🩵KYANIET


💙 KYANIET 💙

✨ Betekenis: Kyaniet is een aluminosilicaatmineraal dat bekend staat om logisch denken en genezen, vaak aangetroffen in de kleuren blauw, groen, zwart en oranje.

✨ Helende eigenschappen: Kyaniet biedt fysieke genezing door pijn te verlichten, de bloeddruk te verlagen en het herstel van trauma te bevorderen, terwijl het ook de geest kalmeert en helpt bij het herinneren van dromen en zelfexpressie.

✨ Bescherming: Met zijn hoge trillingen helpt Kyaniet bij het opruimen van blokkades, het bevorderen van sterke verbindingen en het zorgen voor vriendelijke en meelevende communicatie.

✨ Gebruik: Kyaniet kan worden gebruikt in sieraden, in huizen en kantoren worden geplaatst om de communicatie en harmonie te verbeteren, en wordt geassocieerd met de sterrenbeelden Stier, Ram en Weegschaal.

✨ Verzorging: Kyaniet houdt zich niet vast aan negatieve energie en kan worden gereinigd door het onder lauw of koud water te laten lopen, en worden opgeladen door het in een natuurlijke kom met water te plaatsen.

💙 Wat is kyaniet?

Kyaniet is een aluminosilicaatmineraal. Het wordt vaak aangetroffen in kwarts en maakt deel uit van het triclinische kristalsysteem. Kyaniet is ook bekend onder de namen distheen, rhaeticiet en cyaniet. Het heeft een doorschijnende uitstraling en is verkrijgbaar in de kleuren blauw, maar ook groen, zwart en oranje. De betekenis van Kyaniet is logisch denken en genezen.

🪽 Kyaniet helende eigenschappen

Verschillende soorten en tinten Kyaniet
Kyaniet doet wonderen bij blokkades, omdat het gepaard gaat met fantastische hoge trillingen. Kyaniet zit vol positieve eigenschappen, het is een steen die sterke verbindingen, loyaliteit, de bloei van de tak van vriendschap en vriendelijke en medelevende communicatie inspireert op een manier die niet verglijdt in patronen die mensen prettig vinden. Bekijk alle manieren waarop Kyaniet je geest, lichaam en ziel kan kalmeren.

🧘 Fysieke helende eigenschappen

Als het om het fysieke lichaam gaat, heeft Kyanite jouw nummer. Het is een geweldige natuurlijke pijnstiller, die altijd klaar staat om een handje te helpen bij alles, van het helpen verlagen van de bloeddruk tot het bestrijden van ontstekingen en het helpen van het lichaam bij het afweren van allerlei soorten infecties. Voor degenen die in hun leven met een of ander fysiek trauma te maken hebben gehad, kan Kyaniet een steen zijn die het herstel prachtig ondersteunt. Het helpt de hersenen te genezen door de geest te verscherpen. Het helpt de neurale paden te vormen, en omdat het ook helpt bij het aanmoedigen van een goede slaap en gezonde eetpatronen, zorgt het ervoor dat uw basisgezondheid in topvorm komt voor de genezing van uw lichaam.

🩵 Mentale en emotionele helende eigenschappen

Kyaniet is een van de meest kalmerende helende kristallen die je maar kunt wensen. Voor degenen die merken dat hun zenuwen zich ooit gerafeld voelen of die vatbaar zijn voor snelle uitbarstingen van woede of angst, is dit de steen die je nodig hebt om opvliegende hoofden te kalmeren en gevoelens van chaos weer bij elkaar te brengen. Kyaniet kan een geweldige steen zijn om de communicatie te verzachten en mededogen te vergroten. Voor degenen die wat verzorging nodig hebben als het gaat om vocaal contact maken met mensen in de buurt, zal deze steen je de intuïtieve kennis, de lyrische stroom en het gevoel van begrip geven om eigenaar te worden van je zelfexpressie.

