🩷 Rozen Kwarts


✨ Betekenis: Rozenkwarts, vaak de 'Hartsteen' genoemd, symboliseert onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede en bevordert diepe innerlijke genezing en eigenliefde.

 

✨ Helende eigenschappen: Dit kristal heeft de kracht om positieve affirmaties te versterken, vertrouwen en harmonie in relaties te herstellen en te helpen bij emotionele genezing.

 

✨Bescherming: Rozenkwarts fungeert als een beschermend schild tegen milieuverontreinigende stoffen en vervangt negatieve energieën door liefdevolle vibraties.

 

🙏Gebruik: Het opnemen van rozenkwarts in dagelijkse rituelen, zoals meditatie of het plaatsen ervan in woonruimtes, kan liefde aantrekken en harmonieuze relaties onderhouden.

 

💕Verzorging: Om rozenkwarts te reinigen en op te laden, wordt aanbevolen om het met salie uit te smeren of onder het maanlicht te plaatsen, zodat de energie krachtig blijft.


>>>> Wat is rozenkwarts?

Rozekwarts is een roze vorm van kwarts. Het wordt ook wel hyalienkwarts genoemd. Het heeft een lichtroze kleur en een doorschijnende transparantie en een glasachtige glans. Het heeft ook een zeshoekig kristalsysteem en valt in de minerale klasse van kwarts. De betekenis van Rozenkwarts is liefde en mededogen.


💝 Helende eigenschappen van rozenkwarts

Liefdevolle energie, overvloed, vreugde - De helende eigenschappen van Rozekwarts komen snel, vooral met het moeilijke klimaat waarin de wereld zich tegenwoordig bevindt.


🧘‍♀️ Fysieke genezende eigenschappen

Helpt de bloedsomloop te verbeteren en verbetert de gezondheid van het hart. Goed voor de zwangerschap Naast dat het wonderen verricht als het gaat om gevoelvolle genezing, beschikt Rozenkwarts ook over prachtige genezende eigenschappen voor het lichaam. In overeenstemming met het thema hartgenezer kan Rozenkwarts helpen trombose en hartaanvallen te voorkomen, de bloedsomloop te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw hartspier zo soepel en sterk mogelijk is.

Er is een lange geschiedenis waarin moeders zich tijdens hun zwangerschap tot de krachtige kracht van Rozenkwarts wendden. Er wordt gezegd dat Rozenkwarts de moeder en het ongeboren kind helpt beschermen tegen problemen tijdens de zwangerschap dankzij de diepe vrouwelijke energie. Voor nieuwe moeders is Rozenkwarts een vriendelijke steen om dichtbij te hebben, omdat er wordt gezegd dat het helpt onbreekbare banden te onderhouden en de liefdesenergie als een fontein te laten stromen.


🙏 Mentale en emotionele helende eigenschappen

- Ze helpt je emotionele wonden te genezen.
- Nodigt uit tot meer compassie en zorg

De andere naam waarvoor Rozenkwarts bekend staat is als The Heart Stone. Zoals gezegd is Rozenkwarts nauw verbonden met het hartchakra, en dit kristal wordt vaak gebruikt om het hart te helpen genezen van de pijn of het trauma dat voortkomt uit diepe emotionele wonden. Rozenkwarts wordt ook gebruikt als visitekaartje voor degenen die verlangen naar meer liefde in hun leven. Dit hoeft niet altijd de vorm aan te nemen van romantische liefde, maar meer in het vinden van een diep gevoel van compassie en zorg in deze wereld – vooral als het afkomstig is van een van de belangrijkste bronnen die het kunnen brengen – jezelf.


✨ Metafysische eigenschappen

• Stimuleert verbinding
• Stemt af op godinnenenergie
• Als uw hartchakra geblokkeerd voelt, kunt u tekenen van ongezond gedrag ervaren als het gaat om relaties. Misschien neig je meer naar wederzijdse afhankelijkheid, ben je snel jaloers, heb je weinig vertrouwen in jezelf of in anderen, en voel je je vaak niet bereid of onwaardig genoeg om jezelf aan de genade van de liefde te geven. Een van de meest verbluffende helende eigenschappen van Rozenkwarts is het vermogen om het hart open te breken en je weer op één lijn te brengen, zodat je je verbonden, getroost en open voelt voor alle mogelijkheden die een vreugdevol leven met zich mee kan brengen.

Een ander mooi voordeel van Rozenkwarts is haar diepe vibratie en afstemming op de godinnenenergie. Rozenkwarts is verbonden met het vrouwelijke goddelijke, wat betekent dat het de uitstraling van mededogen en vrede en de warmte van het moederschap met zich meedraagt – allemaal met de superieure kracht van de geest. Als je het gevoel hebt dat je moet leren hoe je jezelf kunt kalmeren, genezen moet worden door je eigen handen en je eigen potentieel naar de godinnensfeer moet verheffen, dan is Rozenkwarts een pad dat je daarheen brengt.

 

 ⋰ Roze Kwarts Palmsteen (Mercy) 

 ⋰ Roze Kwarts  (Lavendel) Hartjes (Mercy) 

 ⋰ Roze Kwarts Piramide (Mercy) 

 ⋰ Roze Kwarts Ruw (Mercy) 

 ⋰ Roze Kwarts Toren (Mercy) 

 ⋰ Roze Kwarts Trommelstenen (Mercy) 

 ⋰ Roze Kwarts Hart (Mercy) 

 ⋰ Roze Kwarts Oplegstenen (Mercy) 

 ⋰ Roze Kwarts Punt (Mercy) 

 ⋰ Roze Kwarts Hart (Mercy) 

 ⋰ Roze Kwarts Ruw (Mercy) 

 ⋰ Roze Kwarts (Lavendel) Hart (Mercy) 

 ⋰ Roze Kwarts Palmsteen (Mercy) 

 ⋰ Roze Kwarts Stenen (Mercy)