🖤Maansteen (Regenboog)🤍


✨ Betekenis: Maansteen, vaak gekoppeld aan het goddelijke vrouwelijke, wordt verondersteld de energie van de maan te benutten en de drager kalmte, balans en intuïtie te geven.

✨ Helende eigenschappen: Er wordt gezegd dat dit juweeltje emotionele instabiliteit, stress en hormonale onevenwichtigheden kalmeert, terwijl het ook inspiratie bevordert en paranormale vermogens verbetert.

✨ Bescherming: Maansteen fungeert als een beschermend schild, vooral voor reizigers, door negativiteit af te weren en emotioneel trauma te verzachten.

 

✨ Gebruik: Mensen dragen maansteensieraden, plaatsen deze op hun meditatiealtaar of houden deze tijdens de slaap dichtbij om gebruik te maken van de energie en voordelen ervan.

✨ Verzorging: Om maansteen te reinigen en op te laden, wordt aanbevolen om hem in het maanlicht te plaatsen, direct zonlicht te vermijden en hem uit de buurt van chemicaliën of schurende oppervlakken te houden.

🌑 Wat is Maansteen?

Maansteen maakt deel uit van de veldspaatmineraalgroep. Het is gemaakt van natriumkaliumaluminiumsilicaat en heeft een parelmoerachtige opaalachtige uitstraling. Maansteen is doorschijnend en verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs, maar ook in oranje, groen, blauw, roze, bruin en regenboog. De betekenis van Maansteen is vrouwelijke energie en een nieuw begin.


🪽 Helende eigenschappen van maansteen

Geniet van het goddelijke vrouwelijke, vind je geluk en zeg ja tegen diepere niveaus van kristalgenezing met de krachten van de Maansteen. Dit caleidoscopische kristal brengt graag licht in je leven, en net als de kosmische rots die aan onze hemel hangt, is de Maansteen verbonden met al onze emoties, de draaiingen van het tij, het licht en het donker, en de diepten van die van ons. ziel. De genezende krachten van de Maansteen gaan van het spirituele naar het fysieke. Kijk eens naar alle manieren waarop deze parelachtige steen het evenwicht kan herstellen...


🧘 Fysieke genezende eigenschappen

• Helpt bij PMS en hormonale balans
• Helpt bij vruchtbaarheidsproblemen

Omdat het zo verbonden is met de Godinnenenergie en het goddelijke vrouwelijke, is het geen verrassing dat de Maansteen voor mensen die aan PMS lijden, jouw ticket kan zijn naar zachtere symptomen en een beter hormonaal evenwicht. De Maansteen heeft een krachtige invloed op de voortplantingsorganen en brengt je lichaam in zijn eigen cyclus. Voor degenen die worstelen met vruchtbaarheidsproblemen kan de Maansteen ook helpen om deze problemen gezonder tot bloei te brengen. Aanstaande ouders zullen ook kracht en macht vinden in de Maansteen, omdat het kan helpen bij het verlichten van allerlei fysieke ongemakken die vaak verband houden met zwangerschap en vruchtbaarheid.

 

💭 Mentale en emotionele helende eigenschappen

• Kan troost bieden in tijden van verandering
• Bevordert harmonie en evenwicht

Als je ooit het gevoel hebt gehad dat je gek werd bij volle maan, dan is dit slechts een hint over de mate waarin de maan ons emotionele evenwicht beïnvloedt. De Maansteen is hier om licht door de duisternis te laten schijnen en al die gevoelens te verheffen. Wanneer je een symbool van de maan neemt en het bij je persoon of in je leven draagt, zal het je intuïtief verbinden met het universum en kan het al die wilde hormonen onder controle brengen, waardoor je ervoor zorgt dat je in flow beweegt met de wereld buiten je raam . De Maansteen wordt ook wel de steen van een nieuw begin genoemd. Alles gaat voorbij, alles verandert en de Maansteen herinnert je eraan hoe belangrijk het is om de cyclische aard van de seizoenen te omarmen en niet bang te zijn voor het omslaan van de bladzijde en het potentieel van nieuwe hoofdstukken. In plaats van overweldigd te raken, helpt de Maansteen je te verwerken en te accepteren door de harmonie van zijn natuurlijke genezende krachten.


🤍 Metafysische eigenschappen

• Verbindt met het derde oog en de kruinchakra
• Verdiept paranormale vermogens
Kosmisch en charmant, de Maansteen is rijk aan paranormale gaven en een geweldige verbinding met de chakra's. Er is iets diep spiritueels aan deze glimmende steen – net zoals het kijken naar de maanstralen die dansen in de middernachtelijke oceaan, geeft het ons een gevoel van verwondering en kalmte. De Maansteen sluit prachtig aan op het Hartchakra, het Derde Oogchakra en het Kruinchakra, de twee chakra's die ons uitnodigen om diep naar binnen te kijken, zodat we ver voorbij de grenzen van onze eigen periferie kunnen kijken. Wanneer deze twee chakra's open en op elkaar afgestemd zijn, helpen ze ons onze plek in het universum te vinden en helpen we ons deel te voelen van deze grote kosmische puzzel die boven ons hoofd wervelt.

 

 ⋰ Regenboog Maansteen Hart (Mercy) 

 ⋰ Regenboog Maansteen Hart (Mercy)