Goudsteen


🧡 GOUDSTEEN 🧡

✨ Betekenis: Goldstone is een door de mens gemaakt glas dat symbool staat voor ambitie, inspiratie en de kracht van creativiteit en zelfvertrouwen.

✨ Helende eigenschappen: Het revitaliseert lichaam en geest, stimuleert een gezonde bloedsomloop en ondersteunt weefselregeneratie met de energiegeleidende eigenschappen van koper.

✨ Bescherming: Goudsteen biedt beschermende energie, vooral voor reizigers, door de aura te omringen met een schild en negatieve energie terug te kaatsen.

✨ Gebruik: Het dragen van Goldstone tegen de huid kan het zelfvertrouwen en de kracht vergroten, en het plaatsen ervan in een werkruimte kan de motivatie en focus herstellen.

✨ Verzorging: Reinig Goldstone door het onder lauw water te laten lopen om de energetische opbouw te verwijderen en gebruik een zachte doek of borstel voor een diepere reiniging.
Goldstone is een door de mens gemaakt glinsterend gekleurd glas. Het wordt gemaakt door silica, borax, koperoxide en andere chemicaliën te smelten. Het heeft voornamelijk een roodbruine of gouden kleur met kopervlekken. Goudsteen is glad en gepolijst met reflecterende insluitsels. De betekenis van Goldstone kan ambitie, inspiratie en macht zijn.

De glinsterende goudsteen is niet van goud gemaakt en is ook niet eens een steen, maar dat doet niets af aan de glinsterende pracht. Dit glinsterende glas heeft vele namen gekend, waaronder Aventurijnglas, Gold Star en Monk's Stone. Hoewel het vanwege de rijke tinten vaak Goudsteen wordt genoemd, bestaat er ook groene goudsteen, blauwe goudsteen en bruine goudsteen. De oorsprong van Goldstone is duister. Er werd aangenomen dat het in de zeventiende eeuw door Italiaanse monniken werd gecreëerd. Er zijn echter eerdere gegevens dat Goldstone hier was - of dat nu in Iran was in de twaalfde eeuw of door de Romeinen. Goldstone kan stevig worden herleid tot Venetië en Vincenzo Miotti, die van het staatshoofd de opdracht kreeg om dit prachtige stuk glas te maken.

☀️ Genezende eigenschappen

💙 Blauwe goudsteen

Altijd klaar om uw geest nieuw leven in te blazen, uw lichaam op te frissen en uw geest tot rust te brengen, bezuinigt de Goldstone niet op genezing. Er spelen zoveel elementen in dit juweel - van de energiegeleider van koper tot de reflecterende blik van glas, de kracht van ijzer en de aardse tinten die ons aan het hier en nu binden - al deze aspecten dragen bij aan de helende aard van Goldstone. en ook positieve energie.

👑 Goldstone-variëteiten

Er zijn verschillende soorten Goldstone en elk brengt zijn eigen genezende eigenschappen met zich mee naar het feest. Of het nu gaat om zonsondergangtinten of koele trillingen, hier zijn enkele manieren waarop verschillende tinten Goudsteen u gedekt hebben.

💚 Groene Goudsteen - Ontgrendelt het hartchakra, versterkt uw toewijding aan zelfzorg.

💙 Blauwe Goudsteen - Ideaal voor empaten, omdat het helpt bij het opruimen van keelchakra-blokkades, zodat je grenzen kunt stellen. Kalmeert ook overgevoelige aard en stimuleert zelfacceptatie.

🤎 Bruine Goudsteen - Rijk en aards, de Bruine Goudsteen wekt het sacrale chakra, stimuleert de positieve stroom, schopt negatieve energie naar buiten en revitaliseert het lichaam.

❤️ Rode Goudsteen - Vertrouwen en ambitie stromen met de Rode Goudsteen. Deze steentint, doordrenkt van passie en gedrevenheid, herinnert je eraan om eropuit te gaan en het te gaan halen.

🧘‍♂️ Fysiek

Een goddelijke detoxsteen, dit juweeltje is hier om je geest, lichaam en geest te vernieuwen. Goldstone is een geweldige booster voor het lichaam, omdat het ook een gezonde bloedsomloop en weefselregeneratie stimuleert. Het kan ook de geest verscherpen en de draaiknop op die lage energieniveaus hoger zetten. Het extra voordeel dat koper zeer aanwezig is in Goldstone betekent ook dat je die helende eigenschappen krijgt. Koper staat erom bekend ontstekingen te bestrijden en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te ondersteunen.

🌟 Mentale en emotionele genezing

Hoewel Goldstone bekend staat als een juweel van ambitie en gedrevenheid, betekent dit niet dat het allemaal om burn-out draait. Goldstone lijkt intuïtief te weten dat je tot groot succes kunt komen door harmonie, kalmte en volmaakt geduld. Het is een steen die grote emoties helpt te stabiliseren en optimisme door te laten stromen. Omdat het een soort glas is, betekent dit ook dat Goldstone reflecterende eigenschappen heeft. Het helpt je om jezelf duidelijk te zien en die kennis te gebruiken om keuzes te maken waar je op de beste manier profijt van hebt. Goldstone houdt je geaard en nodigt tegelijkertijd vitaliteit uit om je kopje te vullen. Goldstone staat ook bekend om het aanmoedigen van vrijgevigheid, vreugde, vertrouwen, moed en een betere risico-evaluatie.

🌼 Metafysische eigenschappen

Omdat Goldstone uw gevoel van vreugde en moed opwekt, betekent dit dat u uw hart wijd open kunt laten staan als het gaat om het manifesteren van het leven dat u wenst. Wanneer we onze energie afstemmen op positiviteit, betekent dit dat we hetzelfde uit het universum kunnen aantrekken. Goldstone bereidt ons niet alleen voor op groot succes, maar op spiritueel niveau omringt het ons met goede vibes en positieve kracht. Het houdt ons beschermd omdat we in staat zijn om alle negatieve energie die op ons pad komt terug te kaatsen. Goudsteen werkt op verschillende chakra's. Het is een aardende steen, wat betekent dat hij ons wortelchakra beveiligt en ons een gevoel van veiligheid en stabiliteit geeft. Het brengt ook vitaliteit naar het sacrale chakra, wat onze creativiteit, gedrevenheid en speelse passie stimuleert. Blauwe Goudsteen kan op het keelchakra werken en ons uitnodigen om onze waarheid te delen, vanuit het hart te spreken en pure pleitbezorgers voor onszelf te zijn.

🧡https://www.awakening-worldwide.nl/webshop/edelstenen-kristallen

 ⋰ Charoiet Trommelsteen (Mercy)