🤎Rookkwarts🖤


✨ Betekenis: Rookkwarts, een kwartsvariëteit met bruingrijze tinten, symboliseert detox en balans en dient als een krachtige aardende steen die individuen met het huidige moment verbindt.

✨ Helende eigenschappen: Rookkwarts staat bekend om zijn uitgebreide helende eigenschappen en voedt, neutraliseert negatieve energieën, verlicht angst en bevordert het fysieke en emotionele welzijn.

✨ Bescherming: Rookkwarts fungeert als een schild tegen negativiteit en absorbeert elektromagnetische smog, blokkeert geopathische stress en zorgt voor bescherming tegen schadelijke energieën.

✨Gebruik: Rookkwarts kan als sieraad worden gedragen, in huizen of kantoren worden geplaatst voor Feng Shui-energie en worden gebruikt als hulpmiddel om negatieve energie naar de grond te kanaliseren.

✨Verzorging: Om zijn kracht te behouden, moet Rookkwarts regelmatig worden gereinigd met water en een beetje zeep, waarbij langdurige blootstelling aan direct zonlicht wordt vermeden. Het kan naast Helder Kwarts worden opgeladen of worden besmeurd met salie.

🤎 Helende eigenschappen van rookkwarts Rookkwarts wordt geleverd met een lange lijst helende eigenschappen die lichaam, geest en ziel met elkaar verweven. Een van zijn grootste sterke punten is het feit dat het een glorieuze aardende steen is, altijd klaar om je verbonden te houden met het hier en nu zonder van de glibberige helling van overweldiging af te vallen. Rookkwarts is als een hele diepe ademhaling. Het voedt en neutraliseert en zorgt ervoor dat je je veilig en zeker voelt, wat er ook gebeurt.

🧘‍♂️ Fysieke genezende eigenschappen Als een van 's werelds beste absorbeerders is Rookkwarts een geweldig hulpmiddel om bij de hand te hebben om al die EMF-smog op te zuigen. Als u iemand bent die gevoelig is voor de effecten van elektromagnetische smog, vrees dan niet: uw Rookkwartskristal is hier om alles op te ruimen en u van top tot teen beschermd en helder te laten. Het werkt ook door geopathische stress te blokkeren. Rookkwarts is een lange, diepe tonic voor je zenuwen, het regelt fladderende gedachten die tot angst leiden en nodigt je in plaats daarvan uit om in kalme contemplatie en zonder angst te zitten. We weten allemaal dat angst en angst een directe impact hebben op het lichaam, en Rookkwarts zorgt ervoor dat die spanningshoofdpijn niet meer bestaat en dat je slaap zacht en rijk is en je fysieke cellen de tijd geeft om te genezen. Zoals gezegd is Rookkwarts ook een geweldige steen voor mensen die een detox ondergaan. Het helpt het lichaam te absorberen wat het nodig heeft en werkt in harmonie om alles weg te spoelen wat u niet dient.

🙏 Mentale en emotionele helende eigenschappen Voor degenen die het gevoel hebben dat ze voortdurend onder een onweerswolk leven, is Smoky Quartz hier om te voorkomen dat je goede sfeer overstemd wordt. Het verandert die wanhopige stortbuien in reinigende regens en nodigt het licht van de maan uit om je wezen te doordrenken met heldere energie en intuïtieve kennis dat je veilig en gezond bent. Door die oude patronen en gevoelens van giftigheid op te ruimen, reinigt Rookkwarts je genezing grondig en zorgt ervoor dat positieve frequenties de ruimte krijgen om te neuriën en te bloeien. Het is een glorieuze steen voor persoonlijke groei, omdat hij wil dat je floreert. Rookkwarts kan een speciaal hulpmiddel zijn om angsten te overwinnen die je op je plek houden en om je aan te moedigen situaties achter je te laten die je hogere doel niet dienen. Als u zich ontheemd voelt in de wereld, kan Rookkwarts een geweldig genezend hulpmiddel zijn om u opnieuw te verbinden met de fysieke en spirituele plaatsen waarin u woont.

🦋 Metafysische eigenschappen Als een geweldige steen om blokkades op te ruimen, is het geen verrassing om te horen dat Rookkwarts rijk is aan metafysische magie. Hoewel het uiteindelijk een aardende steen is die in volledige harmonie werkt om een gezond wortelchakra te bevorderen, kunnen de verschillende soorten Rookkwarts ook helpen je andere chakra's te ontvouwen, afhankelijk van welke soort je kiest. Alle versies van Rookkwarts zijn absoluut goed nieuws voor je wortelchakra, omdat ze ervoor zorgen dat je beschermd, gegrond en klaar bent voor het ontvangen van een overvloed aan positieve trillingen. De energie ervan kan ook omhoog kruipen naar het zonnevlechtchakra, de plaats van transformatie, persoonlijke kracht en al die wilde en wonderbaarlijke krijgersenergie. Zeg vaarwel tegen negatieve energie en verwelkom Rookkwarts in jouw wereld om je basischakra's weer in balans te brengen. 

 ⋰ Rookkwarts Cluster (Mercy) 

 ⋰ Rookkwarts Cluster (Mercy) 

 ⋰ Rookkwarts Trommelstenen (Mercy) 

 ⋰ Rookkwarts Palmsteen (Mercy) 

 ⋰ Rookkwarts Dubbeleinder (Mercy) 

 ⋰ Rookkwarts Ruwe Punt (Mercy) 

 ⋰ Rookkwarts & Meerdere Stenen (Mercy) 

 ⋰ Rookkwarts Trommelstenen (Mercy)