🩵Aquamarijn


✨Betekenis: Aquamarijn is een blauwe edelsteen, onderdeel van het zeshoekige kristalsysteem, dat emotionele helderheid symboliseert en vaak wordt geassocieerd met zeemeerminnen en de oceaan.

✨ Helende eigenschappen: Aquamarijn staat erom bekend angst te verzachten, diepe meditatie aan te moedigen, hormonen in balans te brengen en fysiek welzijn te ondersteunen, vooral met betrekking tot de keel en de ogen.

✨ Bescherming: Historisch gezien werd Aquamarijn door zeehandelaren vervoerd ter bescherming tegen verdrinking. Er werd aangenomen dat het een veilige doorgang bood tijdens stormen en als tegengif voor vergiftiging fungeerde.

✨ Gebruik: Aquamarijn kan als sieraad worden gedragen, zoals hangers of armbanden, om direct te profiteren van de genezende eigenschappen, en het is vooral effectief voor heldere communicatie en innerlijke kracht. Verzorging: Om Aquamarijn te reinigen, dompelt u het een paar uur onder in water of wast u het met warm zeepsop. Zorg ervoor dat het water niet te heet is om thermische schokken te voorkomen.

💎 Wat is Aquamarijn?
Aquamarijn is een populaire blauwe edelsteen. Het is een groenachtig blauwe kleur en maakt deel uit van het zeshoekige kristalsysteem. Aquamarijn heeft een glasachtige glans en is een exemplaar van het berylmineraal. De schaduw kan variëren van heel bleek tot levendig. De betekenis van Aquamarijn is emotionele helderheid.

🐚 Aquamarijn helende eigenschappen
Aquamarijnkristallen zitten boordevol verbazingwekkende helende eigenschappen en schitteren met de zachte glans van helende vibraties. Aangezien het menselijk lichaam voor zeventig procent uit water bestaat, is het misschien geen verrassing dat deze heldere oceaansteen werd geboren om in ons bezit te zijn. Aquamarijn vult ons met het levenselixer, spoelt de resterende giftigheid weg en zorgt ervoor dat we ons brandschoon voelen en altijd klaar staan om ons door de stroming te laten voeren waar we heen moeten. Laten we eens kijken naar de glorieuze helende vibraties van de lichtblauwe aquamarijnsteen.

🧘 Fysieke helende eigenschappen
Een uitstekende steen voor lichamelijke genezing. Aquamarijn wordt sinds de ontdekking ervan gebruikt als hulpmiddel om welzijn terug te brengen naar alle uithoeken van het lichaam. Als keelchakra-steen is het enorm nuttig bij het verzachten van keelpijn, het verminderen van gezwollen klieren en het helpen bij elk soort schildklierprobleem. Het is ook een briljante aanjager van het immuunsysteem, altijd klaar om het lichaam eraan te herinneren niet overdreven te reageren als het gaat om hooikoorts en andere soortgelijke allergieën. Aquamarijn is een zeldzame hormoonregulator, u kunt er altijd op vertrouwen om u in evenwicht te brengen. Omdat zeilers heldere ogen nodig hebben om stormen aan de horizon te kunnen zien, draait het bij Aquamarijn om het ondersteunen van een sterk gezichtsvermogen en het terugbrengen van leven, licht en zicht in vermoeide ogen.

🙏 Mentale en emotionele helende eigenschappen
Als het gaat om het drijvend houden van je mentale en emotionele welzijn, is dit waar Aquamarijn als een van de beste helende kristallen echt lijkt te schitteren. De blauwgroene kleur bevordert onmiddellijk kalmte en brengt verlichting voor een verschroeide en gerafelde ziel. Aquamarijn heeft naar verluidt de lichtblauwe kleur van waar de lucht de zee ontmoet en bevat thema's van reflectie, die je uitnodigen om erin te duiken en een beetje dieper te duiken om je eigen waarheden te ontdekken. Dankzij de zachte, vrolijke stemmingen die emoties uitbalanceren, zorgt Aquamarijn ervoor dat je emoties niet overweldigd raken. Het heeft de krachtige neiging om je zacht en evenwichtig te laten voelen en doordrenkt van emotionele helderheid, zodat je alle oordelen opzij kunt zetten en tolerant kunt zijn ten opzichte van jezelf en anderen. Als je in het verleden moeite hebt gehad om je oordelende karakter onder controle te houden, werkt Aquamarijn eraan om je begrip hoog te houden. Door empathie op te stapelen, nodigt het je uit om je hardere kanten opzij te zetten en word je een beetje kneedbaarder, maar op een manier die je integriteit niet in gevaar brengt of je rauw en bloot achterlaat zonder stevige grenzen. Voor degenen die een geest hebben die de neiging heeft uit de hand te lopen: Aquamarine brengt je terug naar het hier en nu. Het is een geweldige steen voor het temperen van angst en dankzij zijn superkoele karakter wordt hij vaak gebruikt om een diep meditatieve toestand teweeg te brengen. Er wordt gezegd dat het een steen is die goed standhoudt bij mensen met een gevoelig karakter. Dankzij het ontrafelen van verwarring om de waarheid te achterhalen, is het ook een geweldige steen voor degenen die op zoek zijn naar afsluiting van bepaalde levensgebeurtenissen. De Aquamarijn wordt ook wel de Steen van Moed genoemd en is een eerbetoon aan de innerlijke kracht en zachte veerkracht die het van binnen opbouwt, om nog maar te zwijgen van het verzorgende vermogen om je te helpen uit de schaduw en in het licht te stappen. Elke vorm van communicatie die je angst bezorgt; of u nu in het openbaar spreekt of eenvoudigweg uw behoeften kenbaar maakt aan vrienden en familie, Aquamarijn werkt met het keelchakra om uw stem stabiel te houden en geeft kracht aan de ziel. Het is de hoogste tijd dat de overweldiging wordt weggespoeld, zodat u helder van geest kunt communiceren en de dingen kunt krijgen die u in het leven wilt.

🩵 Metafysische eigenschappen
Vind je flow met de sublieme spirituele kant van de zeesteen. Aquamarijn heeft je veel fysieke en emotionele dingen te leren, maar net als bij alle geweldige helende kristallen brengt het ook een vleugje spiritualiteit met zich mee. Er wordt gezegd dat het helderziende eigenschappen heeft, ideaal voor degenen die een glimp willen opvangen van hun toekomst en hun relatie met het universum willen verdiepen. Er wordt gezegd dat het verband houdt met de Hangende Man van het tarotpakket. Een kaart die niet zo macaber is als hij klinkt, maar die ons eraan herinnert hoe belangrijk het is om een time-out te nemen uit een hectisch leven, zodat er ruimte is voor stille contemplatie en om in contact te blijven met ons kernzelf. Kortom, Aquamarijn scherpt de intuïtie aan, iets waarvan we allemaal weten dat het leidt tot wijs zijn, beter afgestemd zijn op alles om ons heen, en mooi zitten op een plek van profetie en vrede.

 ⋰ Aquamarijn Trommelstenen (Mercy) 

 ⋰ Aquamarijn Toren (Mercy) 

 ⋰ Meerdere stenen (Mercy) 

 ⋰ Aquamarijn Trommelstenen (Mercy) 

 ⋰ Aquamarijn Trommelstenen (Mercy)