🩵Chalcedoon


De kleur blauw wordt al lang geassocieerd met de spirituele rijken. Het is de schaduw van de hemel, de lijn tussen de oceaan en de lucht, en dezelfde tint die naar ons keelchakra roept, waardoor communicatie en de waarheid worden gestimuleerd. De Blauwe Chalcedoon trilt van pure positiviteit, stuurt helende vibraties naar elke hoek van onze ziel en nodigt uit tot vooruitgang, groei en stabiel evenwicht. "Net als de maan en het water breng ik een open hart en een serene natuur tot stand" Blauwe Chalcedoon brengt zijn koele stemmingen naar het feest. Deze steen legt de essentie van de vroege zomerhemel vast, of dat zachte moment vlak voor zonsondergang, en staat erom bekend genezing en vertrouwen terug te brengen naar gerafelde geesten. Blauwe Chalcedoon is diep voedend en staat altijd klaar om je uit te nodigen om in stilte en feestvreugde te stappen. Dit is geen juweeltje dat verstikt, maar een juweeltje dat ons eraan herinnert na te denken voordat we iets zeggen. Er wordt gezegd dat Cicero, de Romeinse redenaar, Blauwe Chalcedoon als een amulet om zijn nek droeg.

Blauwe Chalcedoon is ook uitstekend in het absorberen van al die negatieve energie die rond lijkt te vliegen. Als een prachtige blauwe spons zuigt hij het op voordat het door het lichaam, de geest en de geest kan worden opgenomen. Onder het toeziend oog van Blauwe Chalcedoon worden de sentimentele stemmingen op magische wijze verhoogd. De vervaagde blauwe tinten van dit kristal helpen ook bij het loslaten van de beschermende lagen die zich om het hart hebben gewikkeld, het nodigt uit tot openheid, gretigheid en wakkert een verloren enthousiasme voor het leven weer aan. De serene vibraties van Blauwe Chalcedoon stoppen niet bij de geest, maar sijpelen ook door in je fysieke wezen. Het geeft je fysieke energie een kickstart, het helpt de hoeken van je geest aan te scherpen om een beter geheugen op te bouwen, en het helpt de bloedsomloop in gratie en harmonie te bewegen.

✨ Chalcedoon Metafysische eigenschappen en voordelen:

Chalcedoonkristallen zijn in de meeste kleuren te vinden en openen alle primaire chakra's, van kruin tot wortel. Ze helpen met evenwicht, harmonie, wijsheid, genialiteit, communicatieve vaardigheden, aarding en paranormale vermogens. Wist je dat de zon- en de aardesterchakra's ook over Chalcedoon heersen? Deze secundaire chakra's zijn bedoeld voor geluk, gezondheid, kracht, energie, vitaliteit en contact met de geest. Het Waterelement heerst over Chalcedoon en trekt wijsheid en geduld aan.

🩵 Chalcedoon helende eigenschappen en voordelen:

✨ Kalmerend: Blauwe en witte chalcedoonsoorten zijn rustgevend en ontspannend. Ze zijn goed om te kalmeren tijdens stress, woede, woede en wanhoop. De beste manier om Holly Blue voor vrede te gebruiken is door het kristal in je handpalmen te houden en een paar minuten te mediteren.

✨ Emotionele intelligentie: Chalcedoon opent de ogen van je geest en vult je hart met wijsheid. Je vindt steun in de moeilijkste situaties met een blauwe, groene, paarse of witte chalcedoon aan je zijde. Reinig en laad je Chalcedoon-kristal op met salie en draag het bij je om emotionele littekens te genezen.

✨Gerechtigheid en harmonie: Chalcedoon in de kleuren groen, blauw en roze verwijdert negativiteit, ruzies en misverstanden. Het vergroot de stabiliteit, openheid van geest en vrede. Laad je kristal op met zonlicht en plaats het in het oosten of midden van je huis om een goede sfeer en harmonie te verspreiden.

✨ Vruchtbaarheid en vitaliteit: Wist je dat de Chalcedoon-variant van Aventurijn blokkades in de voortplantingsgebieden opheft? Je kunt het ook gebruiken om je humeur, energie en kracht te verbeteren. De beste manier om Chalcedoon op te laden voor vruchtbaarheid is met aarde. Begraaf het kristal een nacht voor gebruik onder vijf centimeter aarde. ✨Zelfexpressie en creativiteit Holly Blue Stone verbetert het geheugen, de communicatieve vaardigheden en het kritisch denken. Daarom verbetert het de originaliteit, nieuwe ideeën en het gevoel van eigenwaarde. Activeer Chalcedoon voor creativiteit en zelfexpressie door er positieve affirmaties in te zingen.

✨ Spirituele eigenschappen en voordelen: Een persoon die een horloge vasthoudt en paranormaal leest en helderziend is

✨ Psychische krachten: Chalcedoonvariëteiten die de hogere chakra's openen, zijn goed voor helderziendheid, intuïtie, voorgevoel, visioenen en andere paranormale vermogens. De beste manier om Chalcedoon te programmeren om paranormale vermogens te activeren, is door in het kristal te staren en elke avond een paar minuten te mediteren.

✨Bescherming: Zwarte Chalcedoon is uitstekend om te voorkomen dat negatieve energie invloed op je heeft. Het verhoogt je auratrilling om het kwaad af te weren. Door vier Chalcedoon-kristallen op te laden met intenties of affirmaties en deze in huis te plaatsen, worden u en uw gezin beschermd tegen psychische schade.

✨ Contact: Wist je dat Chalcedoon verstoringen tijdens het mediumschap wegneemt? Het verheft je subtiele lichaam en helpt je te communiceren met engelen en beschermgeesten. De beste manier om spiritueel contact met Chalcedoon tot stand te brengen en te behouden, is door het als focussteen in je kristalraster te gebruiken. Leer hier hoe je kristalroosters maakt.

✨ Droom werk: Chalcedoon verduidelijkt je dromen en onthult de betekenis van je leven door middel van droomwerk. Het is ook goed om spirituele begeleiding te zoeken door middel van lucide dromen. Activeer Chalcedoon voor droomrituelen door het een nacht in het maanlicht te laten weken. Bewaar daarna de opgeladen Chalcedoon onder je kussen voordat je naar bed gaat. Verlichting Chalcedoon verbindt je fysieke lichaam met het hogere rijk. Het is een spiritueel ontwakingskristal dat ook verantwoordelijk is voor wijsheid, bewustzijn en universele verbinding. Je kunt Chalcedoon gebruiken voor verlichting door het te activeren met de helende klanken van Tibetaanse klankschalen. Houd het kristal een paar centimeter van de kom en speel het hiervoor.

 ⋰ Chalcedoon Trommelsteen (Mercy) 

 ⋰ Chalcedoon Half Gepolijst (Mercy) 

 ⋰ Chalcedoon Oplegsteen (Mercy) 

 ⋰ Chalcedoon Oplegsteen (Mercy) 

 ⋰ Meerdere Trommelstenen (Mercy) 

 ⋰ Chalcedoon Trommelsteen (Mercy) 

 ⋰ Chalcedoon Half Gepolijst (Mercy) 

 ⋰ Chalcedoon Oplegsteen (Shanaya)