💜Borniet💙


Borniet, ook wel 'pauwerts' genoemd, heeft prachtige kleuren en bijzondere eigenschappen die het tot een favoriet maken voor kristalliefhebbers. Het staat bekend om zijn prachtige irisatie, die pronkt met diepe blauwtinten, paars en goud. Het kristal ziet er goed uit omdat het glanst als metaal. Dit sulfide mineraalkristal bevat koper, ijzer en zwavel. Koper geeft het zijn unieke tint, terwijl ijzer en zwavel de kristallijne structuur vormen. Deze ongebruikelijke combinatie geeft Borniet zijn aantrekkelijke tinten, waardoor het populair is bij verzamelaars en kristalliefhebbers. Het wordt al heel lang als decoratie gebruikt. In de 18e en 19e eeuw lieten verbeteringen in de mineralogie zien hoe belangrijk het was. Mensen raakten meer geïnteresseerd in rotsen en kristallen nadat Borniet werd gevonden en herkend. Dit kristal is een steen die verzamelaars leuk vinden omdat het er mooi uitziet en metafysische krachten heeft. Borniet is populair bij mensen die inspiratie willen opdoen, omdat het hen creatiever en intuïtiever maakt. Elk Borniet-kristal is anders, waardoor ze uniek zijn in collecties. Wist je dat in metafysische kringen wordt aangenomen dat Borniet evenwicht en harmonie in iemands leven bevordert? Het kan mensen meer energie geven, waardoor ze problemen kunnen overwinnen en vrede kunnen vinden. Liefhebbers en eigenaren van kristallen zeggen dat de mysterieuze aard van Borniet het tot een prachtige steen maakt met veel gezondheidsvoordelen.

✨ Borniet metafysische eigenschappen en voordelen
De felle kleuren van Borniet hebben spirituele betekenissen. De prachtige iriserende kleuren staan voor energiebalans. De paarse kleur verbindt het met de Kruinchakra, die staat voor hoger bewustzijn, wijsheid en verlichting. De blauwe tinten van Bornite sluiten aan bij de keelchakra, waardoor praten met anderen en jezelf uitleggen gemakkelijker wordt. Veel chakra's reageren anders op Borniet. De Wortelchakra wordt geaard door verankering. De Sacrale Chakra inspireert creativiteit en energie. De uitlijning van de zonnevlechtchakra verbetert het zelfrespect. De Hartchakra komt omhoog en bevordert compassie en emotionele genezing. Ten slotte verbetert de Derde Oogchakra spiritualiteit en intuïtie. In de metafysica is Borniet gekoppeld aan de krachten van aarde, storm en vuur. Borniet in de Zuid-sector vergroot de bekendheid en bekendheid in feng shui. Het doet dit door verbinding te maken met de veranderende en energetische delen van Vuur.

✨ Inspiratie: Borniet inspireert door het openen van het Derde Oog Chakra, waardoor je creatiever en intuïtiever wordt. Houd het kristal dicht bij je gezicht terwijl je mediteert en stel je een stroom van creatieve energie voor in je geest. Dit zal het effect sterker maken.

✨ Vreugde en geluk: Een van de voordelen van Borniet is het verspreiden van vreugde en geluk door het openen van de hartchakra. Draag het als een bedel, of houd het dicht bij je hart om het te versterken. Laad het op door dank te tonen, wat het met goede gevoelens zal vullen.

✨ Immuniteit en metabolisme: Het helpen van het immuunsysteem en de spijsvertering zijn de eigenschappen van Borniet, omdat het verbonden is met de Solar Plexus Chakra. Houd het tijdens de meditatie boven je buik en visualiseer een gouden licht door je spijsverteringsstelsel voor de stofwisseling of een beschermend schild voor de immuniteit.

✨Creativiteit: Dit kristal stimuleert de creativiteit door de Sacraal- en Kruinchakra's in balans te brengen, wat leidt tot een balans tussen inspiratie en actie. Plaats het kristal op een notitieblok of schetsboek, stel een wens voor een creatieve stroom in en laat de energie ervan in uw programmeerkunst stromen.

✨ Pijnbeheersing: Sommige helende eigenschappen van Bornite helpen je bij pijnbeheersing door de energiestroom in evenwicht te brengen en je een kalm gevoel te geven. Mediteer met het kristal op het pijngebied en visualiseer de levendige energie die de pijn verlicht. Terwijl u hem vasthoudt, zegt u uw doel voor verlichting en vrede om ongemak te verminderen.

✨ Verlichting: Het in evenwicht brengen van de Kroonchakra, het vergroten van het mentale bewustzijn en het vergemakkelijken van verlichting zijn enkele van de metafysische eigenschappen van Borniet. Zet het kristal onder het maanlicht en spreek een wens uit voor spiritueel inzicht en helderheid.

✨ Psychische bescherming: Borniet kan worden gebruikt als schild om je mentale energie tegen schade te beschermen. Stel je voor dat er een beschermende uitstraling om je heen groeit terwijl je de edelsteen programmeert. Stop hem vervolgens in een zakje of zak om de energie van bescherming de hele dag bij je te hebben. Lucide dromen Dit kristal maakt lucide dromen beter door het Derde Oog Chakra te openen en je te helpen je dromen duidelijker te herinneren. Je kunt het programmeren door het onder je kussen te leggen, je te concentreren op levendige dromen en je een heldere wereld voor te stellen voordat je gaat slapen. Psychische krachten Deze steen maakt mentale vermogens sterker door verbinding te maken met de intuïtieve energieën van de Kruin- en Derde Oogchakra's. Houd hem vast terwijl je mediteert en zeg dat je je paranormale vaardigheden wilt verbeteren. Stel je de opening van je Derde Oog voor om intuïtieve inzichten te ontvangen. Spirituele ontwikkeling Borniet werkt met veel chakra's om spirituele groei te ondersteunen en een houding van het hele persoon ten opzichte van groei aan te moedigen. Stel het doel voor algehele spirituele groei en stel je een reis van verlichting en zelfontdekking voor terwijl je met het kristal mediteert.

 ⋰ Borniet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Borniet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Borniet Ruw (Mercy)