🩵Celestiet


✨ Betekenis: Celestiet, ook bekend als Celestine, is een mineraal dat voornamelijk voorkomt in afzettingsgesteenten, vaak in lichtblauwe tinten, en symboliseert mentale helderheid en een hoger doel.

✨ Helende eigenschappen: Dit kristal biedt zowel fysieke genezing door het lichaam te helpen gifstoffen weg te spoelen als emotionele genezing door innerlijke balans, vrede en helderheid in relaties te bevorderen.

✨ Bescherming: Celestiet blinkt uit in metafysische eigenschappen, helpt bij het opruimen van negatieve energie, verbindt zich met engelenrijken en verbetert paranormale vermogens door middel van chakra-uitlijning.

✨ Gebruik: Of het nu in huizen wordt geplaatst om communicatie en rust te bevorderen of als sieraad wordt gedragen, Celestiet dient als kanaal voor hemelse energie en spirituele verbinding.

✨ Verzorging: Omdat het een delicaat kristal is, moet Celestiet voorzichtig worden gereinigd, hetzij door spoelen in water of met behulp van zout, en moet het worden opgeladen in maanlicht of kort zonlicht, waarbij langdurige blootstelling wordt vermeden om kleurvervaging te voorkomen.


💎 Wat is Celestiet?

Celestiet is een mineraal dat bestaat uit strontiumsulfaat. Het heet ook Celestine. Het is een kristal dat vooral in sedimentair gesteente wordt aangetroffen. Meestal wordt Celestiet aangetroffen in de kleuren lichtblauw of wit, hoewel het ook roze, lichtgroen, lichtbruin, grijs of zelfs kleurloos kan zijn. De betekenis van Celestite is mentale helderheid en een hoger doel.


🦋 Helende eigenschappen van Celestiet

Levend en bruisend met mooie hoge vibraties, als Celestite een lied was, zou het zeker een koor van engelen zijn dat zingt. Eén blik op de wazige blauwe glans en je kunt het niet helpen dat je het gevoel hebt dat je naar een hoger bestaansniveau bent getild. Maar ongeacht de vluchtige stijl en new age-stemmingen, Celestite doet geweldig werk als het gaat om chakra-reiniging en aarding. Deze steen is als het knallen van een koude pil; hij kalmeert onmiddellijk de geest en verlicht hete hoofden. Hier zijn alle manieren waarop Celestite uw lichaam, geest en ziel dient...


🧘 Fysieke genezende eigenschappen

Reinig je aura, ruim de rommel uit je geest en laat die zoete innerlijke vrede in elke cel komen met de krachtige genezende eigenschappen van Celestiet. Deze zachte en prachtige steen staat meer bekend om zijn spirituele krachten, maar omdat het fysieke en het hemellichaam met elkaar verbonden zijn, is er zeker een domino-effect. Celestiet kan het lichaam helpen gifstoffen weg te spoelen en is vooral nuttig bij het helpen genezen van stressgerelateerde aandoeningen. Of het nu gaat om spijsverteringsproblemen of acne, de aanraking van Celestiet is als een organische balsem voor het lichaam.


🙏 Mentale en emotionele helende eigenschappen

Haal diep adem en ontspan, Celestite staat aan jouw kant. Bij dit kristal gaat het erom je te dwingen je innerlijke balans en een perfect gevoel van vrede te vinden. Het is een ongelooflijke steen om naar toe te gaan als je worstelt met disfunctionele relaties, omdat het helpt om de geest te zuiveren van woede, wrok en aanhoudende slechte stemmingen – waardoor plaats wordt gemaakt voor helderheid, heldere ogen en een gevoel van kalmte om meteen naar binnen te waaien. je laat je niet leiden door het vuur van je emoties, je bent beter toegerust om te communiceren, mededogen te uiten, zowel van binnen als van buiten, en om je hart te openen. Voor degenen die zich voortdurend gespannen of overweldigd voelen, kalmeert Celestite de stormen die van binnen woeden. Het doet dit niet met een positieve whitewash, maar nodigt je in plaats daarvan uit om je gevoelens stukje bij beetje te verwerken, in stilte te zitten, je hogere doel te begrijpen, en je innerlijke kracht en oneindige wijsheid te laten zwaarder wegen dan de schaduwrijke plaatsen van angst.


🦋 Metafysische eigenschappen

Celestiet blinkt uit als het gaat om zijn betoverende metafysische eigenschappen. Voor al diegenen die klaar zijn om de kast van negatieve energie op te ruimen en die zich willen verbinden met de engelenrijken, is dit kristal degene die ons open en altijd instroom houdt. Celestiet begint zijn goddelijke energie-opgraving met de Keelchakra, waardoor eventuele blokkades worden opgeheven, zodat je stem- en communicatiemiddelen de ruimte krijgen om te gedijen. Het werkt ook op het Derde Oog Chakra – de plaats van onze diepste intuïtie en oneindige wijsheid. Als je hogerop gaat, kan Celestiet je Kruinchakra opwekken – het belangrijkste chakra voor etherische energie en onze visie uitbreiden naar de verste uithoeken van het universum. Voor degenen die vertrouwen op beschermengelen en hogere rijken, is Celestite jouw ticket om je te helpen het te vinden. Een andere manier waarop Celestite zich onderscheidt van de massa in termen van het voeden van je spirituele ontwikkeling is door gebruik te maken van die paranormale vermogens. Voor degenen die altijd al een beetje nieuwsgierig zijn geweest naar helderziendheid en het vermogen om verder te kijken dan het bleke, kan de prachtige blauwe Celestiet je helpen die verborgen kracht aan te boren - waardoor je begrip van het hier en nu verder wordt vergroot en je mentale helderheid wordt gelaagd.

 

 ⋰ Celestiet Custer (Mercy) 

 ⋰ Celestiet Custer (Mercy) 

 ⋰ Celestiet Custer (Mercy)