💙Lapis Lazuli


✨ Betekenis: Lapis Lazuli, vaak de 'bewaarder van de wijsheid' genoemd, wordt verondersteld het vermogen te bezitten om de geest te verlichten en tot zelfbewustzijn te leiden.

✨ Helende eigenschappen: Het kristal staat bekend om zijn kracht om het derde oogchakra te stimuleren, waardoor een omgeving wordt bevorderd die bevorderlijk is voor innerlijke vrede, helderheid en het voeden van een diepere verbinding tussen lichaam en geest.

✨ Bescherming: Lapis Lazuli wordt geprezen om zijn beschermende eigenschappen, beschermt de drager tegen negatieve energieën en zorgt voor rust en vrede in zijn omgeving.

✨ Gebruik: Lapis Lazuli wordt in verschillende vormen gebruikt, zoals sieraden en talismannen, en wordt vaak gebruikt bij meditatie om spirituele verkenning te bevorderen, en het is ook populair bij kristaltherapie om emotionele genezing te vergemakkelijken.

✨ Verzorging: Om Lapis Lazuli te verzorgen, wordt aanbevolen om hem onder stromend water te reinigen, hem op te laden bij het licht van de maan en hem uit de buurt van agressieve chemicaliën te houden om zijn levendige blauwe tint en krachtige energie te behouden.

💙 Lapis Lazuli helende eigenschappen

Lapis Lazuli komt uit vele uithoeken van de aarde, waaronder de mystieke uithoeken van Afghanistan, de oude Romeinse kusten van Italië, de nieuwe werelden van de VS en de met wijn doordrenkte landen van Chili. Met een naam die zich rechtstreeks vertaalt naar Blauwe Steen in de oude taal van het Latijn, is kleur het eerste dat je aanspreekt als het om Lapis Lazuli gaat. Een glinsterende diepblauwe tint, soms bespikkeld met goud en met paarse tinten erdoorheen. Het is geen wonder dat schilders uit de Renaissance halsoverkop verliefd werden op deze buitenaardse poëtische kleur. Maar afgezien van het heldere indigo en marineblauwe huwelijk van tinten, bezit Lapis Lazuli een hele reeks helende eigenschappen en staat bekend om het onthullen van diepe innerlijke waarheden, die je uitnodigt tot authenticiteit en je de magie van je eigen machtige wil laat zien. Hier zijn alle manieren waarop Lapis Lazuli u kan helpen uw allerbeste leven te leiden en volledig in lijn te komen met uw eigen ware ziel.


🧘 Fysieke genezende eigenschappen

• Helpt bij depressie en slapeloosheid
• Verzacht keel- en schildklierproblemen
Een blik op Lapis Lazuli is voldoende om uw bloeddruk te verlagen. De serene tinten veranderen iets van binnen en reinigen je van top tot teen in zachte gratie. Het is een prachtige booster voor het immuunsysteem, vooral in tijden waarin je je traag, neerslachtig of gewoon niet meer in het leven voelt. Depressie, slapeloosheid en duizeligheid zijn allemaal aandoeningen waarbij Lapis Lazuli niet verlegen is om een handje te helpen. Het is een steen die je verleidt om mentaal weer in balans te komen en dit heeft een verbazingwekkend domino-effect als het erom gaat ons rechtop te houden in ons fysieke leven.

Lapis Lazuli verzacht ook ontstekingen en bestrijdt zowel de luchtwegen als het zenuwstelsel. Het deblokkeert problemen met de keel en de schildklier. Als u last heeft van keelpijn, problemen met de stembanden of orgaanklachten, spoelt deze steen het systeem door en zorgt ervoor dat u blijft bloeien.


