💜 Charoiet


✨Betekenis: Charoiet, een zeldzame paarse steen die bekend staat als de ‘Steen van Transformatie’, symboliseert diepe transformatie en onvoorwaardelijke liefde en bevordert emotionele genezing, spirituele kracht en regulering van energieën.

✨Helende eigenschappen: Charoiet bevordert positieve transformatie, helpt bij het loslaten van negatieve energie, brengt lichaam, geest en ziel in balans en brengt de violette lichtstraal teweeg voor holistische genezing.

✨Bescherming: Met zijn krachtige spirituele energie reinigt Charoiet hogere chakra's, verwijdert blokkades uit het hart-, derde oog- en kruinchakra en verbindt individuen met dualiteiten en Moeder Gaia.

✨Gebruik: Het dragen van Charoiet dicht bij de huid of het gebruiken ervan tijdens meditatie verhoogt de energie ervan, waardoor het gunstig is voor paranormaal werk, tarotlezingen, droomwerk en verkenning van vorige levens.

✨Verzorging: Om Charoite energiek te houden, reinigt u het door het onder lauw water te laten lopen of in de buurt van een natuurlijke waterbron te plaatsen, en het kort in zonlicht op te laden om Gaia's energie te absorberen.

💜 Wat is Charoiet?

Charoiet is een mineraal van kalium, barium, calciumstrontium en waterstofsilicaat. Het is een zeldzame paarse steen met een parelachtige glans en wordt geleverd in kleuren van violet tot donkerder paars met wervelingen op het oppervlak. De betekenis van Charoiet is transformatie.

🙏 Genezende eigenschappen

Charoiet is hier om het licht te brengen. Deze steen, bespat met paarse potentie, draait helemaal om positieve transformatie. Om met een schone lei te denken en grote kansen in je leven te verwelkomen, is het belangrijk om negatieve energie los te laten en te oefenen in het aanwezig zijn in het hier en nu. Charoiet helpt je het lawaai te doorbreken, diep inzicht te omarmen en te leven in overeenstemming met je hoogste gevoel van authenticiteit. Als balancer van lichaam, geest en ziel, hier is hoe Charoiet de violette lichtstraal in je leven kan brengen.

🧘‍♀️ Fysieke genezing

Charoiet activeert zijn helende krachten in het lichaam, omdat het deze hoge frequenties gebruikt om ziekte en pijn om te zetten in gezondheid en voorspoed. Als natuurlijke stressbreker is Charoiet uitstekend in het helpen uw bloeddruk onder controle te houden en kan het ook de gezondheid van uw pancreas en lever helpen verbeteren. De serene energie kan ook enorm gunstig zijn voor mensen die worstelen met Asperger of ADHD. Deze paarse talisman werkt ook als het gaat om het ontgiften van het lichaam en kan een handig hulpmiddel zijn voor degenen die proberen de hoeveelheid gifstoffen te verminderen. Ten slotte kan het ook een slimme pijnstiller zijn, die alles helpt verlichten, van spierpijn tot migraine.

🦄 Mentale en emotionele genezing

Als het om je emotionele welzijn gaat, slaat Charoite geen slag over. Deze steen roept moed op en geeft je zelfvertrouwen een boost en herinnert je eraan dat je alles kunt bereiken wat je wilt in het leven. Voor degenen die te maken hebben met enige vorm van verlies in hun leven, zal Charoite je oppakken, afstoffen en je uitnodigen om de interne kracht te vinden om een andere draai aan de dingen te geven. Het is een geweldige steen bij het nemen van beslissingen, omdat het duidelijkheid brengt en je helpt keuzes te maken op basis van liefde in plaats van te verzanden in angst. Charoiet nodigt je uit om los te laten en als we dit doen, is de kans kleiner dat we in frustratie opgesloten raken, maar dat we eerder de zoete verrassingen ontdekken die in een situatie verborgen kunnen liggen.

🌌 Metafysische eigenschappen

Charoiet is grote spirituele energie. Deze krachtige paarse edelsteen kan je hogere chakra's reinigen en blokkades uit het hartchakra, het derde oogchakra en het kruinchakra verwijderen. Door de aura te reinigen en onze bovenste chakra's te openen, zijn we op de perfecte plek om opbeurende positieve energieën te ontvangen. Zelfs voorbij de openhartige liefde, de wijsheid van het derde oog en de universele verbinding vanuit de kruin, helpt Charoiet ons ook om ons aan te passen aan een hogere frequentie die ons bewustzijn kan verruimen en zelfs een verlangen in ons kan opwekken om 'dienstbaar te zijn'. ' voor de wereld als geheel. Charoiet verbindt ons met individuen, dualiteiten en Moeder Gaia.

 

 ⋰ Charoiet Trommelsteen (Mercy)