💚Mos Agaat


 Gaia schenkt ons zonlicht door de bomen, water dat over de rotsen zingt en de glinsterende natuurlijke verrukking van getuimelde Mosagaat. Deze edelsteen is de visie van Moeder Natuur en is doordrenkt van lente- en diepe zomervibes. Mosagaat brengt balans, hartgenezing en rustige contemplatie voor iedereen die deze tuimelde edelsteen dichtbij zich houdt en de verschuiving van de seizoenen viert. "Met deze stenen maak ik tijd om te groeien in dankbaarheid en te vertrouwen zonder angst"

✨ Betekenis: Mosagaat, vaak de 'Steen van Moeder Gaia' genoemd, wordt gevierd als een geluksamulet, met zijn groene tinten die gevoelens oproepen van dicht bij de natuur zijn en zijn vermogen om te verheffen en te kalmeren.

✨ Helende eigenschappen: Mosagaat biedt fysieke genezing door het immuunsysteem te versterken, ontstekingsremmende eigenschappen te bieden en een gezond spijsverteringsstelsel te bevorderen, terwijl het emotioneel de stemming in evenwicht brengt, het zelfrespect verbetert en emotionele stabiliteit bevordert.

✨ Bescherming: Deze steen, diep verbonden met het hartchakra, zorgt voor een ongehinderde stroom van liefde en overvloed, koestert vriendschappen en brengt vrede in bestaande relaties.

✨ Gebruik: Mosagaat kan in huizen of kantoren worden geplaatst om overvloed en welvaart aan te trekken, gedragen als sieraden om de drager te doordrenken met zijn helende vibraties, en is vooral nuttig in combinatie met andere helende stenen zoals Amethist, Blue Lace Agaat en Tijgeroog.

✨ Verzorging: Om Moss Agaat te reinigen en op te laden, veegt u het uit met lavendel of salie, houdt u het onder water of plaatst u het in de buurt van planten of groen om de energie van de natuur te benutten. 

 ⋰ Mosagaat Ruw (Mercy) 

 ⋰ Mosagaat Ruw (Mercy) 

 ⋰ Mosagaat Palmsteen (Mercy)