok. Slaap met Chrysocolla onder je kussen om giftige emoties uit je onderbewustzijn los te laten.

✨ Spirituele groei: Chrysocolla is een krachtige steen voor spirituele groei en ontwikkeling, die je helpt verbinding te maken met je hogere zelf en gemakkelijker goddelijke leiding te vinden. Plaats Chrysocolla op een kristallen rooster met Amethist en Seleniet voor spirituele wijsheid.

👉 Chrysocolla opent je intuïtie en paranormale vermogens om het doel en de richting van je leven beter te begrijpen. Houd Chrysocolla in je handpalm tijdens de meditatie wanneer je inzicht of begrip nodig hebt.

✨ Manifestatie: Chrysocolla is een krachtige steen voor het manifesteren van je dromen en het aantrekken van overvloed op alle gebieden van het leven. Houd Chrysocolla in uw linkerhand terwijl u met uw rechterhand uw doelen en wensen opschrijft. Herhaal deze affirmaties en wensen voor jezelf terwijl je je Chrysocolla elke ochtend vasthoudt.

✨Verbinding met de natuur: Chrysocolla is een krachtige steen die verbinding maakt met de natuur, waardoor je de schoonheid ervan kunt waarderen en tegelijkertijd inzicht krijgt in de mysteries ervan. Draag een Chrysocolla-kristal in je zak in een natuurlijke omgeving om je frequentie af te stemmen op de vibratie van de natuur.

✨Compassie en empathie: Het gebruik van Chrysocolla kan u helpen meer medelevend te worden tegenover anderen, waardoor u degenen kunt vergeven die u in het verleden onrecht hebben aangedaan. Plaats Chrysocolla in uw woonkamer om meer liefde in uw huis en gezin uit te nodigen.

✨Zelfactualisatie: Chrysocolla helpt je bewuster te worden van je innerlijke kracht, zodat je betere beslissingen in het leven kunt nemen zonder beïnvloed te worden door externe factoren, zoals groepsdruk of maatschappelijke verwachtingen. Draag dagelijks sieraden van Chrysocolla om gegrond te blijven in jouw waarheid.

 ⋰ Chrysocolla Ruw (Mercy) 

 ⋰ Chrysocolla Ruw Ingezoomd (Mercy) 

 ⋰  Chrysocolla Oplegstenen (Mercy)