🩷Robijn


✨ Ruby metafysische eigenschappen en voordelen De meeste robijnen vertonen roze, rode of paarse tinten, die de wortel-, hart- en hogere hartchakra's openen. Ze brengen moed, gronding, overvloed en stabiliteit. De eigenschappen van Ruby omvatten de astrologische effecten van de zon en Mars, die verantwoordelijk zijn voor manifestatie, gezondheid, communicatie en kracht. Wie moet Ruby dragen? De beste sterrenbeelden die worden aanbevolen voor het dragen van Robijn zijn Leeuw, Schorpioen, Ram, Steenbok, Boogschutter en Kreeft. Wist je dat het Vuur-element heerst over Ruby? De Zuidhoek is de beste plek om Ruby in huis te houden en vitaliteit en passie te verspreiden. Het wordt geassocieerd met de kosmische vibratie van 3, verantwoordelijk voor vertrouwen, groei en vruchtbaarheid. Het maakt gebruik van de energieën van Sekhmet, de Egyptische God van de Oorlog; Krishna, de hindoegodin van de liefde; Diana, de Romeinse godin van de maan; Zhurong, de Chinese god van het vuur; Suryadev, de hindoeïstische zonnegod, en Hestia, de Griekse godin van huis en gezin.

🩷 Ruby helende eigenschappen en voordelen:

✨ Kracht en Passie: Robijnen voeden je energie, kracht, vitaliteit en zin in seks. Laad je kristal op met vuurenergie voor passie door het veilig voor een kaarsvlam te houden.

✨Pijnbeheersing: Wist je dat Robijnkristal-elixer chakrablokkades opruimt? Het beste is dat ze goed zijn voor pijn in je ledematen, rug en nek. Maak een kristallen elixer door indirect de energieën van een robijn in een glas te laten stromen. Consumeer het totdat de pijn verdwijnt.

✨ Gewichtsverlies" Robijnen met kyaniet, spinel en biotiet zijn goed voor het stimuleren van de stofwisseling. Laad uw kristal een paar minuten op met positieve affirmaties en draag hem in uw linkerzak voordat u gaat trainen.

✨ Vruchtbaarheid: De meeste Birmese robijnen hebben een opvallende kleur en energie die het voortplantingssysteem geneest en versterkt. Het is goed om uw kansen op bevruchting te vergroten. Begraaf je kristal onder vijf centimeter aarde gedurende een hele maancyclus. Plaats hem dan op je nachtkastje.

✨ Liefde en vriendelijkheid: Als je je somber voelt, gebruik dan een bijna ondoorzichtige robijn met paarse ondertonen. Het leert je geest hoe je los kunt laten en je hart kunt helen. Hartchakra-meditatie is een prachtige techniek om verbinding te maken met het universum en de liefde om je heen te accepteren en te verspreiden.

✨Kundalini-ontwaken: Gedeeltelijk gekleurde robijn is goed voor het doen ontwaken van uw levenskrachtenergie die rust in de Sacrale Chakra. Het kan ook je slapende krachten of talenten activeren. Laad uw kristal op door 2 tot 3 minuten naar de opkomende zon te kijken. Ga liggen en plaats het kristal tussen je binnenkant van de dijen. Sluit je ogen en visualiseer de opening van het kundalinicentrum.

✨Manifestatie: De meeste hoogvibrerende robijnen met minimale insluitsels uit Myanmar en Sri Lanka zijn versterkerkristallen, ideaal voor het manifesteren van intenties. Je kunt verschillende programmeertechnieken voor je kristal combineren voordat je een manifestatieraster in de oostelijke hoek van je huis plaatst. De meeste robijnen hebben een natuurlijke energie om blokkades op te ruimen en welvaart aan te trekken.Je kunt hem na vijf minuten opladen in zonlicht met positieve affirmaties in de zuidoostelijke richting plaatsen. 

👉 Betekenis: Robijn is een steen van passie, bescherming en voorspoed, symboliseert de zon en doordrenkt met een intense levenskracht die negativiteit en psychische aanvallen afweert.

👉 Genezende eigenschappen: Er wordt aangenomen dat het de genezing bevordert door de bloedcirculatie te verbeteren, het lichaam te ontgiften en koorts en infectieziekten te behandelen.


👉 Bescherming: Robijnen bieden bescherming door een moedige gemoedstoestand aan te moedigen en de veiligheid te bevorderen tijdens het reizen of in de aanwezigheid van negatieve energieën.

👉 Gebruik: Bij gebruik worden robijnen vaak gedragen als sieraden of gedragen als talismannen om de motivatie te vergroten, realistische doelen te stellen en het hartchakra te stimuleren.

👉 Verzorging: Om robijnrode kristallen te verzorgen, moeten ze worden gereinigd met salie, geluid, maanlicht of aarde, en worden opgeladen door de zon voor het beste energetische effect. 🩷

 ⋰ Robijn Cluster  (Mercy) 

 ⋰ Robijn Ruw (Mercy)