Kyaniet kan ook een geweldige steen zijn die helpt bij het herinneren van dromen. Soms krijgen we onze belangrijkste boodschappen uit het universum als we slapen. Als we deze dromen kunnen onthouden, kunnen we de betekenis ervan onderscheiden en ontcijferen wat onze intuïtie en het grotere universum te zeggen hebben. Bovenal is Kyaniet een kristal dat je uitnodigt om te genezen. Het vraagt je om diep in jezelf te kijken, niet langer in een slachtoffermentaliteit te zitten en de juiste controle over je eigen leven te behouden. Het moedigt een logische manier van denken aan, vraagt je om niet zo strak gebonden te zijn aan je intense emoties, en om met zekerheid je zielenpad te vinden.

🌌 Metafysische eigenschappen

Kyaniet is een geweldige chakra-reiniger, met verschillende stijlen en tinten Kyaniet die verbinding maken met verschillende chakra's. Hoewel Kyaniet bekend staat om het aanmoedigen van lineair en logisch denken, betekent dit niet dat het overslaat als het gaat om spirituele verfijning en het vergroten van paranormale vermogens. Kristallen die op hoge frequenties neuriën, kunnen vaak verband houden met telepathische krachten, subtiele lichamen en verbinding met spirituele gidsen. Zelfs als dat allemaal een beetje een te grote sprong voor je is, kan Kyaniet de zaken nog steeds spiritueel aards gebonden houden door negatieve energie op te ruimen, je diepere intuïtie aan te boren door je derde oogchakra te versterken en je te helpen een overvloed aan yang-energie in evenwicht te brengen. . Dit is een steen die illusie wil doorbreken.

🤍💛🧡💚🩵💙💜❤️🩶🖤

Verschillende Kyaniet ( Kleuren / Kristallen )

🤍💛🧡💚🩵💙💜❤️🩶🖤

Er zijn verschillende stijlen Kyaniet en elke stijl is verbonden met een ander chakra, waardoor individuele helende krachten de chakra's op één lijn brengen en je afgestemd houden op wat het universum in petto heeft.

💙 Blauwe kyaniet

Blauwe kyaniet is een van de meest populaire vormen van kyaniet. Het komt bij het zingen met hoge trillingen en zoals de meeste blauwgekleurde kristallen is het verbonden met het keelchakra. Ons keelchakra is waar onze waarheid vandaan komt en wanneer we deze waarheid met de wereld kunnen communiceren en ons gehoord voelen, zijn we op weg om ons volledige potentieel te bereiken.

💚 Groene kyaniet

Groene Kyaniet is verbonden met het hartchakra en is een van de stenen die je helpt om in de flow met het universum te bewegen. Groene Kyaniet heeft een sterke, natuurlijke uitstraling, waardoor je je kalm en verbonden voelt met de wereld om je heen. Wanneer ons hartchakra gereinigd en open is, zijn we in staat om vrijelijk liefde te ontvangen en te geven en dichter bij de waarheid te komen die verborgen ligt in het hart van mensen en onszelf.

🖤 Zwarte kyaniet

Donker en heerlijk, zwarte kyaniet maakt verbinding met ons basischakra. Dit is een van de belangrijkste chakra's omdat we hier wortelen in ons eigen persoonlijke gevoel van veiligheid. Als een van de sterkste aardende soorten Kyaniet ruim je de onevenwichtigheden op die je uit je evenwicht kunnen brengen en help je je meridiaansysteem aan te vullen.

🧡 Oranje kyaniet

Maak gebruik van je sacrale chakra en wek creativiteit op terwijl je je wendt tot de flikkerende warmte van Oranje Kyaniet. Dit is een geweldige steen om oude wonden te ordenen, te verwelkomen in een gevoel van genezing en jezelf in een energieruimte te plaatsen waar je altijd klaar en bereid bent om al die geweldige dromen te manifesteren.

(Het hartje op de foto is Kyaniet met Robijn - de hanger is pure Kyaniet)

💙🩵 https://www.awakening-worldwide.nl/webshop/edelstenen-kristallen

 ⋰ Kyaniet met Robijn Hart (Mercy) 

 ⋰ Kyaniet met Robijn Hart (Mercy) 

 ⋰ Kyaniet Hanger (Mercy)