🦋 Mentale en emotionele helende eigenschappen

• Helpt bij waarheid en zelfbewustzijn
• Moedigt zelfexpressie en banden aan
Zeg ja tegen zelfbewustzijn en klim uit de schaduw van onderdrukking wanneer je nog meer Lapis Lazuli-zin in je leven uitnodigt. Dit genezende kristal brengt zijn rijke tinten blauw en koninklijke vlekjes gouden pyriet met zich mee om je aan je eigen waarde te herinneren. Het is een ongelooflijke steen die de weggestopte zelfkennis naar boven haalt die leidt tot authenticiteit en de vrijheid om in je waarheid te leven. Als je moeite hebt om jezelf op de voorgrond te plaatsen, als je zelfvertrouwen is geschaad, dan kan het brengen van de helende kracht van Lapis Lazuli in je dagelijkse leven een complete gamechanger zijn.

Omdat het een steen is die zelfexpressie aanmoedigt en je uitnodigt om de waarheid te spreken, maakt dit hem tot een geweldig hulpmiddel voor het opbouwen van relaties en het smeden van hechte vriendschappen met degenen die de ware jij kunnen dienen. Onze waarheid kunnen spreken is een van de belangrijkste dingen die we kunnen doen om de vibraties van onze ziel te verhogen. Het helpt ons om eerlijk en sterk in ons eigen licht te staan, het vermindert opgekropte frustratie en woede, en het maakt ons besluitvaardiger in het kiezen van paden (zowel groot als klein) die goed voor ons zijn.

De waarheid kan soms hard zijn, maar het is belangrijk om die steen om te draaien en te zien wat eronder zit. Ja, je zult misschien beperkingen tegenkomen, maar je zult ook de ongelooflijke kans op groei en glorie vinden. Het Lapis Lazuli-kristal herinnert ons eraan niet bang te zijn.


💎 Metafysische eigenschappen

• Verbonden met het derde oogchakra
• Verbonden met het keelchakra

De transcendentale kleuren van Lapis Lazuli geven de hint dat deze steen zeker verbonden is met de geestenrijken. Uiteraard is Lapis Lazuli verbonden met het Derde Oog Chakra. Dit chakra staat bekend als het oog van bewustzijn, degene die alles ziet. Als zesde chakra wordt het sterk gemotiveerd door kennis, intuïtie, wijsheid en inzicht – eigenlijk alle dingen die ons helpen onze vele lagen te ontrafelen om tot de kern te komen. Als je een blokkade in je Hemelse Oog hebt, kun je het lastig vinden om je te concentreren, verbinding te maken en kalm te blijven, vooral als de wereld om je heen in chaos vervalt. Stress, ziekte en emotionele problemen kunnen allemaal een effect hebben op uw derde oogchakra. Wanneer je je Derde Oog-chakra ontwaakt, heb je misschien het vermogen om verder te zien en de donkerblauwe lapis te gebruiken om verborgen paranormale vermogens aan te boren.

Lapis Lazuli is altijd de steen om een stap verder te gaan en stopt niet bij je Derde Oogchakra maar houdt ook rekening met je Keelchakra. Zoals gezegd is het een Steen van Wijsheid, en daar zit ook communicatie in. Wanneer de Keelchakra geblokkeerd is, kan het zijn dat je moeite hebt om je gehoord en begrepen te voelen, of dat je de confrontatie en expressie helemaal uit de weg gaat. Het gebruik van Lapis Lazuli om je keel te ontstoppen en de waarheid te laten stromen, zal je die uitbarsting van vertrouwen, helderheid en het vermogen geven om voor jezelf op te komen die je misschien hebt gemist.

 

 ⋰ Lapis Lazuli Hartjes (Mercy) 

 ⋰ Lapis Lazuli Hartjes (Mercy) 

 ⋰ Lapis Lazuli Hart (Mercy) 

 ⋰ Lapis Lazuli Hangers (Mercy) 

 ⋰ Lapis Lazuli Trommelstenen (Mercy) 

 ⋰ Lapis Lazuli Trommelsteen (Mercy) 

 ⋰ Lapis Lazuli Palmsteen (Mercy) 

 ⋰ Lapis Lazuli Trommelstenen (Mercy) 

 ⋰ Lapis Lazuli Hartjes (Mercy)